KUR'AN-I KERİM dinle //mehmet emin ay
22.947 görüntülenme · 11 yanıt
Hayırlı sabahlar aminenur kardesım.Rabbim sizden binlerce kere razı olsun ınsallah.ben de tam boyle cuzlerın bır arada okunmus halını arıyordum,daha dogru bır sekılde takıp edebılmek ıcın.Siz hazırlamıssınız bile.hersey gönlunuzce olsun.bu gunlerınhurmetıne Allah tüm gunahlarınızı affetsın ınsallah.
Allah'a emanet olun.
Selametle...
Allah'a emanet olun.
Selametle...
*ayşe*, post: 1148504, member: 77214Hayırlı sabahlar aminenur kardesım.Rabbim sizden binlerce kere razı olsun ınsallah.ben de tam boyle cuzlerın bır arada okunmus halını arıyordum,daha dogru bır sekılde takıp edebılmek ıcın.Siz hazırlamıssınız bile.hersey gönlunuzce olsun.bu gunlerınhurmetıne Allah tüm gunahlarınızı affetsın ınsallah.
Allah'a emanet olun.
Selametle...
rabbim cümlemizden razı olsun .. güzel kardeşim..
bende arıyordum özellikle mehmet emin ay hocamızdan bulmuşken paylaşayım istedim ..
ne güzel dualar böyle ALLAH razı olsun amin, amin ,amin .... ecmain!! .. hazırlayan kardeşlerimizden de hocamızdanda razı olsun ...
hayırlı ramazanlar dilerim ..
selam ve dua ile B)B)
esselamu aleyküm eminenur kardeşim allah razı olsun senden.çok güzel olmuş.mehmet emin ay hocamızı çok seviyorum.çok anlaşılır okuyo.yeni okumaya başlayanlar için takip etmesi çok rahat.allah razı olsun emeğine sağlık
AFRA_NUR, post: 1148833, member: 93709esselamu aleyküm eminenur kardeşim allah razı olsun senden.çok güzel olmuş.mehmet emin ay hocamızı çok seviyorum.çok anlaşılır okuyo.yeni okumaya başlayanlar için takip etmesi çok rahat.allah razı olsun emeğine sağlık
aleykum selam güzel kardeşim ..
rabbim cümlemizden razı olsun ..
evet çok haklısınz . mehmet emin ay anlaşılır okuyor ..
sesindeki o hüzün beni etkiliyor .. :)
teşekkür ederim hayırlı ramazanlar ..
selam ve dua ile . B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60798-kur-an-i-kerim-dinle-mehmet-emin-ay · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- M.Emin.AY karma ilahiler dinle İlahiler ve Ezgiler 2 cevap
- Yağmur.. Muhammed Mustafa (SAV) - Mehmet Emin Ay Şiirler 30 cevap
- Mehmet Emin Ay - Taleal Bedru Aleyna (Çok Güzel Bir İlahi) İlahiler ve Ezgiler 8 cevap
- mehmet emin ay ilahiler "vidyo izle" Dini sohbet 4 cevap
- Mehmet Emin Ay yorumuyla Esma-ül Hüsna Esmâül Hüsnâ 30 cevap
- Mehmet Emin Tokadi Hz. İslam Alimlerimiz - Büyüklerimiz 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.