Bu siteyi seviyorum çünkü...................???
2.446 görüntülenme · 25 yanıt
RE: Bu siteyi seviyorum çünkü...................???
bu siteyi seviyorum çünkü arkadaşlıklar var,Rabbimin ayetleri,Rasulumun hadisleri var,namaza teşvik var daha diğer güzellikler var...B)
bu siteyi seviyorum çünkü arkadaşlıklar var,Rabbimin ayetleri,Rasulumun hadisleri var,namaza teşvik var daha diğer güzellikler var...B)
BU SITEYI SEVIYORUM CÜNKI KALICI DOSTLUKLAR,ALLAH SOHBETI,PEYGAMBER MUHABBETI,SAHABE SEVGISI,IMANIMIZI SORGULAMA VE MANEVIYATIMIZI YÜKSELTME FIRSATI VAR.BURADA GÖRÜ$TÜGÜM HICBIR INSANDAN $ÜPHE ETMIYOR HER$EYIN ALLAH RIZASI ICIN OLDUGUNU BILIYORUM.BUDA HALA GÜVENEBILECEGIM INSANLAR OLDUGUNU BANA DÜ$ÜNDÜRTÜYOR.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
HEPINIZLE KEVSER HAVUZUNUN BA$INDA BULU$MAK DILEGIYLE DUA ILE
BU SITEYI SEVIYORUM CÜNKI KALICI DOSTLUKLAR,ALLAH SOHBETI,PEYGAMBER MUHABBETI,SAHABE SEVGISI,IMANIMIZI SORGULAMA VE MANEVIYATIMIZI YÜKSELTME FIRSATI VAR.BURADA GÖRÜ$TÜGÜM HICBIR INSANDAN $ÜPHE ETMIYOR HER$EYIN ALLAH RIZASI ICIN OLDUGUNU BILIYORUM.BUDA HALA GÜVENEBILECEGIM INSANLAR OLDUGUNU BANA DÜ$ÜNDÜRTÜYOR.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)
iKRA-OKU...

inş.amin amin .
gurbetten yazdı:
inş.amin amin .
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/609-bu-siteyi-seviyorum-cunku · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- - Resulullah’ı seviyorum; çünkü... Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- seni seviyorum Efendim seniş çok çok çok seviyorum Kendi Şiirleriniz 3 cevap
- bende sizlerle yazışmak istiyoru ama siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyoorum Tanışma Köşesi 3 cevap
- Bu siteyi çookkk seviyorumm.. Dini sohbet 4 cevap
- Siteyi biz din kardeşleri için kuranlara teşekkür edelimmi? Kutlama ve Tebrik Mesajları 3 cevap
- Meyabaaa.....bende yeniyim..siteyi tanıtabilirmisiniz???selamlarrr Tanışma Köşesi 8 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.