Lutfen bıraz hassasıyet

1.003 görüntülenme · 4 yanıt

Paylaş:
istanbul

istanbul

Üye · 28 mesaj

Herkese iyi aksamlar diliyorum oncelikle

Affiniza siginarak bir ricam olacak lutfen ama lutfen Allah(C.C) yazarken kucuk harf kullanmayin.

Birbirimizi uyarmazsak hatalarimiz hata olmaya devam eder diye dusunup ikaz etmeyi kendime hak gordum

Selametle
istanbul

istanbul

Üye · 28 mesaj

Iyi geceler herkese

Arkadaslar siteye ilk girdigimde yeni mesajlara bakiyorum once

Bugun de ayni seyi gordum

Ahmet- Hasan-Ayse yazarken bile tum ozel isimlerde bas harfi buyuk yazarken bizi Yaradanin adinin niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Lutfen arkadaslar Allah(c.c)boyle yazilir allah diye kucuk harfle yazilmaz

Lutfen biraz hassasiyet
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

istanbulIyi geceler herkese

Arkadaslar siteye ilk girdigimde yeni mesajlara bakiyorum once

Bugun de ayni seyi gordum

Ahmet- Hasan-Ayse yazarken bile tum ozel isimlerde bas harfi buyuk yazarken bizi Yaradanin adinin niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Lutfen arkadaslar Allah(c.c)boyle yazilir allah diye kucuk harfle yazilmaz

Lutfen biraz hassasiyet

aslında bu hatayı bende yapıyorum.allah razı olsun uyarınız için.fakat aklımdan da şu geçiyor değil.
ALLAH'ın ismi yazıldığında sitemiz otomatik olarak büyük harfle yazsa çok iyi olur.bazı sitelerde bu sistem var.modlarımız bunu yaparlarsa seviniiriz.hassasiyetiniz için ALLAH razı olsun...hayırlı geceler...
ÂNI YAŞA...
YAGMURBEY

YAGMURBEY

Yeni Üye · 0 mesaj

sistem otomatik büyük harf yapıyor zaten ben hep böyle gördüm..

hassasiyetin içinde allah razı olsun..
selimoğlu

selimoğlu

Mübarek Üye · 504 mesaj

niye israrla kucuk harfle yazildigini kimse kusura bakmasin benim kafam almiyo

Bu sitede hiç kimse bilerek, kasden hele hele -sizin dediğiniz gibi- ısrarla kimse büyük harf yerine küçük harfi kullanmaz..

Ama insanız,beşeriz hatalarımız oluyor ve olacakta..Bunuda Rabbim affeder ümidini taşıyoruz inşaallah..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.