Soruma Cevap Arıyorum?
1.201 görüntülenme · 4 yanıt
Cemide kıldığım namazlarda bazı duaları yetiştiremiyorum. Özellikle de teravih namazında ilk oturuşta salli barik i yetiştiremiyorum, son oturuşta da rabbenayı zoraki yetiştiriyorum. Rabbenâğfirlî okumak istiyorum onu okumak hiç nasip olmadı. Ben o kadar hızlı okuyorum da yetiştiremiyorum, yaşlılarımız nasıl yetiştiriyor bilemiyorum. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
Selamun aleykum Kardeşim,
Malesef,özellikle Ramazan ayında Teravih namazında yaşanan bir durum,olmasa tabi daha güzel olur ama oluyor,bu durumda namazımıza bir keder gelmiyor,zaten niyet ederken imama uyuyoruz ve onunla birlikte hareket etmek durumundayız.RABBİM inş.ibadetlerimizi kabul etsin.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Malesef,özellikle Ramazan ayında Teravih namazında yaşanan bir durum,olmasa tabi daha güzel olur ama oluyor,bu durumda namazımıza bir keder gelmiyor,zaten niyet ederken imama uyuyoruz ve onunla birlikte hareket etmek durumundayız.RABBİM inş.ibadetlerimizi kabul etsin.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
imama uyduğumuz için salli barik ve rabbenayı okumasan bi sorun olmazmış canım
çünkü niyet ederken uyduk imama diyoruz imamda o sureleri okuduğu için bizde okumuş sayılıyoruz
bende merak edip sormuştum bu soruyu herkese ama aldığım cevap beni rahatlattı sende içini rahat tut:)
hayırlı geceler...
çünkü niyet ederken uyduk imama diyoruz imamda o sureleri okuduğu için bizde okumuş sayılıyoruz
bende merak edip sormuştum bu soruyu herkese ama aldığım cevap beni rahatlattı sende içini rahat tut:)
hayırlı geceler...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60645-soruma-cevap-ariyorum · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil,lütfen arkadaşlar soruma cevap arıyorum! Dini sohbet 9 cevap
- Şu soruma cevap verin lütfen Genel Konular 6 cevap
- lütfen soruma cevap verebilirmisiniz? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- Soruma cevap verebilir misiniz ? Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 5 cevap
- ya bir bakın ve soruma cevap verin!!! Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 10 cevap
- SORUMA CEVABINIZ NEDİR? Dini sohbet 18 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.