Tanışalım.
1.683 görüntülenme · 25 yanıt
RE: selamün aleykum
amin allah hepimizi eylesin allah ın yolunda ölmeyi allah bize nasip etsin
allah hepinizden razı olsun bizler birbirimize yani müslüman lar baglanırsa allah ın izniyle kimse sırtımızı yere getiremez yeni yapılmış birduvar gibi deyil eski yapılmış duvargibi olmalıyız neden derseniz yeni yapılan binanın duvarından iki tugla alınırsa çöker ama eski binanın duvarından iki tugla alınırsa oduvara birşey olmaz tamam bizim içimizden de islamdininden dönen büssürü inşanlar var ama bizler öyledeyiliz elhamdurillah allah razı olsun sizden
amin allah hepimizi eylesin allah ın yolunda ölmeyi allah bize nasip etsin
allah hepinizden razı olsun bizler birbirimize yani müslüman lar baglanırsa allah ın izniyle kimse sırtımızı yere getiremez yeni yapılmış birduvar gibi deyil eski yapılmış duvargibi olmalıyız neden derseniz yeni yapılan binanın duvarından iki tugla alınırsa çöker ama eski binanın duvarından iki tugla alınırsa oduvara birşey olmaz tamam bizim içimizden de islamdininden dönen büssürü inşanlar var ama bizler öyledeyiliz elhamdurillah allah razı olsun sizden
RE: tanışma
s.a.arkadaşlar,30,10,2006 tarihinde yeni üye oldum.daha önce sitenin farkında değildim.
gerçekten çok güzel.umarım sizin gibi arkadaşlar sayesinde dahada güzel olacak.
birbirimize yardımsı olalım.
kerkese selamlar
s.a.arkadaşlar,30,10,2006 tarihinde yeni üye oldum.daha önce sitenin farkında değildim.
gerçekten çok güzel.umarım sizin gibi arkadaşlar sayesinde dahada güzel olacak.
birbirimize yardımsı olalım.
kerkese selamlar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6236-tanisalim · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.