Selamun Aleyküm..
2.033 görüntülenme · 12 yanıt
Selamun Aleyküm din kardeşlerim. Ben Şeyma. Siteniz gercekten çok güzel. Ben araniza Hollandadan katılıyorum ve 19 yaşindayim. Kapali olmama ragmen dinimizden uzak kaldigimi hissetim ve daha çok bilgi sahip olmak icin araniza katilmayi tercih ettim. Rabbim bizi nefsimizle baş başa birakmasin dogru yoldan ayirmasin insallah. Bu kardesinizide araniza alabilirmisiniz? Bu sitede emegi olan bütün din kardeşlerimizden Allah bin kere razi olsun. Emeginize saglik.
ve aleykumselam kardeşlerim..
hoşgeldiniz sefa getirdiniz. inşallah üyelikleriniz daim olur ben de çok yeni olmamakla birlikite eski de sayılmam ama çok yararlandım bu siteden. inşallah sizler de çok güzel şeyler paylaşıp faydalı bilgiler öğrenirsiniz..
burdaki arkadaşların hepsi çok güzel insanlar..
tekrardan hayırlı olsun
hayırlı bayramlar..
hoşgeldiniz sefa getirdiniz. inşallah üyelikleriniz daim olur ben de çok yeni olmamakla birlikite eski de sayılmam ama çok yararlandım bu siteden. inşallah sizler de çok güzel şeyler paylaşıp faydalı bilgiler öğrenirsiniz..
burdaki arkadaşların hepsi çok güzel insanlar..
tekrardan hayırlı olsun
hayırlı bayramlar..
ve aleyküm selam kardeşlerim aramıza hoş geldiniz rabbim üyeliğinizi hayırlı ve daim etsin güzel ve bilgili paylaşımlar dileğiyle rabbime emanet olun selametle..............
...........
Ramazan bayramınız mübarek olsun
...........
Ramazan bayramınız mübarek olsun
Allah razi olsun kardeşlerim. Bende benimle ayni niyetle burda olan aciz12 arkadasimiz gibi düsünüorum. Tek istegim dinimize hak ettigi degei veebilmek. Aşkla tutkuyla yaşayabilmek ve hissetmek. Etrafimda gercekten hissederek dinimizi yasayan kardeslerimizi görüyorum özenmiyor degilim. Rabbim bizleride sevdigi kullardan eylesin insallah.
Selam ve dua ile..
Selam ve dua ile..
İnşALLAH AMİN güzel kardeşim,
hoşgeldiniz aramıza,
üyeliğiniz haırlı ve daim olur inşALLAH,
Bayramınız mübarek olsun...
hoşgeldiniz aramıza,
üyeliğiniz haırlı ve daim olur inşALLAH,
Bayramınız mübarek olsun...
ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
hoş geldin aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olsun
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/62149-selamun-aleykum · 19.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.