hamdolsun alemlerin rabbine bende kapandımmmmm

5.613 görüntülenme · 68 yanıt

Paylaş:
neslihantozan

neslihantozan

Mübarek Üye · 3.695 mesaj

kardelele, post: 1157625, member: 96566"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
çok sevindim ve çok mutlu oldum.allah yar ve yardımcınız olsun.selametle kalın.

ve aleyküm selam kardeşim ALLAH razı olsun siz değerli kardeşlerimle bu sevincimi paylaşıp daha çok mutlu olcağımı biliyordum
rabbim tüm kardeşlerimizle beraber hepimizin yardımcısı olsun inşaALLAH

SELAMETLE.........
neslihantozan

neslihantozan

deniz yıldızı, post: 1157632, member: 81595aleyküm selam kardeşim
çok sevindim:)
Rabbim daim etsin

ALLAH razı olsun amin kardeşim duamız ve gayretimiz daimi olması için
selametle

ALLAH'a emanet olun.....
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum ..
güzel kardşeim :)
maşaALLAH ,hayırlı olsun , mübarek olsun , daim olsun inşaALLAH ..
ÇOK SEVİNDİM..
selam ve dua ile ALLAH CC emanet ol kardeşim B) B)
neslihantozan

neslihantozan

bm-7884, post: 1157638, member: 96566a.slm kardeşim senin adına çok sevindim Rabbim daim etsin isteyen herkesede nasip olsun inşallah..Allah'a emanet ol..

ALLAH razı olsun kardeşim amin inşaALLAH herkese nasip olsun
çok teşekküe ederim

selametle......
neslihantozan

neslihantozan

hasgül, post: 1157759, member: 96895Ve aleyküm selam kardeşim,

Zırhın hayırlı uğurlu olsun.
Allah cc. seni çok sevsin.
Selametle..

ALLAH razı olsun kardeşim ne kadar güzel söylemişsin ewt artık benimde bi zırhım var
rabbim hepimizi sevsin inşaALLAH
selametle......
neslihantozan

neslihantozan

İNCİNUR, post: 1157801, member: 93709aleyküme selam ablacım.çok sevindim .inş hiç açıllmassın.maallah.allah hiç bozmasın.herkez çok sveindi ablacım.allaha emnaet ol.selam ve dua ile kal

sağol incinurum ALLAH razı olsun evet tüm kardeşlerim sevincime ortak oldu ALLAH hepsinden razı olsun

selametle.......
neslihantozan

neslihantozan

tevbeYA-HAK, post: 1157803, member: 59734hayırlı olsun neslihan inşaallah ebeden böyle devam edersin...rabbim gerisin geriye göndermesin hiç birimizi kapısından...

ALLAH razı olsun değerli kardeşim
amin rabbim kapısından çevirmesin
selametle
ALLAH'a emanet olun
neslihantozan

neslihantozan

aminenur, post: 1158398, member: 95935selamun aleykum ..
güzel kardşeim :)
maşaALLAH ,hayırlı olsun , mübarek olsun , daim olsun inşaALLAH ..
ÇOK SEVİNDİM..
selam ve dua ile ALLAH CC emanet ol kardeşim B) B)

ve aleyküm selam
ALLAH razı olsun kardeşim ne kadar mutluyum anlatamam bu sevinci ve huzuru son nefesime kadar tüm kardeşlerimele baraber kaybetmemek duası ile
ALLAH' emanet ol
selametle.......
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

canııımmmm çok sevindim senin adına
ne güzel nefsine galip gelmişsin..
Rabbim diğer isteyen ama "acaba ne derler" korkusuyla dolu kardeşlerimizde nasip etsin inşş
selam ve dua ile
neslihantozan

neslihantozan

ayşe.a, post: 1158415, member: 99321canııımmmm çok sevindim senin adına
ne güzel nefsine galip gelmişsin..
Rabbim diğer isteyen ama "acaba ne derler" korkusuyla dolu kardeşlerimizde nasip etsin inşş
selam ve dua ile

