Gizli Modeste Mutlu Yıllar
2.602 görüntülenme · 33 yanıt
gizli modeste kardeşim içinde konuyu açmak isterdim ama bir anda 2 konu açmayım dedim
hilalimden rica ettim o da beni kırmadı teşekkürler canımın için...:)
gizli-modeste kardeşim daha nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah,doğum gününüz kutlu olsun:)

hilalimden rica ettim o da beni kırmadı teşekkürler canımın için...:)
gizli-modeste kardeşim daha nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inşallah,doğum gününüz kutlu olsun:)

Aleyküm selam.
Teşekkür ederim.küçük kül kardeşim sana da teşekkür ederim , merve ablana da teşekkür ederim. Üzülüyodum hatırlanmıycam galiba diye. Çok teşekkür ederim. Forumumuz çok güzel aile gibi gerçekten. Tekrar tekrar teşekkürler.
Teşekkür ederim.küçük kül kardeşim sana da teşekkür ederim , merve ablana da teşekkür ederim. Üzülüyodum hatırlanmıycam galiba diye. Çok teşekkür ederim. Forumumuz çok güzel aile gibi gerçekten. Tekrar tekrar teşekkürler.
Amin amin cümlemize kardeşlerim. Evet ya çok yaşlandım. Yaş 20 oldu ama nasıl geçti. Çok hızlı geçiyor gerçekten. Teker teker tekrar tekrar teşekkür ederim kardeşlerim. Hatırlanmak çok güzel ve mutlu edici.
gizli-modesteAmin amin cümlemize kardeşlerim. Evet ya çok yaşlandım. Yaş 20 oldu ama nasıl geçti. Çok hızlı geçiyor gerçekten. Teker teker tekrar tekrar teşekkür ederim kardeşlerim. Hatırlanmak çok güzel ve mutlu edici.
Demek ikimizde aynı tarihte he kardeş?
Buçlarımızda aynı he?
Tekrar Mutlu yıllar.
evet aynı tarihte ama ben şüpheliyim belki yanlış yazılmıştır :)
Belki ben akrep değilimdir :) Bülbül yada angut burcuyumdur :confused::confused::confused:
Belki ben akrep değilimdir :) Bülbül yada angut burcuyumdur :confused::confused::confused:
z....ya böyle güzel bi sayfayı soruyla kirletmek istemezdim ama sizler açıksınız.birşey sorayım bari dedim.ben de sorun bitmez.
...ya ben mesaj yazacağımda falan yüz ifadeleri çıkmıyor.
...bi foruma girdiğimde okonuda yazılmış son mesajları göremiyorum.
bu foruma resim ekleyemiyorum.????
cevap var ı acaba.başınızı ağrıttığım için de çok özür dilerim ama...
...ya ben mesaj yazacağımda falan yüz ifadeleri çıkmıyor.
...bi foruma girdiğimde okonuda yazılmış son mesajları göremiyorum.
bu foruma resim ekleyemiyorum.????
cevap var ı acaba.başınızı ağrıttığım için de çok özür dilerim ama...
.............. Bu noktalar ne anlama geliyor bir türlü anlamadım ne demek. Birde güncelleme yazıyor onu anlamıyorum zamanla anlarım inşaallah.
smyyes, post: 1195325, member: 99365kusura bakmakardeşim.son yazılan mesajları ancak yeni mesaj yazarsamöyle g görebiliyorum da
Yukarıdaki linkten yeni mesajları tıklayıp aynı konuya geldiğinde konu yenilenmiş olur. İnşaallah sorunun düzelir bu yöntemle.:a15:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/64009-gizli-modeste-mutlu-yillar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.