ACİL duyurular!

5.819 görüntülenme · 312 yanıt

Ravzadakinurunkölesi

Ravzadakinurunkölesi

Konu ayrılmasın bence,istemediği birşey de olsa bu bir kural niteliğinde olduğu için şimdi katlanacağı durum ilerde açılmış bir konuyu yeniden açmamasına önemli bir set olacak,daha dikkatli davranılacaktır..
ferahhfeza

ferahhfeza

güzel kardeşim çok haklısınız .. siz ve diger arkadaşlar. .

kardeşimize geReken izahatı yaptım inşaALLAH ANLAYIŞLA KARŞILAR .. TEŞEKKÜR EDERİM ..
SELAM VE DUA İLE B)
GEVHER

GEVHER

Bismillahirrahmanirrahim

ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm

Kardeşimiz hatasını farketmek bir yana, hala moderatörleri suçlamaya devam ediyor.
Rabbimiz yardımcınız olsun Aminenur kardeşim.

Eğer aynı ısrarlara hatasını sürdürmeye ve görevini yerine getiren kardeşimizi tacize devam ederse , gerekli işlemi uygulamaya koymasını Erkan kardeşimizden rica edeceğim .
ferahhfeza

ferahhfeza

GEVHER, post: 0Bismillahirrahmanirrahim

ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm

Kardeşimiz hatasını farketmek bir yana, hala moderatörleri suçlamaya devam ediyor.
Rabbimiz yardımcınız olsun Aminenur kardeşim.

Eğer aynı ısrarlara hatasını sürdürmeye ve görevini yerine getiren kardeşimizi tacize devam ederse , gerekli işlemi uygulamaya koymasını Erkan kardeşimizden rica edeceğim .

mevla görelim neyler nerlerse güzel eyler ..

sabırlı olmak lazım ..

bir iki vaka olursa ve tavrımız aynı olursa, istikamet bozulmazsa ..

ileriki zamanlarda herşey olması gereken gibi olur...

sabır ,sabır ...

biz kardeşimizi seviyoruz , anlayacagını ve anlayışla karşılayacagını umuyorum ,biliyorum inşaALLAH yanılmam .. : )
gülsengül

gülsengül

Aleykümselam güzel kardeşim

Hayır ayırman gerekmiyor, burada herkese eşit davranılıyor..
Bizim konularımızda birleştiriliyor ne var bunda bu kadar alınacak..
Kardeşim sen doğru olanı yaptın eline sağlık...

Allaha emanet olun
selam ve dua ile...
GEVHER

GEVHER

aminenur, post: 0mevla görelim neyler nerlerse güzel eyler ..

sabırlı olmak lazım ..

sabır ,sabır ...

biz kardeşimizi seviyoruz , anlayacagını ve anlayışla karşılayacagını umuyorum ,biliyorum inşaALLAH yanılmam .. : )

Aminenur kardeşimiz...

İstikrarlı tavrınız , güzel uslübunuz ve sabrınız ile olayı güzel bir şekilde neticelendirdiniz.
Rabbimiz sizden razı olsun.

Allah C.C emeklerinizi zayi etmesin.
ferahhfeza

ferahhfeza

aminenur, post: 0mevla görelim neyler nerlerse güzel eyler ..

sabırlı olmak lazım ..

sabır ,sabır ...

hamdolsun yanılmadım :)

gülsengül, post: 0Aleykümselam güzel kardeşim

Hayır ayırman gerekmiyor, burada herkese eşit davranılıyor..
Bizim konularımızda birleştiriliyor ne var bunda bu kadar alınacak..
Kardeşim sen doğru olanı yaptın eline sağlık...

Allaha emanet olun
selam ve dua ile...

teşekkürler güzel kardşeim B)B)
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

konu birleştirilmesine karşı idim ancak 2 gündür gördügüm şeyler birleştirmenin doğru oldugu kanaatine vardırdı...

ayrıca aminenur ablacım tebrik ederim kardeşimize verdigin uygun cevaplardan ötürü...

umarım ki bu ve bunun gibi olaylar bir daha yaşanmaz..

selam ve dua ile..

Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ferahhfeza

ferahhfeza

aminenur, post: 1154104, member: 83361selamun aleykum ..abi ..

sitede gayretli bir temizlik havası hakim ..
belki normal üyeler rahatsız olabilir...
onlara hissettirmeden. ve aynı zamandada düzenli bir şekilde devam etmesi için şöyle bir öneri sunmak istiyorum..

tarihin belli olması açısından hergün bir mesaj yazılması gün boyu yapılan düzenlemelerin mesaj değiştirilerek not edilmesi ..

hem ana sayfa meşkul olmaz ..

hem üyeler rahatsız olmaz..

hemde site bir şantiye görünümüne dönüşmemiş olur..

aynı zamanda izlerde bir günde giderilebilse ..
görüntü itibariylede güzel olacak...

hayırlı iftarlar selam ve dua ile ..

mavci, post: 1154111

Evet kardeşim...
Yerinde bir teklif olmuş...
Gün boyunca yapılan tüm eylemler, TEK BİR MESAJDA, düzeltme yapılarak olsun...
Düşünce çok güzel...
İnşallah diğer mod. kardeşlerimiz de uygular...

Hayırlı iftarlar inşallah...

aminenur, post: 1154115abi o zaman .. duyurular bölümünede yazayım .. belki burda gözden kaçabilir...
selam ve dua ile

B) B)B)

cümle alem hayırlı iftarlar ..
ferahhfeza

ferahhfeza

GEVHER, post: 0Aminenur kardeşimiz...

İstikrarlı tavrınız , güzel uslübunuz ve sabrınız ile olayı güzel bir şekilde neticelendirdiniz.
Rabbimiz sizden razı olsun.

Allah C.C emeklerinizi zayi etmesin.

mesajınızı yeni gördüm .. : )
teşekkür ederim ..rabbim cümlemizden razı olsun
ikna olmasaydı sabırla devam ederdim inşaALLAH
aynı şeyleri defalarca yazmam gerekse bile .. ; )
onu kaybetmekte istemiyoruz , üzülmesinide...

selam ve dua ile
gülsengül

gülsengül

selamünaleyküm arkadaşlar
prensezss adlı üye profiline kendi resmini koymuş sanırım bilgilerinize...

Tanışma köşesi bölümünde...

selam ve dua ile...
GEVHER

GEVHER

selamünaleyküm ...

Öncelikle belirtmek isterim ki gerek '' Moderatör Bölümü''nü , gerekse de ''Süreç Yönetimi Bölümü''nü epey karıştırmışız.

Forum içerisinde temizlik yaparken , kendi evimizi unuttuk galiba... :a03:

Bu duruma acilen bir çözüm bulalım , çünkü ne nerde yazıyor, neyi nereye yazacağız epey karışmış durumda.

Mesela ben...
Bu mesajı nereye yazacağıma karar veremedim.Bir o sayfaya , bir bu sayfaya baktım ve en sonunda buraya karar kıldım.Artık hayırlısı...

Forum içerisinde üyelerimizin birbiri ile sohbet etmek istediğini çok net olarak görüyoruz.
Kardeşlerimizi kırıp incitmeden , sitemizden soğutmadan bu durumu kontrol altında tutma açısından acilen kıstaslarımızı belirlememiz gerekiyor.

Acil bir çalışma yapmalıyız.

Hayırlı geceler dilerim.
_YUSUF_

_YUSUF_

GEVHER, post: 1187309, member: 96566selamünaleyküm ...

Öncelikle belirtmek isterim ki gerek '' Moderatör Bölümü''nü , gerekse de ''Süreç Yönetimi Bölümü''nü epey karıştırmışız.

Bu duruma acilen bir çözüm bulalım , çünkü ne nerde yazıyor, neyi nereye yazacağız epey karışmış durumda.

Mesela ben...
Bu mesajı nereye yazacağıma karar veremedim.Bir o sayfaya , bir bu sayfaya baktım ve en sonunda buraya karar kıldım.Artık hayırlısı...

Forum içerisinde üyelerimizin birbiri ile sohbet etmek istediğini çok net olarak görüyoruz.
Kardeşlerimizi kırıp incitmeden , sitemizden soğutmadan bu durumu kontrol altında tutma açısından acilen kıstaslarımızı belirlememiz gerekiyor.

Hayırlı geceler dilerim.

