r.a.b.i.a
2.088 görüntülenme · 28 yanıt
Aleykümselam çok şükür iyiym...
yeni üye kurallarnda awatarda üyeye ait resim yasaklı canım.. demedi deme adminler uyarır :)
yeni üye kurallarnda awatarda üyeye ait resim yasaklı canım.. demedi deme adminler uyarır :)
r.a.b.i.a, post: 1188534, member: 73307slm akdaşlar bn rabia
:a12:
Aleykümselam kardeşim hoşgeldiniz
üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Kardeşim üyelerin avatarında kendi resmini kullanması yasaktır. avatarındaki resmini başka bir resimle değiştirisen daha ygun olacaktır..
selam ve dua ile...
Selamun aleyküm
rabia kardeşim aramıza hoş geldiniz..
haddim olmayarak size bi tenkitte bulunmak isterim konuşma üslubumuza biraz daha dikkat edersek çok güzel olur..Lütfen yanlış anlamayın beni..Sadece uyarıda bulunmak istedim.Yazılarınızda hafif bir senli benlilik serbestlik sezdim.
ALLAH'a emanet olun selametle..::)
haddim olmayarak size bi tenkitte bulunmak isterim konuşma üslubumuza biraz daha dikkat edersek çok güzel olur..Lütfen yanlış anlamayın beni..Sadece uyarıda bulunmak istedim.Yazılarınızda hafif bir senli benlilik serbestlik sezdim.
küçük-kul, post: 1188614, member: 59734Selamun aleyküm
MaşaAllah :a15:
İnsan beğenmez.
Güzel kardeşim sanırım yazımı ya okumadınız yada dikkate almadınız burası islami bir site sohbet yeri değil. Tabiki yeri geldiğinde sohbet eder hal hatır sorarız ama bizim buradaki asıl amacımız dini bilgilerimizi arttırmak güzel paylaşımlarda bulunmak ...
Vesselam ..
Vesselam ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63591-r-a-b-i-a · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.