üye olmamdaki amaç

943 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
günbatımı

günbatımı

Yeni Üye · 1 mesaj

Allah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

günbatımıAllah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.

Öncelikle hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
Dualarınıza gönülden amin...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allaha emanet olun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
TUBİX

TUBİX

Aktif Üye · 62 mesaj

s.a hoşgeldiniz burası gerçekten çok güzel bende burada ruhumun besendiğini hissediyorum bilmediğim şeyleri öreniyorum yani ilk üye olduğumdan beri örendiklerim az sayılmaz burayı çok seviyorum çünkü burası yararlı seviyeli güzel 1 yer.......
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

günbatımıAllah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.

ve aleykümselam kardeşim
Hşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşaallah..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...
_YUSUF_

_YUSUF_ 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj

Aleyküm Selam
Hoş sefa geldiniz.
Hayırlı olur inşaAllah.
Hepimizin dileği aynı değilmi zaten
Allah'u tealanın hoşnuyluğunu kazanmak.
Elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışırız.
Herhangi bir soru ve sıkıntınızı dile getirmeniz yeterli
Hayırlı berektli günler
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
yazdiğiniz kelimelerle çok güzel şeyler anlatmişsiniz .allah razi olsun.bizde böylesi güzel duygulari taşiyan kardeşimizle paylaşimda bulunmak tabiki çok isteriz.selametle kalin.yolunuz ve kalbiniz açik olsun.
Çeşm-i Bülbül

Çeşm-i Bülbül

Mübarek Üye · 13.384 mesaj

hoş geldin kardeşim aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
selametle
.....

Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..

NFK
ERZURUMLİ

ERZURUMLİ

Mübarek Üye · 1.455 mesaj

Ve aleykum esselam,

Kıymetli ablamız ailemize hoş geldiniz üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun dualarımızla bizlerde sizlerden faydalanmak adına elinizden gelen her türlü paylaşımlarınızı bekliyoruz ,şimdiden kolay gelsin kardeşim...:)
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.