inanılmaz kum sanatı!!!

3.175 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
ahmetkilic

ahmetkilic

Üye · 41 mesaj

s.a. arkdaşlar kum sanatı ile ilgili çok güzel bir videoklip var izlemenizi tavsiye ederim.selametle...B)B)

http://www.haber.gen.tr/forum/forum_baslik_cevaplar.asp?message_id=43831
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

Mübarek Üye · 2.624 mesaj

RE: inanılmaz kum sanatı!!!

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.2 .SİNDEKİ GÜNEŞİ BİR BAYAN YÜZÜNE ÇEVİRMESİ BENCE HİÇ HOŞ DEĞİLDİ.VE DİĞERLERİ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ.PAYLAŞTIĞIN İÇİN SAĞOLASIN.SELAMETLE.
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

s.a. linkteki oyunu deneyin ne kadar hızlı olduğunuzu test edin.. çok beğeneksiniz.selametle.
http://www.homex.com.tr/fun/square/

kardeşim bu linkide buraya aldım daha güzel olur diye düşünüyorum.tek forum içinde farklı farklı bilemce-oyun-vb bulunması daha hoş ve düzenli..selam ve dua ile
nilsu

nilsu

Aktif Üye · 98 mesaj

kum olayı mükemmeldi.böyle sanaatkarlar da var işte.bayıldım.harika.ben de resimle uğraşan biri olarak ilgimi çekti doğrusu.
ahmetkilic

ahmetkilic

Üye · 41 mesaj

guler yazdı:
s.a. linkteki oyunu deneyin ne kadar hızlı olduğunuzu test edin.. çok beğeneksiniz.selametle.
http://www.homex.com.tr/fun/square/

kardeşim bu linkide buraya aldım daha güzel olur diye düşünüyorum.tek forum içinde farklı farklı bilemce-oyun-vb bulunması daha hoş ve düzenli..selam ve dua ile

Allah razı olsun kardeşim linki güzel düşünmüşsün bundan sonra bende bunu uygularım:)...güneşin bayana dönüşmesinde bi ideoloji olduğunu zannetmiyorum çünkü zaten biçok obje birbirine dönüşmekte sadece bi tesadüf olabilir.zaten sonunda anlamlı bi mesaj vermiş just imagine (sadece hayalgücü) bence böyle bakmak gerekir..selametleB)B)
ahmetkilic

ahmetkilic

Üye · 41 mesaj

nilsu yazdı:
kum olayı mükemmeldi.böyle sanaatkarlar da var işte.bayıldım.harika.ben de resimle uğraşan biri olarak ilgimi çekti doğrusu.

evet kardeşim bende resimle uğraşan biriyim.sanatın mükemmeliği sanatçının büyüklüğünü gösterir.Sanatçıyı vareden, sanatkarların sanatkarı allah(c.c.)'ın ne kadar büyük bir sanatçı ve insanı ne güzel bir suret ve sirette yarattığının bir delilidir..selametle..B)
sert

sert

Mübarek Üye · 2.045 mesaj

Ahmet kardeşe teşekkürler daha önce de görmüştüm ama yine büyük zevkle izledim.Güler kardeşe gelince O'nun gönderdiği oyun daha çok hoşuma gitti şu an gözlerim fıldır fıldır dönüyor.Tuşlara zor basıyorum.20.9 sn. dayanabildim hangi kategorideyim acep
husna

husna

Kıdemli Üye · 110 mesaj

Allah razı olsun.Gerçekten çok güzel.Zevkle izledim.
ahmetkilic

ahmetkilic

Üye · 41 mesaj

sert yazdı:
Ahmet kardeşe teşekkürler daha önce de görmüştüm ama yine büyük zevkle izledim.Güler kardeşe gelince O'nun gönderdiği oyun daha çok hoşuma gitti şu an gözlerim fıldır fıldır dönüyor.Tuşlara zor basıyorum.20.9 sn. dayanabildim hangi kategorideyim acep

Sert kardeş 20,9 iyi bir skor ben 25 saniyeye çıkabildim anca ama 17 saniye ve üzeri gerçekten iyi bir skor.selametle.B)
Ecrin Hicran

Ecrin Hicran

selamun aleyküm kardeşlerim.ben bu oyunu öncedende oynamıştım.18 kadar çıktım.şimdi ise 16.61:(
hafi

hafi

Üye · 13 mesaj

kumsanatı,tek kelimeyle harika..insan seyretmeye doyamıyor..sağol arkadaşım..
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.