Aleyküm Selam
Farketdinizmi bilmiyorum ama ben bugün moderatör bölümünde güncelligi kalmamış bir kaçtane konuyu temizledim.
Herkes kendi açtığı konuları gerek moderatör gerek süreç yönetimi bölümünü tekrar gözden geçirerek güncelliği kalmamış konular var ise silinmesinde fayda var dediğiniz gibi baya kafa karıştırmaya başladı.

Birde değinmiş olduğunuz sohbet etme isteğine katılıyorum ve kontrol etme babında bende bir sohbet konusu açtım :) askerlik anılarımız diye sohbet etme isteğimizide bu şekilde abartmadan meşru daireler içerisinde kardeşlermizle hepberaber yürütebiliriz.Biraz daha özveri gerekiyor zannedersem.Yönetimdeki bütün kardeşlerimizde zaten gerekli özveriyi gösteriyor.Mevla hepimizden razı olsun
Hayırlı geceler
mavci

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

GEVHER, post: 1187309, member: 96566selamünaleyküm ...

Mesela ben...

Hayırlı geceler dilerim.

_YUSUF_, post: 0Aleyküm Selam
Farketdinizmi bilmiyorum ama ben bugün moderatör bölümünde güncelligi kalmamış bir kaçtane konuyu temizledim.
Herkes kendi açtığı konuları gerek moderatör gerek süreç yönetimi bölümünü tekrar gözden geçirerek güncelliği kalmamış konular var ise silinmesinde fayda var dediğiniz gibi baya kafa karıştırmaya başladı.

Birde değinmiş olduğunuz sohbet etme isteğine katılıyorum ve kontrol etme babında bende bir sohbet konusu açtım :) askerlik anılarımız diye sohbet etme isteğimizide bu şekilde abartmadan meşru daireler içerisinde kardeşlermizle hepberaber yürütebiliriz.Biraz daha özveri gerekiyor zannedersem.Yönetimdeki bütün kardeşlerimizde zaten gerekli özveriyi gösteriyor.Mevla hepimizden razı olsun
Hayırlı geceler

Allah CC. razı olsun inşallah...
Birbirini tamamlayan cümleler...
Zaten bizler birbirimizi tamamlamak, eksikliklerimizi gidermek, hatalarımıkzı, kusurlarımızı söylemek ve düzeltmek için buradayız inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR..
.
GEVHER

GEVHER

Selamünaleyküm ...

LUVİ kardeşimizin

http://forum.islamiyet.gen.tr/kutlama-ve-tebrik-mesajlari/68765-cumhuriyet-bayramimiz-kutlu-lsun.html

konusunda yazmış olduğu cevabı aynen aktarıyorum.

'' Ne olursa olsun eğer yetki sahibi gücünü eşit ve adil kullanmazsa bu büyük bir vebaldir sizinde bildiğiniz gibi. Ama burada yapılan "ya bizdensiniz ya onlardan" durumu bu nedenle ya forumdaki yöneticiler her siyasi görüşe eşit mesafede olmalı ya da bizim düşüncemiz bunlarıdır demeli ve isteyen forumu kullanmaya devam etmeli demeli. Ayrıca bu konu başlığında herhangi bir hareket içeren mesaj göremedim, insanlar olumlu ya da olumsuz olarak düşüncelerini edeb sınırları içerisinde belirtmişler eğer benim gözümden kaçan ve bir kardeşimizin yazdığı edebsiz bir durum varsa lütfen o mesajı aktarırsanız sevinirim. ''

'' Ayrıca insanlar gerektiğinde gayet siyasi olabiliyorlar forumda eğer engelleme yapılacaksa bütün siyasi gruplara karşı yapılmalı! Forumda Mirzabeyoğlu'nu, Fettulha Gülen'i savunabiliyorda/karşısında da olabiliyor ve bu konular siyasi konular olmasına rağmen kapatılmıyor. O yüzden tehditlerle bir yere varılmayacağı açıktır. ''

Her ne kadar ,o sayfada , Yöneticiler olarak Adil ve Tarafsız davrandığımızı belirtsem de , kardeşimize katılmamak mümkün değil.
Zira ,belki de farkında olmadan , bazı alimlere hakaret edilmesine göz yummamıza rağmen , bazı alimlerde olaya hemen müdahale ediyoruz.

