Cevşen-ül Kebir Hatmi

28.738 görüntülenme · 283 yanıt

Paylaş:
kardelen1711

kardelen1711

Kıdemli Üye · 372 mesaj

2hatim bitti selam ve dua ile
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj

can kırıkları, post: 1294686, member: 96359bende okudum mavci abi. Hanife ablam için rabbim dualarını kabul etsin inşallah
selametle rabbime emanet olun

kardelen1711, post: 1294866, member: 930942hatim bitti selam ve dua ile

Esselamûaleykum...
Okunan Kişi...hanife deniz

NOT: 1-100 babların tamamı okunacaktır...

Okuyanlar:

1.mavci
2.ayse64
3.elifeslem
4.lale&gül
5.cankırıkları
6.kardelen1711

Allah Celle Celalühu razı olsun...
Allah Celle Celalühu kabul etsin inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

3. kişi için hatmimi okudum. Şimdi ben anlamadım haftada bir hatim okumuyormuyduk? Bu hafta kimin için okuduğumuzu yazmadınız.Galiba ben sistemi anlayamadım açıklarsanız sevinirim.Dua ve selamla
can kırıkları

can kırıkları

Mübarek Üye · 1.967 mesaj

Selamun Aleyküm. hatmimizi her hafta listede olan kardeşlerimiz için okuyoruz. bazıları ya yetiştiremiyor yada hatimi okuyup bitiriyor. u sebebple okuan kardeşlerim sadece okuduk diye yazıyor. kısıtlama yapmıyoruz ve gün vermyoruz belki okuyamazlar yetiştiremezler diye...
Rabbim kabul etsin inşallah
selametle rabbime emanet olun
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

........... .......
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
mavci

mavci 🛡

Bu Cuma ayse64 Kardeşimize başlayalım inşallah...
.
acem_kizi

acem_kizi

Mübarek Üye · 891 mesaj

Allah razı olsun kardeşim.bilmediklerimi de öğrenmiş oldum
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

..............................................
lale&gül

lale&gül

...............
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
lale&gül

lale&gül

selamün aleyküm birtürlü bitmedi bu hatim hadi hayırlısı...
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

Selamın Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatuh,

Saygıdeğer arkadaşlarım,sanırım bu konu böyle ilerlemeyecek.Eğer kabul ederseniz okumayı yapamayan arkadaşlarımızın yerine eksikleri bizler okuyalım.Hangimiz kaç tane okuyabilirsek okuyup,bildirelim.Yoksa bu şekilde ancak yılda 1 veya 2 okuma yapacağız.Öneri veya cevabınızı bekliyorum.SELAMETLE
mavci

mavci 🛡

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

elifeslem, post: 1304062, member: 69715Selamın Aleyküm ve Rahmetullah ve Berekatuh,

Saygıdeğer arkadaşlarım,sanırım bu konu böyle ilerlemeyecek.Eğer kabul ederseniz okumayı yapamayan arkadaşlarımızın yerine eksikleri bizler okuyalım.Hangimiz kaç tane okuyabilirsek okuyup,bildirelim.Yoksa bu şekilde ancak yılda 1 veya 2 okuma yapacağız.Öneri veya cevabınızı bekliyorum.SELAMETLE

lale&gül, post: 1303988, member: 97457selamün aleyküm birtürlü bitmedi bu hatim hadi hayırlısı...

mavciBu Cuma ayse64 Kardeşimize başlayalım inşallah...

Evet yeni kardeşimiz için başlayalım...
Herkes tam olarak okusun...
Kaç tane okuyabilirsek...
Allah Celle Celalühu kabul etsin inşallah...
.
lale&gül

lale&gül

........... .....
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

Selamın Aleykum ve Rahmetullah,

Ayşe64 kardeşim için 2 tane ( 1-100 )duası ile cevşen hatmi okudum.Allah celle celaluhu kabul buyursun,ne muradı varsa versin inşaAllah.
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

........................................................
lale&gül

lale&gül

selamun aleykum 1 hatim okudum inşallah
ayse64

ayse64

Mübarek Üye · 1.182 mesaj

Okuyan okumayan herkesten Allah cc razı olsun 1 hatimde ben okudum selam ve dua ile
lale&gül

lale&gül

.......................... .......
elifeslem

elifeslem

Mübarek Üye · 682 mesaj

Okunan kişi ......Ayşe64
Elifeslem.......2
Lalegül........1
Ayşe64.......1
kader16

kader16

Üye · 33 mesaj

arkadaşlar kusura bakmayın ama cevşen hatmini hiç duymadım nasıl bir dua bilgilendirirmisiniz.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.