bir çöp için azap

1.504 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

İsa aleyhisselâm bir kabristandan geçerken azap gören bir ehl-i kubur görüp Cenab-ı 'tan sebebini sual etti.

(C.C.) :

— «Ya İsa dua et de o kulum dirilsin, sen de kendisinden niçin azap olunduğunu sor!» buyurdu.

Hazreti İsa duada bulunarak mevta dirildiğinde niçin azap olunduğunu sordu.

Azap gören zat:

— «Ya îsa, ben dünyada iken hamallık yapardım. Bir gün odun taşırken sahibinin haberi olmadan taşıdığım odundan bir çöp koparıp dişimi karıştırdım, işte Cenab-ı bana bunun için azap etmektedir.»:a36: deyip kabrine geri girdi.

Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

— «Ya îsa, ben dünyada iken hamallık yapardım. Bir gün odun taşırken sahibinin haberi olmadan taşıdığım odundan bir çöp koparıp dişimi karıştırdım, işte Cenab-ı bana bunun için azap etmektedir.» deyip kabrine geri girdi.

Rabbım cümlemizi muhafaza eylesin kul hakkına tecavüzden.
Acep ne olur halimiz?
Allah cc razı olsun kardeşim,çok güzel bir kıssa.
ebuzer25

ebuzer25

Mübarek Üye · 1.845 mesaj

Kur'ana sevdalı, post: 1199477, member: 103264— «Ya îsa, ben dünyada iken hamallık yapardım. Bir gün odun taşırken sahibinin haberi olmadan taşıdığım odundan bir çöp koparıp dişimi karıştırdım, işte Cenab-ı bana bunun için azap etmektedir.» deyip kabrine geri girdi.

Rabbım cümlemizi muhafaza eylesin kul hakkına tecavüzden.
Acep ne olur halimiz?
Allah cc razı olsun kardeşim,çok güzel bir kıssa.

evet hocam cok ibretli bir kıssa acaba bizler günlük hayatımızda farkına varmadan ne haklara giriyoruz allah bizleri affetsin ve farkına varmayı nasıb etsin:(:a36:
Kur'ana sevdalı

Kur'ana sevdalı

Mübarek Üye · 2.706 mesaj

sevda hafız, post: 1199491, member: 60957evet hocam cok ibretli bir kıssa acaba bizler günlük hayatımızda farkına varmadan ne haklara giriyoruz allah bizleri affetsin ve farkına varmayı nasıb etsin:(:a36:

Amin kardeşim,gerçekten ya,hemde ne haklar geçiyor üzerimize.
Rabbım affetsin inşaallah.
deniz14

deniz14

Mübarek Üye · 707 mesaj

Paylaşım için Allah razı olsun.. çok güzeldi.. Allah'tan başka kimsesi olmayan ben Allah'tan bşka herseyi olanlara acırım..
Şu gülen çehreme bakıpta sanmayın beni bahtiyar, attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var.
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

bir çöpün azabı...:A

bizim şu zamanda hesapsızca aldıklarımız, yeyip, içtiklerimiz vs..vs...
nasıl hesabını vereceğiz:(

ALLAH razı olsun bu güzel paylaşım için sevda...faydalananlardan oluruz inşallah
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

Alla c.c razı olsun
o kadar güzel anlatmış ki..
diyecek söz yok buna bence..
ALLAHU EKBER...
abı_hayat

abı_hayat

Mübarek Üye · 5.186 mesaj

bizim halimiz ne olur canlar..
Allah razı olsun can..