Sitemize ve Üyelerimize de Dua Edelim...

11.947 görüntülenme · 123 yanıt

Paylaş:
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

umutedenAllahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, Allah inancı olsun. Eşim Allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve Allah inancıyla dolsun yüreği..

Amin Rabbim gönlünün muradını versin inşallah :a21:
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

hafize

hafize

aymesAllahım geçmiş ömrümde yaptıklarımı gelecekte yapacaklarımı senin bildiğin bütün kusurlarımı affet. Banada katından bi yer nasip eyle, bana hayırlı, sağlıklı, gören, duyan, konuşan ve senin yolunda olan evlatlar nasip eyle. Beni evlat hasretiyle sınama Rabbim. Sen içimdeki hasretimi dindir. Annemi babamı kardeşimi eşimi ve beni koru senin yolından ayırma Allahım
Amin Amin Aminnnn

Rabbim şu mübarek kadir gecesi hürmetine tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin AMİİİİN :a35:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

zeygül, post: 1162140, member: 60957ALLAHIM beni şimdiki içinde bulunduğum sıkıntıdan feraha ulaştır beni ona onu bana hayırlı kıl kalpler kırılmadan kimse üzülmeden kavuşturmayı nasip et amin YARABBİM

AMİN AMİN AMİN :a18:

Mevlana'dan

Bana

hafize

hafize

hatice1007Allahım beni bu içinde bulunduğum sıkıntılardan bir an önce kurtulmamı sağla hakkımızda her şeyin hayırlısını ver beni ve ailemi dinden imandan allah yolundan ayırma amin

:a18: AMİN İNŞALLAH

Mevlana'dan

Bana

allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

zeygül, post: 1162140, member: 60957ALLAHIM beni şimdiki içinde bulunduğum sıkıntıdan feraha ulaştır beni ona onu bana hayırlı kıl kalpler kırılmadan kimse üzülmeden kavuşturmayı nasip et amin YARABBİM

AMİN kardesim , insalllah RABBİM bir an önce hayırlısı ile birbirinize kavusmayı nasip etsin. zorluk olmadan hicbirsey olmuyor. boylesi daha degerli kardesim.
RABBİM hepimize insallah sabrımızın sonunda bize hayır kapılarını acıcaktır kendi rızası için. AMİN dua ve selametle.
allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

hafizeBenim her sabah okuduğum dua

Allahım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce Allahım Allahım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN

cok guzel bir konu oldu.ALLAH razı olsun sizden.
hafize

hafize

allies, post: 1162538, member: 87927cok guzel bir konu oldu.ALLAH razı olsun sizden.

amin sizdende inşallah:a22:

Mevlana'dan

Bana

illaki sevgi

illaki sevgi

Aktif Üye · 78 mesaj

ALLAHım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce ALLAHım ALLAHım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN ALLAH'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN
illaki sevgi

illaki sevgi

Aktif Üye · 78 mesaj

ALLAHım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, ALLAH inancı olsun. Eşim ALLAH ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve ALLAH inancıyla dolsun yüreği..
allies

allies

Mübarek Üye · 702 mesaj

illaki sevgi, post: 1162663, member: 102248ALLAHım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce ALLAHım ALLAHım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN ALLAH'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

AMİN kardesim
hafize

hafize

illaki sevgi, post: 1162664, member: 93709allahım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, allah inancı olsun. Eşim allah ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve allah inancıyla dolsun yüreği..

amin amin amin

Mevlana'dan

Bana

aymes

aymes

Kıdemli Üye · 236 mesaj

hafize, post: 1162532, member: 98391Rabbim şu mübarek kadir gecesi hürmetine tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin AMİİİİN :a35:

