esselamu aleykum
6.761 görüntülenme · 65 yanıt
KüBrA1988, post: 1146968, member: 95570bilmiyorum ki hmmm... olsun kardescigim sende hergün 5 degerli bilgi payla$irsin bende o bilgileri dü$ünür sindirir ertesi gün yeni 5 degerli bilginden faydalanirim ne dersin :)
:a24: kübra kardeşim sözlerimle dalga geçildiği hissine kapılıyorum
yok hak kardeşim.
varsa helal olsun. sen de helal et. oruç da etkiliyor tabiki de. benim de pek sakin olduğum söylenemez :D
varsa helal olsun. sen de helal et. oruç da etkiliyor tabiki de. benim de pek sakin olduğum söylenemez :D
kalbiminurlandır, post: 1146985, member: 20372:a24: kübra kardeşim sözlerimle dalga geçildiği hissine kapılıyorum
Estegfirullah kardesim o nasil söz. Benim ne haddime dalga gecmek hayir böyle bir $ey yok sakin öyle bir$ey gecmesin aklindan. Hakkini helal et özür dilerim eger kirdiysam sana o hissi verdi isem ama gercekten niyetim bu degildi ebru karde$imi yine mutlu etmekti..B):( Lütfen kardesim
normaldir bu tur seyler birazda huyum kurusun hassasım fazlasıyla hemen alınıom ve uzuluom:( ama gecti:))))
KüBrA1988, post: 1146984, member: 9204sevgiler kar$iliklidir kardesim B) bende bi hafta önce istanbuldaydim :(
simdi nerdesin ki:( insan bi haber verir :) dicem ama yoktum ben burada:)))
arkadaslar ben kactım simdilik ins eger bida nete gelirsem görüsürüz a.e.o :) hayırlı iftarlar...allah oruclarınızı kabul etsin:)
medine_asıgı_ebr, post: 1146990, member: 96566simdi nerdesin ki:( insan bi haber verir :) dicem ama yoktum ben burada:)))
:) ALLAH razi olsun ben simdi almanyadayim yani gurbette...Seneye haber veririm gelince kardesim ayip ettin :a16:
:D zor olmuyor mu kardes dolu migdeyle :) bak ben böyle yapiyorum önce bir tabak corbami iciyorum sonra namaz kiliyorum migdem hem cok dolu olmuyor namazda hareketlerimi engellemiyor hemde migdem bosda olmuyor yani aklimda sofrada kalmiyor :):)
ya zaten canım ben önce 2 bardak su içiom sonra corba ve kalkıom ama o bile mahfdio beni:) hiç yemek yemesem mi:)))
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60695-esselamu-aleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.