Allah
1.765 görüntülenme · 10 yanıt
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.beni aydınlatacak bir siteye üye olduğum için çok mutluyum.inşallah buradan çok şeyler öğreneceğim.unuttuklarımı da hatırlayıp ezber edip ifşa edeceğim..burada üye olan herkesten ALLAH (c.c) razı olsun.
Selamun Aleyküm,
Allah umdukalrınıza nail etsin inşaallah, hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var, hayırlı paylaşımlarla üyeliğinizin daim ve bereketli olmasını diliyorum...
Allah'a emanet olun...
Allah umdukalrınıza nail etsin inşaallah, hepimizin birbirimizden öğrenecekleri var, hayırlı paylaşımlarla üyeliğinizin daim ve bereketli olmasını diliyorum...
Allah'a emanet olun...
Ve Aleyküm Selam Kardeşim..
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..
Allah c.c. hayırlı niyetlerinizi kabul etsin İnşallah..
Hayırlı paylaşımlar...
Selametle kalınız..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet olunuz..
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşallah
Hoşgeldiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun inşallah..
Allah c.c. hayırlı niyetlerinizi kabul etsin İnşallah..
Hayırlı paylaşımlar...
Selametle kalınız..
Selam ve duayla..
Allah c.c. emanet olunuz..
AMİN güzel kardeşim AMİN...Rabbim cümlemizden razı olsun.
hpşgeldiniz,
üyeliğiniz daim olur ibşALLAH...
hpşgeldiniz,
üyeliğiniz daim olur ibşALLAH...
hoş geldiniz
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
mevlüt_cbsALLAH yar ve yardımcınız olsun.beni aydınlatacak bir siteye üye olduğum için çok mutluyum.inşallah buradan çok şeyler öğreneceğim.unuttuklarımı da hatırlayıp ezber edip ifşa edeceğim..burada üye olan herkesten ALLAH (c.c) razı olsun.
AMİN kardeşim RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
hayırlı paylaşımlar inşaALLAH...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62352-allah · 26.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Allah'ı İnkar Etme, Allah'ın Varlığını Kabul etmeme, Allah'ı Reddetme, Ateizm, Ateist Allah (c.c) Hazretleri 1 cevap
- De ALLAH ALLAH ALLAH Şiirler 10 cevap
- Allah Allah Hak Bir Allah Şiirler 1 cevap
- Allah namına ver.. Allah namına al.. Allah namına başla.. Bismillah.. Dini sohbet 12 cevap
- Allah’ın Görmesi ve İşitmesi, Allah’ın Es-Semî’u, El-Basîru İsimleri Tasavvûf 7 cevap
- Allah’ı Zikredeni Allah’ın Da Zikretmesi Hadis-i Şerif 2 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.