>>>^^TARTIŞMA PLATFORMU^^<<<<
1.718 görüntülenme · 13 yanıt
RE: >>>^^TARTIŞMA PLATFORMU^^<<<<
guzel bır soru:Dsoyle dıyebılırız allah onları öyle yarattıgı icin nasıl....
guzel bır soru:Dsoyle dıyebılırız allah onları öyle yarattıgı icin nasıl....
suayip yazdı:s.a kardeşim biri hayvan diğeri insan olduğu için:D:D:D:D:D
YÜZME İNSANI ZAYIFLATIYORSA BALİNALAR NİYE ŞİŞMAN
BALİNALARDA SOLUNGAÇ SOLUNUMU VAR O YÜZDEN ÖLME GİBİ DERDİ YOK AMA İNSANLAR SUDA ÖLCEZ DİYE KORKUP ÇIRPINIYORLAR BUDA İNSANLARI SPOR OLARAK ZAYIFLATMIŞ OLUYOR
BALİNALARDA SOLUNGAÇ SOLUNUMU VAR O YÜZDEN ÖLME GİBİ DERDİ YOK AMA İNSANLAR SUDA ÖLCEZ DİYE KORKUP ÇIRPINIYORLAR BUDA İNSANLARI SPOR OLARAK ZAYIFLATMIŞ OLUYOR
GÜLER SAGOL YA ÇOK GÜLDÜM.GÜZEL YORUM.BENDE ŞÖYLE SÖYLİM OZAMAN İNSANLAR KARADA YAŞARLAR VE BAZILARI ŞİŞMAN BAZILARI ZAYIF.BALİNALARDA SUDA YAŞARLAR VE KİLOLULAR AMA HAMSİLER ZAYIFLAR FATMA ABLARI GİBİ GARİPLERİM:):):):)
E NE YAPİM ÇOK ZOR BİR SORU AMA GÜLERİN YORUMU SÜPERDİ.
guler yazdı:
GÜLER SAGOL YA ÇOK GÜLDÜM.GÜZEL YORUM.BENDE ŞÖYLE SÖYLİM OZAMAN İNSANLAR KARADA YAŞARLAR VE BAZILARI ŞİŞMAN BAZILARI ZAYIF.BALİNALARDA SUDA YAŞARLAR VE KİLOLULAR AMA HAMSİLER ZAYIFLAR FATMA ABLARI GİBİ GARİPLERİM:):):):)
E NE YAPİM ÇOK ZOR BİR SORU AMA GÜLERİN YORUMU SÜPERDİ.
CANIM BENİM SAĞOLASIN YA..SEN GÜL HELE BAŞKA BİR ŞEY İSTEMEM CANIM.KIZ SEN KESİN KARADENİZLİSİN.NİİYE DİYECEKSEN
__ÇÜNKÜ SENDE HAMSİLER GİBİ ZAYIFSIN:D:D:D:D
CANIM BENİM SAĞOLASIN YA..SEN GÜL HELE BAŞKA BİR ŞEY İSTEMEM CANIM.KIZ SEN KESİN KARADENİZLİSİN.NİİYE DİYECEKSEN
GÜLER SEN VARYA GÜLDÜM GÜZELDİ.AMA KARADENİZ NERE ADIYAMAN NERE.HAMSİYİDE SEVMEM AMA ZAYIF DEYİNCE AKLIMA O GELDİ BAK SAFİNAZI UNUTMUŞUM TÜHH TEMEL KIZMASA BARİ:):):):):)
guler yazdı:
GÜLER SEN VARYA GÜLDÜM GÜZELDİ.AMA KARADENİZ NERE ADIYAMAN NERE.HAMSİYİDE SEVMEM AMA ZAYIF DEYİNCE AKLIMA O GELDİ BAK SAFİNAZI UNUTMUŞUM TÜHH TEMEL KIZMASA BARİ:):):):):)
Kim demiş kardeşim balinalar yüzebilir diye:o , ben nice yüzme bilmeyen balina gördüm kamyon lastiğinin içinde:D:D:D:D:D:D:D
suayip yazdı:
EVET ARKADAŞLAR TARTIŞALIM ŞU KONUYU:
Kim demiş kardeşim balinalar yüzebilir diye:o , ben nice yüzme bilmeyen balina gördüm kamyon lastiğinin içinde:D:D:D:D:D:D:D
evet güzel bir yaklaşım ama ikiside hayvanlar aleminin memeliler şubesindeler ve pek bir farkları yok
guler yazdı:
evet güzel bir yaklaşım ama ikiside hayvanlar aleminin memeliler şubesindeler ve pek bir farkları yok
çünkü balinalar yüzmüyorlar aslında yaratıcılarına ibadet ediyorlar..hiç bir ibadet zayıflatmaz.
çünkü balinalar yüzmüyorlar aslında yaratıcılarına ibadet ediyorlar..hiç bir ibadet zayıflatmaz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/6004-tartisma-platformu · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- İslamiyet.gen.tr islami kardeşlik paylaşım platformu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- TARTIŞMA ve İHLAS..! Nasihatler 26 cevap
- Dinimizde ''İnat, Tartışma ve Münakaşa''.... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 33 cevap
- Hz. Peygamber’ in Tartışma ve Mücadele Hakkında Söyledikleri Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 3 cevap
- tartışma Dini sohbet 21 cevap
- Forumlarda Tartışma Adabının Ölçüsü Ne olmalı ? Genel Konular 5 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.