ALLAH razı olsun kardeşim bu samimi mesajın için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

kapanmak tamamen elimizde olan bişeymiş bende öğrenmiş oldum dileyen herkese rabbim kolaylık ve güç veriyo zaten yeterki isteğimizde samimi olalım

selametle kardeşim.....
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

neslihantozan, post: 1158420, member: 93120ALLAH razı olsun kardeşim bu samimi mesajın için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum

kapanmak tamamen elimizde olan bişeymiş bende öğrenmiş oldum dileyen herkese rabbim kolaylık ve güç veriyo zaten yeterki isteğimizde samimi olalım

selametle kardeşim.....

canım benim Rabbim senden de razı olsun inşaallah, şimdi sıra sende
çevrende kapanmak isteyen ama yapamayan kardeşlerimize yardımcı olmanı dilerim
selam ve dua ile kal:a12:
imported_ebru_

imported_ebru_

Aktif Üye · 65 mesaj

Hayırlı olsun kardeşim. Allah daim etsin. Kimin gönlünde de yanıyorsa o ateş eninde sonunda o nu da bulacaktır. İnanıyorum. Bende sonradan kapanan biri olarak anlattıklarında kendimi buldum. 4 sene kadar oldu. 1 kez bile pişmanlık duymadım. Allah (cc) yolumuzu birdaha şaşırtmasın inşallah (amin)
neslihantozan

neslihantozan

ebru_, post: 1158442, member: 97374Hayırlı olsun kardeşim. Allah daim etsin. Kimin gönlünde de yanıyorsa o ateş eninde sonunda o nu da bulacaktır. İnanıyorum. Bende sonradan kapanan biri olarak anlattıklarında kendimi buldum. 4 sene kadar oldu. 1 kez bile pişmanlık duymadım. Allah (cc) yolumuzu birdaha şaşırtmasın inşallah (amin)

ALLAH razı olsun kardeşim çok teşekkür ederim rabbim yolunu açık etsin inşaALLAH

SELAMETLE......
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

neslihantozan, post: 1157549, member: 76367selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

ALLAH'a emanet olun selametle kalın

Allah CC. hayırlı ve daim etsin kardeşim...
TEBRİK EDİYORUM sizi...
Maşallah...
Ne güzeldir ALLAH CC.'ın emirlerini yapmak...
Ne güzeldir TESETTÜRÜ sağlamak...

Allaha emanet olun Neslihan kardeşim...
Hayırlı ve bereketli Ramazanlar FORUM AŞÇIMIZ...
Hoşgeldin...:a12:
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

neslihantozan, post: 1157549, member: 76367selamun aleyküm gönüll dostlarım uzun zamandır bu sitedeyim çok şey öğrendim çok şey paylaştım iyi dostlar kazandım şükürler olsun rabbime

ve yine sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum uzun zamandır nefsimi yenip kapanmayı çok istiyordum ama yenememiştim nefsimi, içimde yanan bu ateş her geçen gün büyüdükçe büyüdü ve geceleri uyuyamaz oldum namazda 10 yılı geride bıraktığım gün artık kapanmalıyım hiç bir bahanenin arkasına saklanmamalıyım diye karar verdim ve kapandım o kadar mutluyum ki anlatamam sabahları uyanıp yaşasın ben kapandım diye sevinçle uyanıyorum

çok heyecanlıyım cümlelerimi toparlayıp yazamıyorum sadece bu mutlu anımı sizinle paylaşmak istedim

ALLAH'a emanet olun selametle kalın

ve aleykümselam güzel kardeşim
Tebrikler çok güzel çok sevindim hayırlı ve daim olsun inşaallah:)
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende çok yakın bir zamanda o duyguyu yaşayanlardanım ve inanılmaz güzel, ben diyorum anlatmakla olmuyor ancak yaşayan bilir nasıl bir duygu olduğunu..Bende senin gibi çok istememe rağmen hep erteliyordum ve birgün öyle bir ani karar verdimki sabah kapalı olarak geldim iş yerine..Herkesin desteğini aldım çok şükür..
Rabbime şükürler olsun çok huzurluyum, çok mutluyum daha ne isterim Allahtan..
Canım kardeşim tekrar hayırlı olsun en güzelini yapmışın..
Alalha emanet ol
selam ve dua ile..
polis07