Allah razı olsun canım sağol
aymes

aymes

Kıdemli Üye · 236 mesaj

illaki sevgi, post: 1162664, member: 93709ALLAHım bana bir ev ver, o evin içinde huzur, sevgi, ALLAH inancı olsun. Eşim ALLAH ve peygamber sevgisiyle dolu bir kul olsun, kötü alışkanlıkları bırakıp dine yönelsin. Bebeğim hayırlı bir şekilde doğsun ve ALLAH inancıyla dolsun yüreği..

illaki sevgi, post: 1162663, member: 102248ALLAHım bana her gün hamd edecek şükür edecek zaman bulmama yardım et beni düşünmeden su gibi giden nereden gelip nereye gideceğini bilmeyen bakıpta görmeyen işitipte anlamayan kullarının arasına koyma bana etrafımdaki güzellikleri görüp şükür edecek kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver imanımı çoğalt hak yolunda önümü aç ufkumu aydınlat yüce ALLAHım ALLAHım herkez beni terk ettiğinde Hatta ben beni bıraktığında sen beni bırakma YARAB AMİN ALLAH'ım biz senin razı ve hosnut oldugun kullarından olalım. Her hareket ve davranısımız , her sözümüz senin razı oldugun olsun. Bizi insanların serrinden , nefsimizin serrinden ve seytandan koru Yarabbim. Tüm sevdiklerimize hidayet ver birlikte cennetine gelmeyi nasip eyle.Bizleri bu yolda daim kıl.
AMİNNN

aminnnnnnn kardeşlerim aminnnnnn
hafize

hafize

Duanıza amin diyelim

Mevlana'dan

Bana

eylulll

eylulll

Kıdemli Üye · 315 mesaj

Allahım hepinizin dualarını inşallah hayırlısıyla kabul etsin AMİN.

Bana da hayırlı iman dolu sağlık bir evlat nasip etsin daime yuvamız huzur ve iman dolu olsun. tüm geçmişlerimiz ve bizlerin günahları affolsun.
aymes

aymes

Kıdemli Üye · 236 mesaj

eylulll, post: 1164208, member: 91500Allahım hepinizin dualarını inşallah hayırlısıyla kabul etsin AMİN.

Bana da hayırlı iman dolu sağlık bir evlat nasip etsin daime yuvamız huzur ve iman dolu olsun. tüm geçmişlerimiz ve bizlerin günahları affolsun.

aminnnnnn canım cümlemize inşallah
halimeerkan

halimeerkan

Aktif Üye · 85 mesaj

rabbim ins şu mübarek günler hürmetine hayırlı saglıklı bı evlat nasip etsin ins ins günahlarımızda bu günler hürmtine af olunur ins tüm geçmiş ve geleck günahlarımızda inf ef edilir hayırlı huzulu saglıklı bi ömür ins tüm kardeşlerimize amin amin amin
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyi
emsal-i nur

emsal-i nur

Kıdemli Üye · 359 mesaj

YA RABBİ !!!
Bu mübarek günün ayın hatrına,
Seni en çok sevenlerin hatrına
En çok sevdğinin hatrına,
Seni en çok sevdirenlerin hatrına,
duasına icabet ettğin aminler hatrına,
İçinde olduğum bu sıkıntadan kurtar ve içimdeki bu sıkıntıyı al...Benim canımı acıtmasına izin verme!
YARAB isteğim şeyin sabrıyla imtihan etme beni...
istedeğim şeyin uzaklığıyla imtihan etme beni..
Yaptığımz yapacağımız, istedğimz ve isteyeceğimz herşeye rızanla bakmayı nasip eyle!!!
Dünyalık fani şeylerin bizde sıkıntı yapmasına izin verme YARAB!!!
Senin rızan için girdiğim bu hafızlık yolunda yardım et ve hakkıyla yapabilmeyi nasip et......

AMİN AMİN AMİN......
YEŞİLYOL

YEŞİLYOL

Kıdemli Üye · 258 mesaj

Çok güzel ve geniş bir dua. ALLAH razı olsun
halimeerkan

halimeerkan

Aktif Üye · 85 mesaj

amin amin amin ins
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyi
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.