kusura bakma kaç gundur gıremedim konumuza.
nişanlımın ailesi ile ilgili sounlarımız vardı. hem iş hem de sorunlar olunca çok yıprandım. 3 gündür uyku yok gözümde. stres sinir uyutmadı hiç.
dualarınıza ihtiyacım var
169.549 görüntülenme · 2.268 yanıt
kalbiminurlandır, post: 1313317, member: 106972selamunaleykum sıla ablacım .
kusura bakma kaç gundur gıremedim konumuza.
nişanlımın ailesi ile ilgili sounlarımız vardı. hem iş hem de sorunlar olunca çok yıprandım. 3 gündür uyku yok gözümde. stres sinir uyutmadı hiç.
dualarınıza ihtiyacım var
serap8191canım nişan olunca ailelerin beklentileri artıyor.bak 8 ay oldu nişanlanalı annemler hala tarla satılıp ev alınacak yoksa olmaz diyorlar.ama biz nişanlımla gerçekten sevyoruz birbirimizi ve el ele verip ALLAH yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.ailelerinde gönlünü almak için alttan almaya çalışıyoruz .ben çok seviyorum nişanlımın ailesini.nişanlımda benim aileme hep saygılı davranır.canım sorunlar hep olacak ama ortada büyük bir sevgi varsa emin ol ALLAH yazdıysada 2 dünya bir araya gelse o ilişki yürür.sıkıntılarda hafifler.özellikle kalpler bir olup ALLAHI anarsa ALLAHIN izniyle o sorunlarda bitiyor canım.inan ve güven bana .sana düşen canım nişanlını çok sevmek sıkı sıkı birbirinize destek olmak ve hep RABBİME Yönelmek.bizlerde dua ederiz senin için .korkma üzülme lütfen neler yaşadık ama hep feraha erdik.her gecenin mutlaka bir sabahı var .ALLAHA emanet ol canım
sıla1, post: 1313335, member: 93094aleyküm selam ve rahmetullah ablacım estağfurullah ne diyeyim bilemiyorum elin içine girmek çok zor gerçekten. inşallah sorunlar büyük değildir genellikle eşya alımı vs para konusunda çok sorun çıkıyor. Allah celle celalühü yardımcın olsun. inşallah düzelir herşey yoluna girer.
serap8191canım nişan olunca ailelerin beklentileri artıyor.bak 8 ay oldu nişanlanalı annemler hala tarla satılıp ev alınacak yoksa olmaz diyorlar.ama biz nişanlımla gerçekten sevyoruz birbirimizi ve el ele verip ALLAH yolunda ilerlemeye çalışıyoruz.ailelerinde gönlünü almak için alttan almaya çalışıyoruz .ben çok seviyorum nişanlımın ailesini.nişanlımda benim aileme hep saygılı davranır.canım sorunlar hep olacak ama ortada büyük bir sevgi varsa emin ol ALLAH yazdıysada 2 dünya bir araya gelse o ilişki yürür.sıkıntılarda hafifler.özellikle kalpler bir olup ALLAHI anarsa ALLAHIN izniyle o sorunlarda bitiyor canım.inan ve güven bana .sana düşen canım nişanlını çok sevmek sıkı sıkı birbirinize destek olmak ve hep RABBİME Yönelmek.bizlerde dua ederiz senin için .korkma üzülme lütfen neler yaşadık ama hep feraha erdik.her gecenin mutlaka bir sabahı var .ALLAHA emanet ol canım
sıla1serap şu ana kadar birkaç evde oturdum inan kira evlerinde daha mutluydum hele ilk oturduğum evde alt katımda bir ablam vardı o evi onu hala çok özlüyorum sorunsuzdu yani. kendi evin oluyor komşu huzur vermiyor sorunlar oluyor hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun. tabi ailen senin rahatını istiyordur taşınıp durmakta zor yıpranıyor insan. ama hiçbir çektiğimiz şey boşa değil günahlarımıza keffaret. derecemizin yükselmesine vesile. Allahım hepimize sağlık huzur versin.
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/61153-kelime-i-tevhid-okuyalim · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.