Bu durum , forumumuzun herhangi bir Cemaat , Tarikat ya da Gruba üye olmaması iddiamız hakkında soru işaretleri oluştururken ; aynı zamanda bizlerin Adil Ve Tarafsız Yöneticilik gayretlerimize gölge düşürüyor.

Tüm kardeşlerimle bu konuda ortak bir çalımaya girmeli ve ACİL olarak '' Alimlere '' hakaret içeren konu ve mesajları forumumuzdan temizlemeliyiz.
Hatta bu yapmamız gereken çalışmaların başında yer almalıdır.

Hayırlı günler dilerim.
berat05

berat05

vealeykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

GEVHER, post: 1187769, member: 80887

'' Ne olursa olsun eğer yetki sahibi gücünü eşit ve adil kullanmazsa bu büyük bir vebaldir sizinde bildiğiniz gibi. Ama burada yapılan "ya bizdensiniz ya onlardan" durumu bu nedenle ya forumdaki yöneticiler her siyasi görüşe eşit mesafede olmalı ya da bizim düşüncemiz bunlarıdır demeli ve isteyen forumu kullanmaya devam etmeli demeli. Ayrıca bu konu başlığında herhangi bir hareket içeren mesaj göremedim, insanlar olumlu ya da olumsuz olarak düşüncelerini edeb sınırları içerisinde belirtmişler eğer benim gözümden kaçan ve bir kardeşimizin yazdığı edebsiz bir durum varsa lütfen o mesajı aktarırsanız sevinirim. ''

'' Ayrıca insanlar gerektiğinde gayet siyasi olabiliyorlar forumda eğer engelleme yapılacaksa bütün siyasi gruplara karşı yapılmalı! Forumda Mirzabeyoğlu'nu, Fettulha Gülen'i savunabiliyorda/karşısında da olabiliyor ve bu konular siyasi konular olmasına rağmen kapatılmıyor. O yüzden tehditlerle bir yere varılmayacağı açıktır. ''

Kardeşimiz açıkca ve net şekilde anlatmış...bende olsam sanırım aşkı şekilde yazardım..çok düşündürücü bir tutum bu...

Her ne kadar ,o sayfada , Yöneticiler olarak Adil ve Tarafsız davrandığımızı belirtsem de , kardeşimize katılmamak mümkün değil.
Zira ,belki de farkında olmadan , bazı alimlere hakaret edilmesine göz yummamıza rağmen , bazı alimlerde olaya hemen müdahale ediyoruz.

Bu durum , forumumuzun herhangi bir Cemaat , Tarikat ya da Gruba üye olmaması iddiamız hakkında soru işaretleri oluştururken ; aynı zamanda bizlerin Adil Ve Tarafsız Yöneticilik gayretlerimize gölge düşürüyor.

Tüm kardeşlerimle bu konuda ortak bir çalımaya girmeli ve ACİL olarak '' Alimlere '' hakaret içeren konu ve mesajları forumumuzdan temizlemeliyiz.
Hatta bu yapmamız gereken çalışmaların başında yer almalıdır.

Hayırlı günler dilerim.

Ayrıca sizin yazdıklarınıza da aynen katılıyorum.İnanın bende bazen yorum yapmak ta zorlanıyorum.sanki birilerini tutup bir başkasını bırakmış gibi oluyoruz...bu tutumumuz üyelerin haklı olarak cevap yazmalarına ve belkide aramızda ikileme yol açıyor...
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ferahhfeza

ferahhfeza

aminenur, post: 1162698, member: 57410selamun aleykum . BERAT kardeşim, GEVHER kardeşim ve MAVCİ abi ; konuya yaptıgınız açıklamalar için mevla razı olsun ..

