ben yeni üye oldum allah razı olsun
3.425 görüntülenme · 55 yanıt
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.269
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
Esselamünaleykum...
DiLaRa_I NuR, post: 1171599, member: 94174çok tşk ederim inş başarabilirim allah razı olsun
DiLaRa_I NuR, post: 1171628, member: 93531
BAKALIM OLDUMU
DiLaRa_I NuR, post: 1171641, member: 96566SÜPER YA BAŞARDIMM COK TEŞEKKÜR EDERİMBU DUA SANA GELSİN
DiLaRa_I NuR, post: 1171657, member: 77214Bide resimlerim acılmıyor okunuda yardım edermissiniz
DiLaRa_I NuR, post: 1171691, member: 95570Inş imzamı begenirsiniz
Herşey mükemmel gözüküyor inşallah...
Teşekkürler...
Duana gönülden amin kardeşim...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allaha emanet olun...
Teşekkürler...
Duana gönülden amin kardeşim...
Hayırlı ve güzel paylaşımlarda bulunmak duasıyla...
Allaha emanet olun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
SAYGI VE SEVGİYLE arkadaşları selamlıyorum. ben bir konuda görüş almak istiyorum. rabbimiz bizlere akıl vermiş güzellikler sunmuş peki biz akıl sahibi olan biz insanlar bu aklı bu fikri yerinde ve zamanında gereği gibi kullanabiliyormuyuz. peki kullandığını iddia edenler bunu gerçekten kullandıklarına inanabiliyorlarmı . rabbimiz bize bir sınır koymuşmu.
İman ve İslam'a dair her türlü sorunuza Kuran ışığında cevap veren, derinlemesine araştırılmış dosya, makale ve manşet konuları, zengin içeriği, anlaşılır ve sade yapısıyla istifadenize sunulan bir site olmuş kurandan ALLAH razı olsun.
İman ve İslam'a dair her türlü sorunuza Kuran ışığında cevap veren, derinlemesine araştırılmış dosya, makale ve manşet konuları, zengin içeriği, anlaşılır ve sade yapısıyla istifademize sunulan bir site olmuş kuranlardan ALLAH RAZI OLSUN....TŞK EDERİM KARDEŞİM SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN..
belin_ay
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62374-ben-yeni-uye-oldum-allah-razi-olsun · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.