ALINTI
3.478 görüntülenme · 30 yanıt

KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti, post: 1175179, member: 93111İçim burkuldu :( kendimi yaşlanmış hissettim birden. Ömür sermayesi tükeniyo malum. Rabbim Zatına ve anne babamıza asilikten uzak eyle bizi.
Allah'ım anne ve babamız bize küçüklüğümüzde nasıl bakmış ve merhamet etmişlerse, sende her iki dünyada onlara öyle bak ve merhamet et.
huzurpınarı, post: 1175216, member: 37970çok güzel bir şiir ilkbal gürpınar'dan da dinlemiştim daha önce çok güzel anlatılmış yaşlı bir insanın içindeki acısı:(
ALLAH razı olsun mervecim....
DiLaRa_I NuR, post: 1175254, member: 37970 allah razı olsun canım..çok güzel bir şiir canım ya bu dinlemiştim bende önceden çok güzel okudu kendide sende çok güzel yazmışsın canım emegine sağlık..içim burkuldu hüzün bastı:A :A
Kur'ana sevdalı, post: 1175348, member: 96544Hani bir görünsen oğluna, ne de olsa babasısın,
Seni dinler.
Bu odada oturur, vallahi hiç dışarı çıkmam.
Akide şekeri de istemem.
Masal da anlatmam artık çocuklara
Ne olur ayırmasınlar beni bu evden
Rabbım razı olsun kardeşim,çok güzel ya.
Allah bu durumlara düşürmesin anne babalarımızı,tabiki bizleride.
Rabbım hayırlı eşler,hayırlı evlatlar nasip eylesin inş.
şehadetgülü, post: 1175690, member: 96544Hey gidi günler hey
Hani diyorum bir çağırsan
Yoksa, yoksa sendemi unuttun beni bey
Sendemi unuttun beni bey?
selamün aleyküm canım çok güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık
dualarında unutma
selametle
ayşe.a, post: 1175864, member: 93299yine ağlattınız beni yaaa :(:(
allahım sen büyüksün gerçekten çok üzülüyorum böyle teyzeciklere dedelere ya ne vicdansız insanlar varrr, ama onlar da anne baba evlat yetiştiriyorlar eden bulur kardeşim ben buna inanıyorum..
Rabbim yolundan ayırma bizleri, amin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62688-sende-mi-unuttun-beni-bey · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.