Düştüm kardeşlerim tutun ellerimi kaldırın ne olur...

2.297 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Selamun aleyküm kardeşlerim.Bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm.Ama sizin dualarınıza muhtaç olduğuma inanıyorum...Allah hidayetini dilediği kuluna verir.Manen çok gerilediğimi hissetmeye ve eskisi gibi olmadığımı düşünmeye başladım,ve nasıl eski halime döneceğimi bulamıyorum.Sizden sadece dua istiyorum kardeşlerim bana tavsiyelerinizi de bekliyorum.Uyandırın beni bu gaflet uykusundan yardım edin.Önce rabbime sonra sizlere sığındım...İbadetlerime devam ediyorum ama sabah namazlarını çok fazla kaçırmaya başladım.Ben kuran okumadan yatmazdım ve onu da aksatmaya başladım...Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim...:(:(:(
Su-Eda

Su-Eda

Mübarek Üye · 5.725 mesaj

S.A. Kardeşim...
engüzeli çok şükür bilinçlisin herşeyin farkındasın ...Ve yüceler Yücesin'e sığınıyorsun...Bolbol dua edelim kardeşim..Abdest al..ve biraz ferahla kardeşim...Gece yatmadan önce Ayetelkursi Fatiha İhlas Nas Felak Kevser surelerini oku...aslında sen herşeyi iyi biliyorsun Allah'ın izniyle ben nacizane bildiklerimden bazılarını hatırlatıyorum..
Rabbim bu aylar yüzü hürmetine hepimizin günahlarını afettsin...
Rabbim hayırlı ibadetlerini daimeylesin içindeki sıkıntıyı hayra çevirsin ferahlıklar nasibetsin..
hayırlı haberlerini alma dileğiyle..
Dualarımdasın kardeşim...
Selametle kal..
Allah c.c. emanet ol...
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Aleyküm selam kardeşim...Allah razı olsun.Çok şükür farkındayım yaptıklarımın ama kötü olan bile bile aynı şeyleri tekrar etmem.Ve çok üzülüyorum.Allah cümlemize yardım etsin...İnşallah haberin olur kardeşim tek isteğim hidayet haber vericem elbette...Selam ve dua ile...
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

bilgisayar başında zamanı azltman lazım televizyon seyrediyorsan tamamıyla bırakmalısın ..
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Çalişiyorum kardeşim.Bilgisayar başinda işim genelde...Akşam da geç gidiyorum evime tv izlemeye vakit kalmıyo kalsada yorgun olyorum...
abdülbaki

abdülbaki

Kıdemli Üye · 273 mesaj

eğer iş senı bu sıkıntıya bırakıyorsa ondanda ayrıl ayette kendınızı ellerınızle tehlıkeye atmayın buyrulur..
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Ama önceden de aynıydı değişen bi durum olmadı ki ve daha bağliydim ibadetime...
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

_ahraz_, post: 1140359, member: 95570Selamun aleyküm kardeşlerim.Bu konuyu açıp açmamak için çok düşündüm.Ama sizin dualarınıza muhtaç olduğuma inanıyorum...Allah hidayetini dilediği kuluna verir.Manen çok gerilediğimi hissetmeye ve eskisi gibi olmadığımı düşünmeye başladım,ve nasıl eski halime döneceğimi bulamıyorum.Sizden sadece dua istiyorum kardeşlerim bana tavsiyelerinizi de bekliyorum.Uyandırın beni bu gaflet uykusundan yardım edin.Önce rabbime sonra sizlere sığındım...İbadetlerime devam ediyorum ama sabah namazlarını çok fazla kaçırmaya başladım.Ben kuran okumadan yatmazdım ve onu da aksatmaya başladım...Dualarınızı bekliyorum kardeşlerim...:(:(:(

vealeykumselam değerli kardeşim :H

Rabbimiz hidayete erdirsin inşALLAH. tez zamanda maddi manevi şifa versin.
peygamber efendimizin hayatı ile ilgili kitaplar okuyun. hadisi şerif kitapları okuyun. ilminizi arttırmak adına. surelerimizin faziletlerini okuyun. bol bol da ihlas nas felak ayetel kürsi okuyun inşALLAH.

faydası olacaktır inşALLAH. :gulegule

selametle kalınız....:A
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

kalbiminurlandır, post: 1140465, member: 100976
vealeykumselam değerli kardeşim :H

Rabbimiz hidayete erdirsin inşALLAH. tez zamanda maddi manevi şifa versin.
peygamber efendimizin hayatı ile ilgili kitaplar okuyun. hadisi şerif kitapları okuyun. ilminizi arttırmak adına. surelerimizin faziletlerini okuyun. bol bol da ihlas nas felak ayetel kürsi okuyun inşALLAH.

faydası olacaktır inşALLAH. :gulegule

selametle kalınız....:A

Allah razı olsun kardeşim...İnşallah...Selam ve dua ile...
Nazar57

Nazar57

Mübarek Üye · 1.308 mesaj

Bazı kimseler var ki, kendinde ki açıkları görmez .
ne mutlu sana ki din kardeşim görebilmişsin.
Rabbim yardımcın olsun..
İnşallah tez zamanda eski haline dönersin.
kalbiminurlandır

kalbiminurlandır

Mübarek Üye · 4.040 mesaj

_ahraz_, post: 1141495, member: 101872Allah razı olsun kardeşim...İnşallah...Selam ve dua ile...

VEALEYKUMSELAM
ecmain olsun inşallah
_ahraz_

_ahraz_

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Selamun Aleyküm kardeşlerim.Allah hepinizden razı olsun.Çok şükür kendime gelmeye başladım.Dualarınızla yalnız bırakmadınız beni.Hakkinizi helal edin kardeşlerim.
Bu siteyi gerçekten çok seviyorum.O kadar sıcak ve hoşgörülü arkadaşlar var ki.Allah hepinizin gönlne göre versin.Sıkıntılarını gidersin.Rabim hepimize hidayet versin...Selam ve dua ile kalın değerli kardeşlerim...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.