üye olmamdaki amaç
943 görüntülenme · 8 yanıt
Allah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
günbatımıAllah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.
Öncelikle hoşgeldiniz kardeşim...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
Dualarınıza gönülden amin...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allaha emanet olun...
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah...
Dualarınıza gönülden amin...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allaha emanet olun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
s.a hoşgeldiniz burası gerçekten çok güzel bende burada ruhumun besendiğini hissediyorum bilmediğim şeyleri öreniyorum yani ilk üye olduğumdan beri örendiklerim az sayılmaz burayı çok seviyorum çünkü burası yararlı seviyeli güzel 1 yer.......
günbatımıAllah ın selamı üzerinize olsun.ben evli ve bir cocuk annesiyim.üye olmamdaki amaç dinimi tam anlamıyla ögrenmek.Allahımdan en büyük dilegim cennetlik kullarından biri olmadan emanetini almaması.tüm kalbimle ona baglanıp onun sevgili kullarından biri olmak istiyorum.bu dünya bir sınav yeri ve ben osınavdan basarıyla cıkmak istiyorum.sizden ricam bana yardımcı olmanız.
ve aleykümselam kardeşim
Hşgeldiniz, üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun..
Rabbim dualarınızı kabul eylesin inşaallah..
Allaha emanet olun
selam ve dua ile...
_YUSUF_ 🛡
Yönetici
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.043
- Ödül
- 113
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 4.070 mesaj
Aleyküm Selam
Hoş sefa geldiniz.
Hayırlı olur inşaAllah.
Hepimizin dileği aynı değilmi zaten
Allah'u tealanın hoşnuyluğunu kazanmak.
Elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışırız.
Herhangi bir soru ve sıkıntınızı dile getirmeniz yeterli
Hayırlı berektli günler
Hoş sefa geldiniz.
Hayırlı olur inşaAllah.
Hepimizin dileği aynı değilmi zaten
Allah'u tealanın hoşnuyluğunu kazanmak.
Elimizden geldiğince yardımda bulunmaya çalışırız.
Herhangi bir soru ve sıkıntınızı dile getirmeniz yeterli
Hayırlı berektli günler
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
yazdiğiniz kelimelerle çok güzel şeyler anlatmişsiniz .allah razi olsun.bizde böylesi güzel duygulari taşiyan kardeşimizle paylaşimda bulunmak tabiki çok isteriz.selametle kalin.yolunuz ve kalbiniz açik olsun.
yazdiğiniz kelimelerle çok güzel şeyler anlatmişsiniz .allah razi olsun.bizde böylesi güzel duygulari taşiyan kardeşimizle paylaşimda bulunmak tabiki çok isteriz.selametle kalin.yolunuz ve kalbiniz açik olsun.
hoş geldin kardeşim aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
selametle
üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Ve aleykum esselam,
Kıymetli ablamız ailemize hoş geldiniz üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun dualarımızla bizlerde sizlerden faydalanmak adına elinizden gelen her türlü paylaşımlarınızı bekliyoruz ,şimdiden kolay gelsin kardeşim...:)
Kıymetli ablamız ailemize hoş geldiniz üyeliğiniz daim ve hayırlı olsun dualarımızla bizlerde sizlerden faydalanmak adına elinizden gelen her türlü paylaşımlarınızı bekliyoruz ,şimdiden kolay gelsin kardeşim...:)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/63357-uye-olmamdaki-amac · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÜYELERİN SİTEYE GİRMELERİNDEKİ ASIL AMAÇ NE? Tanışma Köşesi 1.176 cevap
- Evlilikte Amaç Ne Olmalı? İslam'da Aile Hayatı 5 cevap
- İki Yol İki Amaç. Nasıl Bir Dost ? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
- İki Yol, İki Amaç Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 9 cevap
- iKi yOL iKi aMaÇ!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- İki YoL İki Amaç İslami Bilgi ve Kaynaklar 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.