Allah rızası için okumadan geçmeyin

2.092 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
fatmaşen

fatmaşen

Aktif Üye · 58 mesaj

selamün aleyküm arkadaşlar
benim bir sorunum var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu konuda dualarınıza ihtiyacım var
benim sorunum şu benim çocugum olmuyor dr gittik bir sorun bulamadıkları için tedavi falanda olamıyoruz 3 yılımıza girdik sizlerden çocugum olması için 4444 salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum belki zor olacak sizn için ama çok çaresizim eger sizlerinde bir sorunu olursa inanın elimden geldiği kadar bende sizler için dua edecegim ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUPDA ÇIKMAYIN BANA YARDIMCI OLUN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM...:A
Gök Kubbe

Gök Kubbe

Mübarek Üye · 3.422 mesaj

ben 100 tane tefrciye okurum::)
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

fatma kardeşim.
allah yardımcın olsun inşallah.
DUA KÖŞESİNDE tefriciyelerimizi hep birlikte okuyalım mı konusu var.
biz hepimiz orda okuyoruz tefriciyelerimizi.
oraya yaz inşallah.
seni listeye alırlar. belkide öne alabilir kardeşlerimiz.
seckin38

seckin38

Üye · 27 mesaj

canım bacım bız zaten tefrıcıye cekıyoruz ya buraya neden yazma ihtıyacı hıssettın anlayamadım
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

Mübarek Üye · 1.642 mesaj

fatmaşen, post: 1154992, member: 54443selamün aleyküm arkadaşlar
benim bir sorunum var bunu sizlerle paylaşmak istiyorum ve bu konuda dualarınıza ihtiyacım var
benim sorunum şu benim çocugum olmuyor dr gittik bir sorun bulamadıkları için tedavi falanda olamıyoruz 3 yılımıza girdik sizlerden çocugum olması için 4444 salatı tefriciye duasını okumanızı istiyorum belki zor olacak sizn için ama çok çaresizim eger sizlerinde bir sorunu olursa inanın elimden geldiği kadar bende sizler için dua edecegim ALLAH RIZASI İÇİN OKUYUPDA ÇIKMAYIN BANA YARDIMCI OLUN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR KARDEŞLERİM...:A

ve aleyküm selam kardeşim inşallah muradına erersin bizim tefriçiye konumuz var oraya yaz istersen herkese okuyoruz neden bu sende olmayasın orada olursa daha iyi bençe bir göz at inşallah mubarek günlerde dua' n kabul olur elim den geleni yaparım allaha emanet ol:a16::a07:
slamiyet.gen.tr > Dini Konular > Dua Köşesi Tefriciyelerimizi hep birlikte okuyalım mı buraya bak seni ben oraya bildirdim birde sen göz at
Bakara 156: Çaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma.
-Burcu-

-Burcu-

Mübarek Üye · 2.493 mesaj

Elifimbenim ablacım biz arkadaşımızı sıraya aldıkki saolsun fatmamızda okumalarımıza katılıyor :) merak etme biz ayarladık onu
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

-Burcu-, post: 1158867, member: 37970Elifimbenim ablacım biz arkadaşımızı sıraya aldıkki saolsun fatmamızda okumalarımıza katılıyor :) merak etme biz ayarladık onu

tamam canım:a21: allah c.c.razı olsun hepinizden sağlıcakla kalın
-Burcu-

-Burcu-

elifimbenim, post: 1158875, member: 50627tamam canım:a21: allah c.c.razı olsun hepinizden sağlıcakla kalın

Rabbim senden razı olsun ablacım sana 500 yazıyoruz devam değilmi
elifimbenim(MERHUME)

elifimbenim(MERHUME)

evet canım aynen

hatug

hatug

Mübarek Üye · 716 mesaj

simdi nasil arkadaslar tef.bölümünden mi kardesimize yardim ediyoruz burdanmi?
-Burcu-

-Burcu-

hatug, post: 1158974, member: 73270simdi nasil arkadaslar tef.bölümünden mi kardesimize yardim ediyoruz burdanmi?

canım tef bölümünde kardeşimiz listemizdeki sırada oradan okuyacağız
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.