bugun allah ıcın bıseylerde sen yap bugun kur an okuyalım namaz kılalım insanlara yardım edelım dua edelım kı allahın sevdıgı kulardan olalım :a11:ben bugun buraya uye oldum ve mutluyum kı szlerle oldugum ıcın allah yolunda gdenlerın yanında oldugum ıcın allahın selamı uzerınıze olsun selamun alaykum:a11:
bugun allah(c.c) icin ne yaptın?
1.420 görüntülenme · 3 yanıt
selm, post: 1171924, member: 96544 bugun allah ıcın bıseylerde sen yap bugun kur an okuyalım namaz kılalım insanlara yardım edelım dua edelım kı allahın sevdıgı kulardan olalım :a11:ben bugun buraya uye oldum ve mutluyum kı szlerle oldugum ıcın allah yolunda gdenlerın yanında oldugum ıcın allahın selamı uzerınıze olsun selamun alaykum:a11:
aleykum selam, hoşgeldin kardeş...............
selm, post: 1171924, member: 96544 bugun allah ıcın bıseylerde sen yap bugun kur an okuyalım namaz kılalım insanlara yardım edelım dua edelım kı allahın sevdıgı kulardan olalım :a11:ben bugun buraya uye oldum ve mutluyum kı szlerle oldugum ıcın allah yolunda gdenlerın yanında oldugum ıcın allahın selamı uzerınıze olsun selamun alaykum:a11:
Ve aleyküm selam güzel kardeşim,
Üyeliğin hayırlı ve daim olsun inşallah.
Hoşgeldin, safalar getirdin.
Rabbim cümlemizi yolunda muvaffak etsin inşallah.
Dualarda buluşalım,
Selametle..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62459-bugun-allah-c-c-icin-ne-yaptin · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Bugun allah için ne yaptın?? Genel Konular 11 cevap
- bugun ALLAH için ne yaptın Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- bugun ALLAH(c.c) icin ne yaptin??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 4 cevap
- Bugün Allah (C.C.) için Ne Yaptın ?-Dün Allah (C.C.) için ne yapmıştın ? Nasihatler 3 cevap
- Allah rizasi icin dedem icin Dua ! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi?? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.