Selamun Aleyküm
1.340 görüntülenme · 16 yanıt
nakışcıSelamun aleyküm ve rahmetullahi ve bereketuhu,
Yolum buraya düştü, hayırlı olur inşallah.
aleykum selam ..
hoşgeldiniz ..
hayır olsun inşaALLAH
SELAM VE DUA İLE
ve aleyküm selam hoş geldiniz
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah
selametle
üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah
selametle
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Aramıza hoş geldin kardeşim.. İnşallah bu sitede bulunmak hakkında hayırlı olur..
Dostlarım, dua edipte gerçekleşen hacetlerinizi "Bize Ayıracak 5 dakikanız Varmı" köşesinde bulunan "Dua'daki Sır-Dua Ettim Kabul Oldu" bölümünde paylaşırsanız, Rabbine yakarıpta duaları kabul olan kulların yaşadıklarına, siz de kendi başınızdan geçenlerle katkı sağlar, ilham olursanız mutlu olurum..Allah dualarınızı kabul etsin..
Dostlarım, dua edipte gerçekleşen hacetlerinizi "Bize Ayıracak 5 dakikanız Varmı" köşesinde bulunan "Dua'daki Sır-Dua Ettim Kabul Oldu" bölümünde paylaşırsanız, Rabbine yakarıpta duaları kabul olan kulların yaşadıklarına, siz de kendi başınızdan geçenlerle katkı sağlar, ilham olursanız mutlu olurum..Allah dualarınızı kabul etsin..
burakgAramıza hoş geldin kardeşim.. İnşallah bu sitede bulunmak hakkında hayırlı olur..
İnşallah kardeşim, cümlemize hayırlı olsun. Değerli paylaşımlarınıza elimdne geldiğince katkıda bulunacağım Allah'ın c.c. izni ile..
Selametle kalınız..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60154-selamun-aleykum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamun aleyküm Tanışma Köşesi 10 cevap
- Selamun Aleyküm.Evet inciden veya baska bir tarzdan altin gumus zumrut ve yakut Hadis-i Şerif 1 cevap
- selamun Aleyküm............. Tanışma Köşesi 6 cevap
- Selamun Aleyküm.Arkadaşlar beni ekleyin burda yeniyim ve 80 binlik bi sitedede islami Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 4 cevap
- SELAMUN ALEYKÜM Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 14 cevap
- Selamun aleyküm Tanışma Köşesi 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.