tek sayfalık not defteri kağıdına yazılan dualar ne yapılmalıdır?
1.429 görüntülenme · 2 yanıt
:a12:
Evet bende merak ettim doğrusu....
HEPSİNİ BİR KUTUYA KOYUYORUM ..BÖYLE DEĞİLDE DEFTER TUTMAM GEREK AMA İŞTE BİLGİSAYARIN BAŞINDA OLUNCA ELİME NE GEÇERSE YAZIYORUM:a21:
ATMIYORUM AMA ASLA..:a12:
Evet bende merak ettim doğrusu....
HEPSİNİ BİR KUTUYA KOYUYORUM ..BÖYLE DEĞİLDE DEFTER TUTMAM GEREK AMA İŞTE BİLGİSAYARIN BAŞINDA OLUNCA ELİME NE GEÇERSE YAZIYORUM:a21:
ATMIYORUM AMA ASLA..:a12:
cevabı buldum..merakını gidereyim.. eğer varsa öle yazılı dualar..annem de zamanında merak etmiş sormuş..anneme o sayfayı yakıp külünü de akan suya ırmak olur dere olur ark olur atmasını söylemiş hocası..ama araştırmak gerek tabi jkesin bilgiye ulaşana kadar..
"Allah c.c. her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla işitendir."
"Allah c.c. her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla işitendir."
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62726-tek-sayfalik-not-defteri-kagidina-yazilan-dualar-ne-yapilmalidir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- 600 sayfalık bir kitabın kelime kelime, harf harf ezberlenmesi mümkün müdür? Kur’an Fihristi ve Kayıtları 2 cevap
- ZİKİR NASIL YAPILMALIDIR? Dini sohbet 11 cevap
- HZMUHAMMED (sav) Asrin kubbelerine adi nurla yazılan Şiirler 1 cevap
- Vuslat: Hiç kimseye yazılan şiirler-1 [Resimli-Fonlu] Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- PEYGAMBER EFENDİMİZE(S.A.V) YAZILAN ŞİİRLERDEN BİRKAÇI Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 49 cevap
- Kelebek kanatlım: Hiçkimseye yazılan şiirler-IV [Resimli-Fonlu] Kendi Şiirleriniz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.