Nerelerdesiniz,İncinurumuz nasıl,uzun zamandır göremiyoruz,meraklandık.
Selam ve dua ile
4.928 görüntülenme · 41 yanıt
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
GEVHERselamünaleyküm Nur-u Secde kardeşimiz...
Sizi online görünce ben de hemen '' Canım Kızım '' adlı konunuza yazmıştım .
Hanife ablamızdan Rabbim razı olsun ki bu konuyu açmış , onun vesileyle öğrendik durumu.
İnşaAllah ciddi bir rahatsızlık değildir kardeşim.
İncinur'umuz nasıl şimdi?
GEVHER 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 3.971 mesaj
Nur_u Secdealeyküme selam kardeşim,
kusura bakmayınız görmedim...
ciddi birşey var mı yok mu bende şimdilik bilmiyorum.tahlil sonuçlarını çarşamba alıcaz,endoskopiye giricek ondan sonra teşhis konulcak.hayırlısıyla inşallah...Rabbim razı olsun .
Nur_u Secdealeyküme selam kardeşim,
kusura bakmayınız görmedim...
ciddi birşey var mı yok mu bende şimdilik bilmiyorum.tahlil sonuçlarını çarşamba alıcaz,endoskopiye giricek ondan sonra teşhis konulcak.hayırlısıyla inşallah...Rabbim razı olsun .
sıla1geçmiş olsun canım üzüldüm yavrun için ne rahatsızlık çekiyor? ağrılar falan mı var? Allah şifasını versin.
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
hanife denizGeçmiş olsun canım ya ne zamandır ne mesenede ne sitede göremiyorum neye yoracağımı bilemedim,hatta nurtaneme şiir de yazmıştım,çok geçmiş olsun,nazar oku lütfen dualarımız onunla selamlarımızı ilet,inş. önemli birşey yoktur,tıp ilerledi,Allahın izniyle tedavi olacak turp gibi aramıza dönecek çiçeğimiz.
Selam ve Dua ile
_YUSUF_Hayırlı bir sonuç çıkar inşaallah
Çok geçmiş olsun kardeşim
Allah'a emanet
gurbetteselamun aleykum
degerli kardesimiizn rahatsiz olmasi bizi cok üzmustur, insALLAH en yakin zamanda bütün dert ve rahatsizliklarindan kurtulur
dualarimizda olacaksiniz insALLAH
ALLAH'a Celle Celaluh emanet olunuz
hanife denizCanım iki dakika msn açabilirmisin
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.768 mesaj
Nur_u SecdeAllah razı olsun sılacım.karın ve böbrek ağrısı vardı.ağrıyla beraber mide bulantısı ve baş dönmesi birde sağ elini kullanamıyordu.yani kemik ve eklem ağrıları vardı.en son yolda ağrıyla beraber bayıldı.3aydır götürmediğimiz uzman kalmadı.en son nefroloji uzmanına yönlendirdiler.tahlillerinde hiç birşey çıkmıyordu.neyse çok iyi bir uzman bulduk .böbrekleri temiz çıktı.bağırsak ve mide incelenecek ....şimdilik okula gidiyor sılacım.ağrıları ansızın geliyor yani çok iyiken birden bayılma yaşıyor.hocayada götürmek istiyorum ama korkuyorum.
Nur_u SecdeAllah razı olsun sılacım.karın ve böbrek ağrısı vardı.ağrıyla beraber mide bulantısı ve baş dönmesi birde sağ elini kullanamıyordu.yani kemik ve eklem ağrıları vardı.en son yolda ağrıyla beraber bayıldı.3aydır götürmediğimiz uzman kalmadı.en son nefroloji uzmanına yönlendirdiler.tahlillerinde hiç birşey çıkmıyordu.neyse çok iyi bir uzman bulduk .böbrekleri temiz çıktı.bağırsak ve mide incelenecek ....şimdilik okula gidiyor sılacım.ağrıları ansızın geliyor yani çok iyiken birden bayılma yaşıyor.hocayada götürmek istiyorum ama korkuyorum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63919-nur-u-secde-kardesi · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.