doğuştan yürüme engelliyim.Allah a karşı sorumluluklarımı yerine getirmeye mümkün olduğunca gayret eden günahkar olmaktan ve Allah tan çok korkan kısacası dini konularda çok hassas düşünen ve bu konularda korkutulmayı değil müjdelenmeyi arzulayan bir yapıya sahibim
adım pınar görgün
1.845 görüntülenme · 10 yanıt
Selamün Aleyküm
doğuştan yürüme engelliyim.Allah a karşı sorumluluklarımı yerine getirmeye mümkün olduğunca gayret eden günahkar olmaktan ve Allah tan çok korkan kısacası dini konularda çok hassas düşünen ve bu konularda korkutulmayı değil müjdelenmeyi arzulayan bir yapıya sahibim
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
pinargorgun, post: 1191037, member: 37970doğuştan yürüme engelliyim.Allah a karşı sorumluluklarımı yerine getirmeye mümkün olduğunca gayret eden günahkar olmaktan ve Allah tan çok korkan kısacası dini konularda çok hassas düşünen ve bu konularda korkutulmayı değil müjdelenmeyi arzulayan bir yapıya sahibim
Öncelikle hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun her zaman...
Bizler bize verilen nimetlerin doğru olarak, doğru yerlerde kullanılmasından sorumluyuz Allah katında...
Rabbim yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerimiz eksiği ile noksanı ile kabul etsin inşallah...
Rabbim bizleri imtihanımızda başarılı kılsın inşallah...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun her zaman...
Bizler bize verilen nimetlerin doğru olarak, doğru yerlerde kullanılmasından sorumluyuz Allah katında...
Rabbim yaptığımız ve yapacağımız tüm ibadetlerimiz eksiği ile noksanı ile kabul etsin inşallah...
Rabbim bizleri imtihanımızda başarılı kılsın inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Bende sitede yeniyim ama aramıza hoş geldin inşaallah sürekli bizlerle beraber olursun demek istiyorum. Rabbim cümlemizi sıratı müstakimde daim eylesin.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63740-adim-pinar-gorgun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Mübarek ÜÇ AYLAR'a AdıM AdıM Yaklaşırken.. Mübarek Aylar 11 cevap
- Adım Adım Sağlık Sağlık ve Yaşam 2 cevap
- Adım Sensizlik Artık... Şiirler 10 cevap
- Benim adım k a r t a n e s i Edebiyat 3 cevap
- Her gün bir adım daha ...geleceğe yürü...Geçmiş bilgi tecrübe birikimi ile... Nasihatler 1 cevap
- Vahdete 7 adım Online Kitap Okuma 30 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.