YouTube - Ağlama karanfil
Başörtüsü ile ilgili güzel klip
1.759 görüntülenme · 6 yanıt
önceden paylaşıldı mı bilmiyorum ama gerçekten çok duygulandım bu videoyu izlerken; Allah yardımcıları olsun...
youtube a giremiyorsanız;
vista kullananlar için
1. sağ alttaki internet ikonunu sağ tıkla, "network and sharing center"(ağ ve paylaşma merkezi)' sol tıkla
2. çıkan yeni sayfada "manage network connections"(ağ bağlantılarını yönet)ı sol tıkla
3. yeni çıkan sayfada "local area network" (yerel ağ) ı sağ tıkla, "properties"(özellikleri) sol tıkla
4. yeni çıkan sayfada "internet protocol version 4"ü sol tıkla, sonra orada properties(özellikler) var, onu sol tıkla
5. yeni çıkan ekranda "use the following dns server addresses"(aşşağıdaki dns server adreslerini kullan)'ı seç; ve aşşağıdaki 2 satıra bunları gir:
preffered dns server: 208.67.222.222
alternate dns server: 208.67.222.220
sonra internet browserını(firefox,internet explorer...) kapat yeniden aç
vista kullananlar için
1. sağ alttaki internet ikonunu sağ tıkla, "network and sharing center"(ağ ve paylaşma merkezi)' sol tıkla
2. çıkan yeni sayfada "manage network connections"(ağ bağlantılarını yönet)ı sol tıkla
3. yeni çıkan sayfada "local area network" (yerel ağ) ı sağ tıkla, "properties"(özellikleri) sol tıkla
4. yeni çıkan sayfada "internet protocol version 4"ü sol tıkla, sonra orada properties(özellikler) var, onu sol tıkla
5. yeni çıkan ekranda "use the following dns server addresses"(aşşağıdaki dns server adreslerini kullan)'ı seç; ve aşşağıdaki 2 satıra bunları gir:
preffered dns server: 208.67.222.222
alternate dns server: 208.67.222.220
sonra internet browserını(firefox,internet explorer...) kapat yeniden aç
emeğine sağlık kardeşim
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60817-basortusu-ile-ilgili-guzel-klip · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İSLAM"IN EMRİ BaŞöRTÜSÜ ŞİİR SLAYT KLİP Şiirler 16 cevap
- Kıyameti hatırlatan güzel bir klip ""KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ"" İlahiler ve Ezgiler 4 cevap
- İÇİNİZ AÇILSIN... (Medinenin Gülü) güzel bir klip İlahiler ve Ezgiler 1 cevap
- Anayasa Mahkemesi BAşörtüsü Davasıyle İlgili Gerekçeli Kararını Açıkladı Boykot 1 cevap
- Başörtüsü İle İlgili Düzenleme İptal... Boykot 17 cevap
- Süs ve takılarla ilgili sual cevaplar (KADINLARLA İLGİLİ) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.