*DİYALOG* isimli konu için istişare sonucu kapatma kararı vermiştik.. istişare ettigim ve karara baglanan bir konuyu tekrar sorgulamam !
diger yönetici arkadaşlarımız ve sizler nasıl uygun görüyorsanız öyle olsun bizim bu konuda + eklenecek bir sözümüz yok inşaALLAH ...

genel olarak bu tarz konulara yaklaşımlarımız nasıl olmalı nasıl bir yol belirlemeliyiz konusuna gelirsek ...

bu tarz konular( ... ki bende zamanında açtım ve kendi istegimle kapanmasını rica ettim .) hiç faydalı olmamıştır bu plartformda

yazdıgımız her harften , okuyanların aklında uyandırdıgımız her fikirden sorumluyuz..her bildigimiz dogru olmaya bilir .. şeytan kardeşlerin arasına sui zan düşürmekten ayrılık gayrılık düşürmekten çok mutlu oluyor müthiş keyif alıyordur... neden buna alet olalım ki

ben müslümanım diyenden daha güzel sözlü kim olabilir ...

öyle görüyorum ki artık insanlar MÜSLÜMAN KARDEŞİYLE UGRAŞTIGI KADAR kendi nefisleriyle , kafirlerle ugraşmıyor..

ne yapıyoruz nedir bu gaflet nereye gidiyoruz .. artık anlamıyormuyuz bu şeytanın bir oyunu yıllarca yüzyıllarca .. çeşitli farklılıkları kan davasına dönüştürmüşüz yemişiz birbirimizi!

bu tarz konuların hiç açılmaması taraftarıyım.

haa !! şu varki hiç mi yanlışlar söylenmiyecek , hatalar vurgulanıp üzerine gidilmeyecek ,

bunun yoluda ..
_ böyle düşündügün için sen zaten cehennemliksin
_ sen .... sın , sen .... sın

tarzında olmamalı ....

''KARDEŞİN'' dogru bildigi yanlışlarla ateşe koşuyor bildiklerini bir bayrak gibi sallayarak durdursana onu hidayeti ve dogruyu görmesi için yana yakıla rabbine dua etsene tutsana elinden .. gerçekten üzülsene .. kardeşin degilmi o senin .. neden bu kadar nefret ediyorsunki seninle aynı şeyi düşünmüyor diye .. cehennemi mi layık görüyorsun... cennette hep beraber sıgmayız mı diyorsun, ne kadar kişi cehenneme giderse iyidir bana cennette çok bahçemi kalır diyorsun onun tahtlarınada ben otururum mu diyorsun ...

bunun yolu iyilikle güzellikle anlatılmalı kalb kırmadan ,itham etmeden vardır mutlaka bir yolu ....

herkes niyetini , fikrini , zikrini sorgulasın amacının ne olduguna karar versin .. ona göre hareket etsin .. vebal çok büyük rabbim yanlış yapmaktan ,hataya düşmekten , düşürmekten bunda ısrar etmekten , bencil olmaktan korusun...

kırmızı ile altını cizdigim yer : degerli abim ..
ehli sünnet vel cemaaat dışındakilere saygı duyulmalı ..
biz onların degerlerine hakaret edersek buna izin verirsek etki tepkiyi dogurur onlar neden aynı şekilde ve daha fazlasını yapmasın ..

_ MUSTAFA İSLAMOGLU MELUNMUDUR
diye bir başlık açılırsa ve hakaret edilirse karşı tarafta hakaret eder ..

şimdiye kadar dikkatimi çeken şu olmuştur ..

bu tartışmaları hakaretleri yapanlar aynı kişiler!!

hiçbir kişiye hiç bir kuruma hakaret olumsuz söz söylenilmemeli ...
anında silinmeli ve hatta forumunda uygun bir yere yazılmalı ...acizane fikirlerimiz bunlar abi

ÇOK UZATTIM ( bunca laf ettik yinede anlatmak istedigimizİ anlatamadık gibi bir his var içinmde hayır olsun inşaALLAH )

HAKKINIZI HELAL EDİNİZ İNŞAALLAH ..

GEVHER, post: 1162899, member: 1769ve aleykümselam AMİNENUR ,BERAT , MAVCİ ve tüm moderatör kardeşlerimiz...

O halde şu ortak noktaya varıyoruz ki , bir müslüman cemaat , tarikat , grup vs... yi kötüleyen , itham eden , suçlayan bir konu açıldığında konu hemen siliniyor.
Çünkü kapatmak da çözüm olmuyor , o konu kapalı da olsa üyeler tarafından okunabiliyor.

Yolumuz '' BİR '' , Kitabımız '' BİR '' ...
Ayrımcılık yapmak isteyenlere asla taviz vermiyoruz.

