Okunmuş olan 4.cü Kelimeyi tevhid hatmımiz
Sitemizde üye olan ve Hakkın rahmetine kavuşan
Elifbenim ablamızın ruhlarına hediye yollanmıştır..
ALLAH kabul etsin mekanı cennet olsun inşaALLAH..
Katılan kardeşlerimizden ALLAH razı olsun..
594.065 görüntülenme · 9.803 yanıt
elifimbenimselamün aleyküm kardeşim o candan yürekden içtenlikle ettiğin duayı kopyalayıp bende buraya ekliyorum hakkını helal et kardeşim
ve amin amin amin diyorum
Allah'ım! Senden diliyor ve dileniyoruz.
Senden uzak kalış hasretini nefsimize duyur, aç olan gönlümüzü doyur. Gece kadar karanlık ruhumuza şefkat et. Bükülmüş şu kaddimize, ölgün ve solgun rengimize, burulmuş boynumuza ve kırık kalbimize merhamet et.
Şu en sakin anda, sızlanışlara cevap verdiğin dakikalarda, kapkara bir gönülle değil, Senden başkasına secde etmeyen başımızla Sana dönüyor, bir türlü titretemediğimiz dudaklarımızla Senden nefsimizi ıslah etmeni istiyoruz. Bizim uzaklığımız nisbetiyle değil, yakınlığın hürmetine kalbimize ve ruhumuza rikkât ver. Nasıl yaşamamızı istiyorsan, bizleri rızana uygun olarak öyle yaşat. Nefsimizle bir an bile başbaşa bırakma...
Cumanız mübarek olsun ALLAH a emanetsiniz DOSTLAR..
ve dileklerinin kabulu ve aynısını bende sana diliyorum hayırlı cumalar EN GÜZELE ALLAHIMIZA C.C. emanet olun
bende 6000 ..kelime-i tevhid okudum ve annemin,babamın,annanemin ,teyzelerimiz dedelerimin,abilerimin kayınvalidemin,tüm gelmiş geçmiş ölmüşlerimin ruhuna hediye ediyorum inş haftaya yine okur eklerim ALLAH c.c. emanet olun
YagmurbeyEs selamun aleyküm..
Okunmuş olan 4.cü Kelimeyi tevhid hatmımiz
Sitemizde üye olan ve Hakkın rahmetine kavuşan
Elifbenim ablamızın ruhlarına hediye yollanmıştır..
ALLAH kabul etsin mekanı cennet olsun inşaALLAH..
Katılan kardeşlerimizden ALLAH razı olsun..
Hüzünlü ↗Allah rahmet eylesin Elifimbenim ablamıza. Rabbim merhametiyle muamelede bulunsun, mekanı cennet olsun inşallah.
Çok üzüldüm. Ailem gibi olmuş burası.
YagmurbeyAmin KARDEŞ.
Ben elimden geldiğince kimseyi ayırmadan 10.07.2009 tarihinden beri buradayım ve devamlı dua bölümüne takılırım..
Karınca kararınca elimizden geldiğince okur hediyeler ederim..
Burada benim can kardeşimsin sen..
Seni ALLAH için çok seviyorum..
Burada yaklaşık 1o bin mesaj yazmışımdır.. Bana atılmayan iftira kalmadı neler dediler neler..
Çok kez haklı olduğum zamanlar banlandim...
Ama buradayım...
Ben herkesi kendim gibi bilirim..
Beni ALLAH biliyor açıkçası KUL bilsin bilmesin umrumda değil..
ALLAH rızası için buradayım..
ALLAH a emanet olun..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59895-her-hafta-bir-kelimeyi-tevhid-70-000-adet · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.