resik eklemeyi yapamıyorum öğretirmisiniz?

1.375 görüntülenme · 5 yanıt

Paylaş:
lale&gül

lale&gül

Mübarek Üye · 2.137 mesaj

selamün aleyküm ne yaptım ne ettim birtürlü resim ekleyemedim bilen birisi bana öğretirse çok sevinirim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
lale&gül

lale&gül

resim eklemeyi yapamıyorum öğretirmisiniz?

resim eklemeyi yapamıyorum öğretirmisiniz?

selamün aleyküm ne yaptım ne ettim birtürlü resim ekleyemedim bilen birisi bana öğretirse çok sevinirim
Rasûlullah (sav) buyuruyor: “Dünya tatlıdır ve manzarası hoştur. Şüphesiz ki Allah dünyanın idaresini size verecek ve nasıl davranacağınıza, ne gibi işler yapacağınıza bakacaktır. O halde dünyadan sakının…” (Müslim, Zikr 99)
DiLaRa_I NuR

DiLaRa_I NuR

Mübarek Üye · 2.576 mesaj

lalecim tanişma bölümünde resim ekleme yaziyor oraya bak canim selam ve dua ile..
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

kısaca yükleyeceğin resime sağ tuşla tıkla tabi netten bi resim sonra özellikler ordan url si yazar onu kopyala sonrada forumda grafik ekle butonuna tıkla oraya yapıştır bu kadar
bilgisayarından yükleyeceksen ImageShack® - Image Hosting buraya yükle sonra aynı işlemi yap
İNŞALLAH anlamışsızdır.

burada da delete kardeşimiz anlatmış.
http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/56947-yardim-resim-yukleme.html
İnsan beğenmez.
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

http://forum.islamiyet.gen.tr/tanisma-kosesi/56947-yardim-resim-yukleme.html

Yukarıdaki link size yardımcı olacaktır kardeşim...
Allah CC. kolaylık versin inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
lale&gül

lale&gül

allah razı olsun sizlerden bir deneyim inşallah yaparım
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.