Allah Celle Celalühe emanet olunuz.

NOT : Bu yönde ki tüm konuları silme çalışmasına başlayabiliriz inşaAllah.

selamun aleykum degerli kardeşim .haftalar önce biz bunları demiş sizde bu cevabı vermiştiniz ..
şimdi ..!

alacagınız her kadarı desdekliyorum ... yanlızca söylemeniz yeterli olacaktır ..

tüm toplumda oldugu gibi; içinde bulundugmuz plartform . toplumun küçük bir maketi ....

burdada insanlar çabuk etkileniyor hemen manibüle oluyor , pravako oluyor , olayı saptıranlar, abartanlar , kargaşa çıksın istegenler sen ne söylersen söyle ne dersen de dinlemeyip görmeyip illa benim odunumun parası diyenler var..........

en ufak bir kıvılcım yetiyor, bazen bir konu açılıyor ..işim oluyor uzaklaşıyorum pcden geliyorum ki eyvahhh .. nerden nereye gelinmiş ... bir anlam veremiyorum tabi bende sizler gibi..
ALLAa emanet olnunuz ..
selam ve dualarımla
berat05

berat05

aminenur, post: 1187802, member: 99647selamun aleykum degerli kardeşim .haftalar önce biz bunları demiş sizde bu cevabı vermiştiniz ..
şimdi ..!

alacagınız her kadarı desdekliyorum ... yanlızca söylemeniz yeterli olacaktır ..

tüm toplumda oldugu gibi; içinde bulundugmuz plartform . toplumun küçük bir maketi ....

burdada insanlar çabuk etkileniyor hemen manibüle oluyor , pravako oluyor , olayı saptıranlar, abartanlar , kargaşa çıksın istegenler sen ne söylersen söyle ne dersen de dinlemeyip görmeyip illa benim odunumun parası diyenler var..........

en ufak bir kıvılcım yetiyor, bazen bir konu açılıyor ..işim oluyor uzaklaşıyorum pcden geliyorum ki eyvahhh .. nerden nereye gelinmiş ... bir anlam veremiyorum tabi bende sizler gibi..
ALLAa emanet olnunuz ..
selam ve dualarımla

O zaman şöyle bir durum mu ortaya çıkıyor..

Nasıl desem Alimliği kanıtlanmış kişiler için bilgi içereği olan elbette konularımız olacak....

ama SİYASİ içeriği olan konulara izin vermeyeceğiz...

Tarikatlar belli ancak ...böyle bir konu açıldığında ortalık hemen karışıyor..
Ya konu açılmasına izin vermeyeceğiz ki burda sırf Allah c.c. rızası için çalışan büyüklerimizinde ismi duyulmamış olacak bunuda göze alacağız...
yada bu tür mesajlar yazılınca otomatik sileceğiz...

Rabbim doğru yoldan ayırmasın bizleri
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ferahhfeza

ferahhfeza

siyasi konulara zaten izin verilmiyor siyasetten kasıt siyasi parti .prapagandaları ...

ben siyasetten haz etmiyorum ..

siyasette din ve ALLAH rızasını tamamen amaç edindiklerini göremiyorum .. farklı bir kulvar o( ALLAH HAYIR NİYET VE ÇABADA OLANLARIN İŞLERİN GÜÇLERİNİ RAST GETİRSİN)

ama benim demek istedigim şu nasılki .. ehli sünnet yolundaki ALLAH dostlarına söz söyletmiyoruz .. inanın böyle bir saygısızlık yaptıkları zaman hiç tahammül edemiyorum ..

bunun yanında mesela mustafa islamoglu onada hakarete izin vermiyelim .. bu demek degilki onun fikirlerinin tamamını kabul ettik savunduk vs ...

hiç bir kuruma, kuruluşa .. alime hakaret yok .. *

şunu ögrenmek zorundayız/zorundalar gördükleri bir yanlışı farklılıgı gerçekten ALLAH rızası için *kardeşinin * iyiligi için *ene* yi devreden çıkarıp .. dogruları söylemeyi ..

insanların derdi üzüm yemek degil bağcıyı dövmek yanlışta olanı uyarmak degil ben biliyorum demek ..

hayır olsun inşaALLAH

Giriş yap ve cevap yaz.