"ŞEYTAN İLK HEDFİNDE KİMLER VAR"

1.037 görüntülenme · 9 yanıt

Paylaş:
mtekik

mtekik

Mübarek Üye · 2.702 mesaj

sELAMUNALEYKUM ARKADAŞLAR,
HELE BUGÜNDE BU KONUYU İRDELEYELİM. NE DERSİNİZ. VARSA SÖYLEYECEĞİ OLAN, HADİ BAŞLASIN BAKALIM NELER ÇIKACAK.
K.S.E.O.
mtekik

mtekik

RE: "ŞEYTAN İLK HEDFİNDE KİMLER VAR"

ALO , KİMSE YOKMU.
HİÇMİ BİR FİKRİMİZ YOK ARKADAŞLAR,
mustafa_xtar

mustafa_xtar

Mübarek Üye · 5.606 mesaj

Şeytanın hedefinde şeytanlaşmamış insanlar, dinini yaşamaya çalışan insanlar var. En basitinden.

Türksat 3/A Frekans: 12729

Sembol Rate: 30000 Polarizasyon: Vertical Fec: 5/6 42º
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

ŞEYTANIN İLK HEDEFİNDE BENCE DÜNYA MALINA TAMAH EDEN İNSANLAR VAR

ELBETTE EN DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR !
mtekik

mtekik

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM,
BENDE OKUDUĞUM KİTAPLARA GÖRE DİYORUM Kİ , ŞEYRANIN HEDEFİNDE ALİMLER, NAMAZINDA NİYAZINDA OLAN İNSANLAR DİYORUM.

K.S.E.O.

BİRAZ ARAŞTIRALIM HELE DAHA NELER ÇIKACAK
semiramis

semiramis

Üye · 35 mesaj

Selamün aleyküm Allah'ın (c.c.) selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun. Şeytanın ilk hedefindeki tabiki biz insanlar! Ancak Allah korkusu olanlar, nefsinin dizginlerini elinde tutabilenler hariç. Ama bunu başarmak öncelikli dinimizi bilmek ve nefsiz dizginlerini elinde tutabilmekle başarılabilir. Maalesef yaşadığımız bu zamanda kadınlar sanki şeytanın tuzaklarına daha çabuk esir olabiliyorlar. Bunun bir sebebide çalışma hayatı....
goNuL_

goNuL_

Mübarek Üye · 551 mesaj

ES SELAMU ALEYKÜM VE RAHMETÜLLAHİ VE BEREKATÜ.BENDE ŞEYTANIN İLK HEDEFİ OLAN NAMAZINDA NİYAZINDA VE DOĞRU YOLDA OLAN İNSANLARDIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ŞEYTANIN İŞİ İNSANLARI ALLAH YOLUNDAN SAPTIRMAK DEĞİLMİ?ALLAH YOLUNDA OLMAYNLARI NİYE HEDEF OLARAK ALSINKİ ARKADAŞLAR BİRDE NEFİS TE DİYORUZ YA HANİ BU NEFİSİN İSTEMESİ ŞEYTANDAN GELİYOR DEĞİLMİ YANİ NEFİS ŞEYTAN AYNI ŞEY DEĞİLMİKİ?
mtekik

mtekik

SELAMUNALEYKUM
EVET İMİDİK, GÖNÜL , SEMİRAMİSİNDE DEDİĞİ GİBİ ŞEYTAN DAHA ÇOK DİNDAR İNSANLARIN PEŞİNDEDİR. ÇÜNKÜ DİĞER GRUP İNSANLAR ZATEN ONUN YOLUNDA GİTMEKTELER HATTA BAZILARI ŞEYTANI BİLE KISKANDIRACAK KADAR ŞEYTANLAŞMIŞLAR. KONUYA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİYE TEŞKKÜR EDERİM.
K.S.E.O.
eren emin

eren emin

Mübarek Üye · 831 mesaj

ŞEYTANIN İLK HEDEFİNDE KISA VE ÖZ OLARAK BENCE ALLAH'TAN KORKAN VE ŞEYTANI DÜŞMAN EDİNENLER VAR
''Allah bize kâfidir, o ne güzel vekîldir.Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl."
mtekik

mtekik

eren emin yazdı:
ŞEYTANIN İLK HEDEFİNDE KISA VE ÖZ OLARAK BENCE ALLAH'TAN KORKAN VE ŞEYTANI DÜŞMAN EDİNENLER VAR

Evet kardeşim doğru söylüyorsun,
bu arada şehir dışında olduğum için mesajlarınıza cevap vwremedim özür dilerim.
k.s.e.o.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.