Guo1903'den Veda...
3.146 görüntülenme · 30 yanıt
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
Guo1903Selamün Aleyküm..
Değerli kardeşlerim, özel bir sebepten dolayı aranızdan ayrılma kararı almış bulunuyorum. Çok değerli siz kardeşlerimin bulunduğu bir ortamdan ayrı kalmak her ne kadar zor olsada doğru olanın bu olduğu kanaatindeyim..
Aslında sessiz sedasız gidecektim ama helallik almadan ayrılmayı doğru bulmadığımdan böyle bir veda yazısı yazma gereği duydum. Benden yana herkese hakkım helaldir. Sizlerde haklarınızı helal ederseniz sevinirim.
Bu arada sizlerden ricam, başımda bulunan sıkıntımın en kısa sürede çözüme kavuşması için dualarınızda bu kardeşinize de yer verirseniz çok mutlu olurum..Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
Hepiniz Allah Celle Celalühe Emanet olun..
Guo1903 / Engin
Allah c.c. yar ve yardımcınız olsun..Karar verirken hayırlısı ne ise o yolu seçmeyi nasip eylesin.Hak yoldan ayırmasın Rabbim...Mesajınızı şimdi görebildiğim için kendime çok kızıyorum hakkımız helaldir değerli kardeşim.
Dualarımızdasınız inşallah.
Rabbim , Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v.) Efendimiz hürmetine , Mübarek CUMA günü hürmetine ,duaları kabul edilen ALLAH c.c. dostları hürmetine sizinde sıkıntınız her ne ise gidersin hayırlısıyla aydınlığa çıkın inşallah ...hem siz hem cümle derdi olan kardeşlerim...
Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah
En kısa zamanda aramıza dönmeniz duasıyla Allah'a c.c. emanet olunuz...
Allah'a emanet olun.
Selametle...
Hakkımız yoktur varsada helal olsun...
Rabbim yardımcınız olsun ...
Hem dünyevi hem uhrevi huzur versin Rabbim...
Herşey gönlünüzce olsun...Alllaha emanet olun...
İnançla geril ve insana saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka
duymadığın mahzun bir gönül... "
M.Fethullah GÜLEN...
~~sonsuznurr~~
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 230
- Ödül
- 63
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 11.197 mesaj
Bu konuya yeni vakıf oldum,gidişinize ve sıkıntınıza derinden ve yürekten üzüldüğümü belirtmek isterim.
Bizler değer verip ALLAH celle celalüh rızası için sevdiğimiz kardeşlerimizi hep merak ederiz.Nerede,nasıl ne yapıyor,sağlığı sıhhati yerindemi? ve buna dair yokluğunuz esnasında akla gelebilecek ne varsa.
İnşaALLAH en kısa zamanda düze çıkar sabır ve şükür ile sıkıntınızı atlatırsınız.Yine en kısa zamanda sizi tekrar aramızda görmek dua'sı ve ümidiyle.
Selametle kalınız hakkımız var ise helal olsun değerli kardeşim.
berat05 🛡
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 1.045
- Ödül
- 163
Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.767 mesaj
esselamünaleykümverahmetullahiveberakatuhu
tekrar hoşgeldiniz aramıza
İnşallah hep beraber oluruz tekrar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/60018-guo1903-den-veda · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Guo1903-Engin 1.yılını tebrik ederim.... Kutlama ve Tebrik Mesajları 48 cevap
- Mutlu yıllar Engin (Guo1903)Doğum Günün Kutlu Olsun.. Kutlama ve Tebrik Mesajları 68 cevap
- Dünyaya veda Şiirler 2 cevap
- '' Veda Hutbesi '' Peygamberimiz Hz. Muhammed ( sav ) 2 cevap
- Veda Kutlama ve Tebrik Mesajları 5 cevap
- bir veda mektubu Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 6 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.