polis07

Yeni Üye · 3 mesaj

Ne mutlu sana. Insanın istediği bir şeyi gerçekleştirmesi çok güzel bir duygu değilmi..
neslihantozan

neslihantozan

mavci, post: 1158465, member: 97374
Allah CC. hayırlı ve daim etsin kardeşim...
TEBRİK EDİYORUM sizi...
Maşallah...
Ne güzeldir ALLAH CC.'ın emirlerini yapmak...
Ne güzeldir TESETTÜRÜ sağlamak...

Allaha emanet olun Neslihan kardeşim...
Hayırlı ve bereketli Ramazanlar FORUM AŞÇIMIZ...
Hoşgeldin...:a12:

ALLAH razı olsun değrli abim hani sen hep diyosun ya seviçler paylaştıkça artar diye gerçektende paylaştıkça arttı sevincim ayaklarım yere basmıyo hamdolsun rabbime çok mutluyum bu güzelliği yaşayarak yaşamış olduğum diğer sıkıntılarımda önemini kaybetti şimdi daha güçlü ve huzurluyum

hoşbulduk ve en kısa zamanda bayram tatlımla geliyorum
hayırlı ramazanlar dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarımda sizinle

selametle...
ALLAH'a emanet ol.....
neslihantozan

neslihantozan

gülsengül, post: 1158481, member: 93120ve aleykümselam güzel kardeşim
Tebrikler çok güzel çok sevindim hayırlı ve daim olsun inşaallah:)
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende çok yakın bir zamanda o duyguyu yaşayanlardanım ve inanılmaz güzel, ben diyorum anlatmakla olmuyor ancak yaşayan bilir nasıl bir duygu olduğunu..Bende senin gibi çok istememe rağmen hep erteliyordum ve birgün öyle bir ani karar verdimki sabah kapalı olarak geldim iş yerine..Herkesin desteğini aldım çok şükür..
Rabbime şükürler olsun çok huzurluyum, çok mutluyum daha ne isterim Allahtan..
Canım kardeşim tekrar hayırlı olsun en güzelini yapmışın..
Alalha emanet ol
selam ve dua ile..

ALLAH razı olsun kardeşim çok çok çok teşekkür ederim hislerime sevincime tercüman olmuşsun rabbim yolumuuzu açık etsin

bende çevremden çok büyük tebrik aldım hatta bi arkadaşım ağladı gören herkes o kadar çok sevindiki kendimi çok mutlu hissettim

rabbim mutluluk ve huzurunu daim etsin kardeşim

selametle.....
neslihantozan

neslihantozan

polis07ne mutlu sana. ınsanın istediği bir şeyi gerçekleştirmesi çok güzel bir duygu değilmi..

allah razı olsun kardeşim
hemde ne büyük bi mutluluk kardeşim kelimelerim kifayetsiz kalıyo

selametle......
mavci

mavci 🛡

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj

Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

neslihantozan, post: 1158527, member: 97374ALLAH razı olsun değrli abim hani sen hep diyosun ya seviçler paylaştıkça artar diye gerçektende paylaştıkça arttı sevincim ayaklarım yere basmıyo hamdolsun rabbime çok mutluyum bu güzelliği yaşayarak yaşamış olduğum diğer sıkıntılarımda önemini kaybetti şimdi daha güçlü ve huzurluyum

hoşbulduk ve en kısa zamanda bayram tatlımla geliyorum
hayırlı ramazanlar dualarınızı eksik etmeyin, benim dualarımda sizinle

selametle...
ALLAH'a emanet ol.....

Allah CC. cümlemizden razı olsun kardeşim inşallah...
Böyle güzel bir haberle dönmeniz okadar güzel oldu ki...
Rabbim daim etsin inşallah...
Dualarımız müşterek inşallah...
Allaha emanet olun kardeşim...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.