İstanbul ama gözünü sevdiğumun garadenizu ne cüzel şehirdur ciresun ne hoş insanlari vardur nede cüzel finduği.
yaşadığınız şehrin en meşhur şeyi nedir?
20.616 görüntülenme · 65 yanıt
RE: yaşadığınız şehrin en meşhur şeyi nedir?
İstanbul ama gözünü sevdiğumun garadenizu ne cüzel şehirdur ciresun ne hoş insanlari vardur nede cüzel finduği.
:):):):):):):) BİDE ŞU KONUŞMALARI:):) FINDIGI VAR AMA BİZ DAHA UFUKTA BİR ŞEY GÖRMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR
xtar yazdı:
:):):):):):):) BİDE ŞU KONUŞMALARI:):) FINDIGI VAR AMA BİZ DAHA UFUKTA BİR ŞEY GÖRMEDİK ALLAHA ŞÜKÜR
izmirin neyi meşhur araştırdım ama pek bişe bulamadım herkes tarafından bilinen bi özelliği var ama onu burda söleyemicem..:D:D:D
o yüzden izmirin saat kulesi meşhur diyiimB)
izmirin neyi meşhur araştırdım ama pek bişe bulamadım herkes tarafından bilinen bi özelliği var ama onu burda söleyemicem..:D:D:D
o yüzden izmirin saat kulesi meşhur diyiimB)
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.GÜZLE KARADENİZİMİN EN GÜZLE ŞEHRİNİN(TRABZON) BİR SÜRÜ MEŞHUR ŞEYLER VAR:)
_HAMSİ
_FINDIK
_TEREYAĞI
_VAKFIKEBİR EKMEĞİ
_FINDIĞI
__AKÇABAAT KÖFTESİ
kardeşlerim oruçlu oruÇlu kusura bakmayın ama ister istemez insan YEMEKLERE GİDİYOR:):):)SELAMETLE..
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.GÜZLE KARADENİZİMİN EN GÜZLE ŞEHRİNİN(TRABZON) BİR SÜRÜ MEŞHUR ŞEYLER VAR:)
_HAMSİ
_FINDIK
_TEREYAĞI
_VAKFIKEBİR EKMEĞİ
_FINDIĞI
__AKÇABAAT KÖFTESİ
kardeşlerim oruçlu oruÇlu kusura bakmayın ama ister istemez insan YEMEKLERE GİDİYOR:):):)SELAMETLE..
Ben Almanyadayim ama Tokatliyim ordan söyleyim size cemeni ve üzüm yapragi mesurdurB)B)B)
Ben Almanyadayim ama Tokatliyim ordan söyleyim size cemeni ve üzüm yapragi mesurdurB)B)B)
BANA DİYENE BAKIN OKUMADAN YAZIYORMUŞUM TABİ TABİ.
YÜCE ADALET İŞTE NE YAPARSIN OH OLSUNNNNNNNNN:):)
VEYS yazdı:
hayat_72 yazdı:
ben yemeklerden bahsettim batman zaten petrol şehri s.a
AMA BAŞLIK OLARAK YAZMAMISSIN :D O YZUDEN PETROL DEDIM ;)
BANA DİYENE BAKIN OKUMADAN YAZIYORMUŞUM TABİ TABİ.
YÜCE ADALET İŞTE NE YAPARSIN OH OLSUNNNNNNNNN:):)
SELAM, BEN MALATYALIYIM VE BU GÜZEL ŞEHRİN EN MEŞHUR ŞEYİ 'KAYISI'DIR TÜRKİYE'NİN KAYISI KENTİ MALATYADIR. BENCE DÜNYADA DA TEK.. SELAMETLE..
SELAM, BEN MALATYALIYIM VE BU GÜZEL ŞEHRİN EN MEŞHUR ŞEYİ 'KAYISI'DIR TÜRKİYE'NİN KAYISI KENTİ MALATYADIR. BENCE DÜNYADA DA TEK.. SELAMETLE..
Bursalıyım Bursanın Şeftalisi Havlusu Kestane şekeri ve Banyoları meşhurdur :D:D:D
Bursalıyım Bursanın Şeftalisi Havlusu Kestane şekeri ve Banyoları meşhurdur :D:D:D
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM EN ÜNLÜ ŞEYİ Mİ BETON YIĞINI OLMASI FAKAT GÜZELLİKLERİDE VAR HAKSIZLIK OLMASIN. İSTANBUL CAMİİLERİYLE ÜNLÜDÜR. 7 TEPE İSTANBUL.
BEN İSTANBULDA YAŞIYORUM EN ÜNLÜ ŞEYİ Mİ BETON YIĞINI OLMASI FAKAT GÜZELLİKLERİDE VAR HAKSIZLIK OLMASIN. İSTANBUL CAMİİLERİYLE ÜNLÜDÜR. 7 TEPE İSTANBUL.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6052-yasadiginiz-sehrin-en-meshur-seyi-nedir · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.