ingilizce öğretmenimiz performans ödevi vermişti en az 20 soruluk ingilizce bir röpörtaj hazırlayacaktık ben 12 soru buldum dahası gemiyo.. aklına soru gelen varsa acil yardım edebilir mi siz soruyu söyleyin ben cevap uydurup ingilizceye çeviririm lütfen acil yarım çok acil konumu okuyupta soru düşünmeden çıkmayın lütfennn...::(
ödevim için acil yardım gerek..
5.017 görüntülenme · 60 yanıt
Selamun aleyküm
ingilizce öğretmenimiz performans ödevi vermişti en az 20 soruluk ingilizce bir röpörtaj hazırlayacaktık ben 12 soru buldum dahası gemiyo.. aklına soru gelen varsa acil yardım edebilir mi siz soruyu söyleyin ben cevap uydurup ingilizceye çeviririm lütfen acil yarım çok acil konumu okuyupta soru düşünmeden çıkmayın lütfennn...::(
ben soru olarak yazayım allah kolaylık versin....
1. hobileriniz nelerdir
2. en çok görmek istediği ülke
3. hayranlık duyduğunuz bir devlet başkanı
4. en çok neleri yapmaktan hoşlanır
gerçi saçma oldu benim sorular hoca duysa basar sıfırı (bana)
1. hobileriniz nelerdir
1.ingilizce ögretmenligini neden sectiniz.bu meslegı severekmı yapıyorsunuz yoksa mecburıyetten mi?
2.bu meslegı secmenızde etkılı olan bı olay varmı.?
3.hangi üniverstenin ingilizce bölümünden mezusunuz.?
4.ingilizce bölümünden mezun olunca sadece ögretmenlıkmı yapılıyor baska alternatıflerı varmı bolumunuzun?
5.ingilizce bölümünü okumasaydınız ne okumak ısterdını?
6.ingilizce ögretmek mı daha zordur türkçe ögretmekmı?
inşallah yardımcı olabılmısımdır
4.ingilizce bölümünden mezun olunca sadece ögretmenlıkmı yapılıyor baska alternatıflerı varmı bolumunuzun?
deniz yıldızı, post: 1189859, member: 102789ıssız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız üç şey? (ban olsam kesin bunu sorardım da sen yine de düşün bi:D)
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN MERVE GÜLMEKTEN YIKILDIM ........ :a01:BOL BENZİN BOL ÇAKMAK VE BOL YİYECEK......
gubde, post: 1189861, member: 983911.ingilizce ögretmenligini neden sectiniz.bu meslegı severekmı yapıyorsunuz yoksa mecburıyetten mi?
bunlar çok güzel ama çeviremem :a21:ALLAH razı olsun :a31:
küçük-kul, post: 1189865, member: 98391bunlar çok güzel ama çeviremem :a21:ALLAH razı olsun :a31:
evet çok güzel sorular hazırlamış kardeşim.Çeviren olsa süper olacak..
can kırıkları, post: 1189857, member: 98391ben soru olarak yazayım allah kolaylık versin....
1. hobileriniz nelerdir
soruların öğretmenlikle ilgili olması gerek yoksa ben 20 değil 20.000 yazardım (fazlamı attım ne?:a31:)
:a21::a21::a21::a21::a21::a21::a21:
7.neden üniverstede ögretim görevlisi olmayı düşünmediniz?
8.ingilizcenin ögretiminin 4. sınıftan başlaması konusunda ne düşünüyorsunuz?
9.inglizce ülkemiz ögrencilerinde genel anlamda pek sevilen bi ders degil siz ögrencilerinize sevdırmek ıcın nasıl bır egıtım verıyorsunuz.
10.ulkemızdekı ıngılızce ogretımı yurt dısına cıkacak bırı ıcın yeterlımı ?
9.inglizce ülkemiz ögrencilerinde genel anlamda pek sevilen bi ders degil siz ögrencilerinize sevdırmek ıcın nasıl bır egıtım verıyorsunuz.
gubde, post: 1189868, member: 983917.neden üniverstede ögretim görevlisi olmayı düşünmediniz?
Kardeş döktürmüşsün yine maaşallah :a31:
Çeviremem ben bunları şimdi çevirmek için başlasam emekliliğimde anca biter herhalde :a31:
smyyes, post: 1189870, member: 98391google translate den gir.ama o tam çeviremiyor.sen onları biraz düzenlersin olmaz mı.çeviremiyorum diyorsun ya.
yok ya denedim ben onu abuk subuk şeyler çıkıyo ortaya saçma sapan çeviriyo hatta çeviremiyo allah razı olsun sağol yinede :a32:
gubde, post: 1189871, member: 99365canım ingilizcem yeterlı olsa soruları ingilizce yazıp cevaplarıyla yollardım kusura bakma :( bende bir egitimci oldugumdan belkıde cok cıddı sorlar geldı aklıma yardımcı olmadım hakkını helal et
eğitimcimisiniz :a45:
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63670-odevim-icin-acil-yardim-gerek · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.