Bu resimde kaç tane yüz var bulabilir misin???
7.357 görüntülenme · 43 yanıt
RE: Bu resimde kaç tane yüz var bulabilir misin???
BUNLAR BENİ AŞIYOR BENDE OKADAR AKIL OLSA AYA ÇIKARDIM:):):):)
BUNLAR BENİ AŞIYOR BENDE OKADAR AKIL OLSA AYA ÇIKARDIM:):):):)
s.a. arkdaşlar 11 tane bulanları tebrik ediyorum ama genelde bi tanesi kişiye göre değişiyo.ben çözümü atıyorum bakmak isteyen burdan bakabilir. aslında beyazla çizdiğim yüzlerde hangisi olduğundan tam emin değilim artık yorum size kalmış(bana kalırsa sağdaki daha bi bütün bir yüz resmi var, diğeri net olmasına rağman eksik)..selametle.B)B)
s.a. arkdaşlar 11 tane bulanları tebrik ediyorum ama genelde bi tanesi kişiye göre değişiyo.ben çözümü atıyorum bakmak isteyen burdan bakabilir. aslında beyazla çizdiğim yüzlerde hangisi olduğundan tam emin değilim artık yorum size kalmış(bana kalırsa sağdaki daha bi bütün bir yüz resmi var, diğeri net olmasına rağman eksik)..selametle.B)B)
BEN OSKARI VERDİM ARANIZDA PAYLAŞIN:):):):):)
gecem yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
OSKAR SİZİN DİR VEYSEL BEY. AMA ORDA YÜZ YOK YADA BEN BAKAR KÖRÜM.
kardeşim o nedemek ya..
bende hemen bulanlardanım 11
BEN OSKARI VERDİM ARANIZDA PAYLAŞIN:):):):):)
smahan61 kardeşim nasıl 14 tane buldun merak ettim:o hepimiz 11 tane bulabiliyoruz ben yukarıda çelişkiye düştüğüm noktalarıda işaretledim 12 oldu ;) bizede bulduklarını gösterirsen memnun kalırım..s.a.
smahan61 yazdı:
uy ben 14 tane buldum . Selam ve dua ile
smahan61 kardeşim nasıl 14 tane buldun merak ettim:o hepimiz 11 tane bulabiliyoruz ben yukarıda çelişkiye düştüğüm noktalarıda işaretledim 12 oldu ;) bizede bulduklarını gösterirsen memnun kalırım..s.a.
BU RESİMDE HER YER YÜZ ZATEN.11 TANE BULDUM,DEĞİL 11 TANE 111 TANE BİLE BULURUM(ABARTININ DA Bİ DOZU VARDIR BU EN YÜKSEK OLANINDAN):)
BU RESİMDE HER YER YÜZ ZATEN.11 TANE BULDUM,DEĞİL 11 TANE 111 TANE BİLE BULURUM(ABARTININ DA Bİ DOZU VARDIR BU EN YÜKSEK OLANINDAN):)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6032-bu-resimde-kac-tane-yuz-var-bulabilir-misin · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.