dua sadece duadır herşeyi yoluna koyan...
6.623 görüntülenme · 43 yanıt
çok özürdileyerek bi yardım isteyeceğim sizden öncelikle selam aleyküm,arkadaşlar biliyorum çok yoğunsunuz ama cidden sizden başka kimsem yok dualarınızla yardım istiyorum eski nişanlım yeniden beni arıyo ama ben cesaret edip tlf ları açmıyorum çünkü hayırlımı değilmi bilmiyorum evet bırakıp gitmişti ama ben hep hayırlı ise geri gelsin diye dua ettim korkuyorum şimdi lütfen saçma görmeyin bu konuyu çok önemli benim için sadece hayırlı ise islam üzere evlenip yuva kurulacaksa dua edermisiniz bana rica etsem..allah razı olsun sizlerden duanıza ihtiyacım var gerçekten...:(
S.a inşallah
Hayırlıysa geri gelsin diye dua etmişsiniz..
Bu geri dönüşte vardır bir hikmet. İslami daireler içinde hasbihal edebilirsiniz eski nişanlınızla.
uygun görürseniz kırgınlıklarınızı giderip yeniden bir yola başlayabilirsiniz.
Rabbim inşallah dogru kararlar ışıgında yönlendirir sizi. Çok ince bir konu çünkü bu mevzu..
Allah yar ve yardımcınız olsun.
Bu geri dönüşte vardır bir hikmet. İslami daireler içinde hasbihal edebilirsiniz eski nişanlınızla.
Rabbim inşallah dogru kararlar ışıgında yönlendirir sizi. Çok ince bir konu çünkü bu mevzu..
aleyküm selam kardeşim...... Hakkinda hayirli ise rabbim hayirli bir yuva kurmani nasip etsin, eğer hayirsizsa rabbim hayirlara çevirsin.... Inşallah senin hakkinda iyi olur.... Dua edeceğim
Nazar57, post: 1197907, member: 101824S.a inşallah
allah razı olsun sağolun
can kırıklarıaleyküm selam kardeşim...... Hakkinda hayirli ise rabbim hayirli bir yuva kurmani nasip etsin, eğer hayirsizsa rabbim hayirlara çevirsin.... Inşallah senin hakkinda iyi olur.... Dua edeceğim
allah razı olsun sağolun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64172-dua-sadece-duadir-herseyi-yoluna-koyan · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.