selamün aleyküm
1.860 görüntülenme · 16 yanıt
Ve Aleyküm Selam kardeşim
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah
Allah'ın izniyle öğrenirsin kardeşim...
Hayırlı Paylaşımlar...
Selametle kalınız..
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz..
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşallah
Allah'ın izniyle öğrenirsin kardeşim...
Hayırlı Paylaşımlar...
Selametle kalınız..
Selam ve duayla...
Allah c.c. emanet olunuz..
Hoşgeldiniz kardeşim
Rabbim bizleri tevhid yolundan ayırmasın
Efendimizin sünneti seniyyelerini
Yaşayıp yaşatmayı nasip etsin
(Dünyayı seven, ahiretine, ahireti seven dünyasına zarar verir. Devamlı olanı geçici olana tercih edin!)
(Dünyayı seven, ahiretine, ahireti seven dünyasına zarar verir. Devamlı olanı geçici olana tercih edin!)
ve aleyküm selam hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
hoş geldiniz bende yeniyim gerçi hepimiz bir nevi ademden havvadan tanışıyoruz. yani toprağımız bir dinimiz. imanımız. kuranımız. cennetimiz cehennemimiz de bir dolayısıyla hepimiz kardeşiz. hoş geldin arkadaşım. hayırlı olur inşallah.
kadının bi tanesi çirkinmiş. güzelleşmeyi çok arzuluyormuş bi gün azrail ziyaretine gelmiş kadın korkmuş tabi yalvarmış yakarmış benim canımı alma azrail biraz daha yaşayayım dünyanın tadını çıkarayım demiş azrailde peki demiş yaşa bakalım biraz daha. neyse kadın çirkinya gitmiş bir güzellik uzmanına güzel bir estetik yaptırmış hakkatende çok güzel olmuş çıkmış sokağa tüm erkeklerin gözü üzerinde kalmış çok hoşuna gitmiş neyse bu arada azrail gelip canını almazmı. kadın şaşırmış ya azrail ama sen canımı almayacaktın benim demiş . azrail ne de beğenirsiniz. o kadar değişmişsinki ben seni tanıyamadım
kadının bi tanesi çirkinmiş. güzelleşmeyi çok arzuluyormuş bi gün azrail ziyaretine gelmiş kadın korkmuş tabi yalvarmış yakarmış benim canımı alma azrail biraz daha yaşayayım dünyanın tadını çıkarayım demiş azrailde peki demiş yaşa bakalım biraz daha. neyse kadın çirkinya gitmiş bir güzellik uzmanına güzel bir estetik yaptırmış hakkatende çok güzel olmuş çıkmış sokağa tüm erkeklerin gözü üzerinde kalmış çok hoşuna gitmiş neyse bu arada azrail gelip canını almazmı. kadın şaşırmış ya azrail ama sen canımı almayacaktın benim demiş . azrail ne de beğenirsiniz. o kadar değişmişsinki ben seni tanıyamadım
gecelerinizi değerlendirin arkadaşlar teheccütlere kalkın göz yaşlarınız seccadenize düşsün yarin size şahitlik yapsın. odanızın duvarları şahit olsun. yatağınız şahit olsun. rabbimin karşısında donup kalmayalım. genciz güçlüyüz. güzeliz. ama bunların hepsi geçici hayat çok kısa hepsi gidici kalacak olan sermayeniz. ürünü iyi ekin hasatınız bol olsun kışı irahat geçirin. ağustos böcegi gibi olmayalım. bu sefer acından ölmek kurtarmaz bizi cehennem alevleri yutar. rabbimi narından korusun allahumme ecirna minennar
Hoşgeldiniz kardeşim
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62418-selamun-aleykum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.