Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz...
23.718 görüntülenme · 418 yanıt
RE: Bebeğimize ilk ne öğetiyoruz...
valla bilmiyorum kardeşim resimlerimin arasında vardı içim gidiyo zaten bu resmi görünce. Allah zulüm altında olan bütün islam ülkelerine yardım etsin.
valla bilmiyorum kardeşim resimlerimin arasında vardı içim gidiyo zaten bu resmi görünce. Allah zulüm altında olan bütün islam ülkelerine yardım etsin.
İNŞAALLAH KARDEŞİM İNŞAALLAH ...RABBİM DUALRIMIZI KABUL EDER İNŞAALLAH ...
İNŞAALLAH KARDEŞİM İNŞAALLAH ...RABBİM DUALRIMIZI KABUL EDER İNŞAALLAH ...
B) B) B)
B) B) B)
Ayy kurban olurum ben o meleğe
Ayy kurban olurum ben o meleğe
gönderebilirken yollayayım bazen gelmiyo deli ediyor beni
gönderebilirken yollayayım bazen gelmiyo deli ediyor beni
B)
B)
:) :D B) :p
:) :D B) :p
BAZEN ÖYLE OLUYOR ARTIK VAZGEÇİYORUM, İNATLAŞMAK İSTEMİYORUM ... BU ARADA İSMİNİZ DEĞİŞMİŞ:o
BAZEN ÖYLE OLUYOR ARTIK VAZGEÇİYORUM, İNATLAŞMAK İSTEMİYORUM ... BU ARADA İSMİNİZ DEĞİŞMİŞ:o
Evet değişti. Ne yapayım kız diye msnyi alıyorlar bıktım artık :)
İnsanlara faydalı olsun diye msn koyuyoruz sonra densizler karşımıza çıkıyo
zeynep44 yazdı:
Evet değişti. Ne yapayım kız diye msnyi alıyorlar bıktım artık :)
İnsanlara faydalı olsun diye msn koyuyoruz sonra densizler karşımıza çıkıyo
GÜNAYDIN, İYİ YAPMIŞSINIZ BENDE PİŞMANIM YANİ İNSANI BUNALTIYORLAR YANİ .. NASIL OLDU BENDE YAPABİLİR MİYİM ACABA?
GÜNAYDIN, İYİ YAPMIŞSINIZ BENDE PİŞMANIM YANİ İNSANI BUNALTIYORLAR YANİ .. NASIL OLDU BENDE YAPABİLİR MİYİM ACABA?
evvela tşk ederım yardımcı olduğunuz için boyle islamı konularda ben yapamıyorum resım gondermeyı acaba bana da oyretırmısınız cunku ben yenı yenı oyrenıyorum bılgısayar kullanmayı ıyı gunler
evvela tşk ederım yardımcı olduğunuz için boyle islamı konularda ben yapamıyorum resım gondermeyı acaba bana da oyretırmısınız cunku ben yenı yenı oyrenıyorum bılgısayar kullanmayı ıyı gunler
Zeynep hanım mesajınızı yolladım bi bakarsınız inş.
zeynep44 yazdı:
Zeynep hanım mesajınızı yolladım bi bakarsınız inş.
BU BEKLERİ EKLERSENİZ BENDE SİZE MSJ ÇEKERİM TABİ:)
zeynep44 yazdı:
Allah c.c. bayan veya erkek iyilerle karşılatırsın.
Biz islami bir sitede forum düzenliyoruz, burada bile art niyetli insanlar varsa vay halimize.
Ben söylediğim zaman bazı şeyleri yanlış anlaşılmıştım. (Aşk v.s. ile ilgili) işte bu tür sohbetlerden bunların çıkacağından koktuğum için karşı çıkmıştım. Ama keşke ben hatalı olsaydım diyorum şimdi.
Neyse hayat hep öğrenme ile geçiyor. Bu günde bunu öğrendik.
k.s.e.o.
Allah c.c. bayan veya erkek iyilerle karşılatırsın.
Biz islami bir sitede forum düzenliyoruz, burada bile art niyetli insanlar varsa vay halimize.
Ben söylediğim zaman bazı şeyleri yanlış anlaşılmıştım. (Aşk v.s. ile ilgili) işte bu tür sohbetlerden bunların çıkacağından koktuğum için karşı çıkmıştım. Ama keşke ben hatalı olsaydım diyorum şimdi.
Neyse hayat hep öğrenme ile geçiyor. Bu günde bunu öğrendik.
k.s.e.o.
SELAM, YANLIŞ ANLAŞILMASIN ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR RAHATSIZ EDEN OLMADI, KİMSENİN GÜNAHINI ALMAYAYIM. BEN SADECE YİNE DE BAYAN OLDUĞUMUZ BİLİNMESİN İSTEDİM, O NEDENLE BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNDÜM ..
FATMA_ERGUN yazdı:
zeynep44 yazdı:
SELAM, YANLIŞ ANLAŞILMASIN ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR RAHATSIZ EDEN OLMADI, KİMSENİN GÜNAHINI ALMAYAYIM. BEN SADECE YİNE DE BAYAN OLDUĞUMUZ BİLİNMESİN İSTEDİM, O NEDENLE BÖYLE BİR ŞEY DÜŞÜNDÜM ..
MESAJ YAZIYORLAR MSN SOHBETİ YAPALIM DİYE, RAHATSIZLIĞIM O SADECE ..
MESAJ YAZIYORLAR MSN SOHBETİ YAPALIM DİYE, RAHATSIZLIĞIM O SADECE ..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6357-bebegimize-ilk-ne-ogetiyoruz · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.