CEHENNEM AZABI!!
4.990 görüntülenme · 16 yanıt
RE: CEHENNEM AZABI!!
allah razı olsun ...rabbim cümlemizi cehnnem azabından korusun....aminnnnnnnn.
allah razı olsun ...rabbim cümlemizi cehnnem azabından korusun....aminnnnnnnn.
Amin kardeşim çok güzelolmuş. Keşkelerle dolu bi hesap görmemek için rabbim bizi yolundan sevdiklerinden seni sevenlerden ayırma.
Cehennemle ilgili şöyle denirki; cehennem ateşi insanın vücudunu saniyede 60 kez yakacakmış. Yani vucut yanacak yenilenecek saniyede 60 kez allahım bu çetin azaptan bizi koru.
Amin kardeşim çok güzelolmuş. Keşkelerle dolu bi hesap görmemek için rabbim bizi yolundan sevdiklerinden seni sevenlerden ayırma.
Cehennemle ilgili şöyle denirki; cehennem ateşi insanın vücudunu saniyede 60 kez yakacakmış. Yani vucut yanacak yenilenecek saniyede 60 kez allahım bu çetin azaptan bizi koru.
RESİMLER BİLE İNSANI DEHŞETE DÜŞÜRÜYOR.RABBİM CEHENNEM VE KABİR AZABINDAN SANA SIGINIRIZ.ALLAH RAZI OLSUN EMEGİNİZE SAGLIK
RESİMLER BİLE İNSANI DEHŞETE DÜŞÜRÜYOR.RABBİM CEHENNEM VE KABİR AZABINDAN SANA SIGINIRIZ.ALLAH RAZI OLSUN EMEGİNİZE SAGLIK
Allah ü Teala bir kuluna sormuş seni amellerinlemi cennetime koyayım yoksa merhametimle mi kul amellerine güvenerek amelimle demiş Allah ü teala cehenneme atın deyince Allahım merhametinle beni yargıla demiş Rabbim bizleri merhametinle affeder inşallah AMİN :D:D:D
Allah ü Teala bir kuluna sormuş seni amellerinlemi cennetime koyayım yoksa merhametimle mi kul amellerine güvenerek amelimle demiş Allah ü teala cehenneme atın deyince Allahım merhametinle beni yargıla demiş Rabbim bizleri merhametinle affeder inşallah AMİN :D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
ALLahü teala razı olsun.Ahirette ateş yokki!İnsanlar ateşi burdan ****ürüyor..O kadar çok nur ****ürelim ki burdan o ateşi söndürsün inşallahü teala..Tabii bana borc verirsiniz dimi benim ****ürdüğüm zulmet ateşe odun olur..Vesselam.
ALLahü teala razı olsun.Ahirette ateş yokki!İnsanlar ateşi burdan ****ürüyor..O kadar çok nur ****ürelim ki burdan o ateşi söndürsün inşallahü teala..Tabii bana borc verirsiniz dimi benim ****ürdüğüm zulmet ateşe odun olur..Vesselam.
*Dilini muhafaza et, seni sokmasın. Çünkü o, büyük bir yılandır.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
* Allahü teâlâ rızka kefildir ama imana kefil değildir.
kardeşim acayip etkilendim valla
rabbim ne kabirr azabı göstersin nede cehennem ateşlerinde yaksın
kardeşim acayip etkilendim valla
rabbim ne kabirr azabı göstersin nede cehennem ateşlerinde yaksın
яυнυм ℓüтƒυηυ özℓєя" нєяşєу∂є тєк вιя ιмzα 'уα нαу'
SELAM GECEM, BAKARKEN DEHŞETE DÜŞTÜM DERSEM YERİDİR. RABBİM O GÜN GELİNCE BİZLERE MERHAMET EDER İNŞAALLAH .. SAĞOL PAYLAŞTIĞIN İÇİN ...
SELAM GECEM, BAKARKEN DEHŞETE DÜŞTÜM DERSEM YERİDİR. RABBİM O GÜN GELİNCE BİZLERE MERHAMET EDER İNŞAALLAH .. SAĞOL PAYLAŞTIĞIN İÇİN ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6399-cehennem-azabi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.