serap8191kardeşlerim ben çok fazla okuyamıyorum.herkesten parça parça konu almak istediğim için ne olur haklarınızı helal edin .ALLAHA emanet olun
ALLAH razı olsun kardeş..
Karınca kararınca durmak yok yola devam..
ALLAH a emanetsin..
594.013 görüntülenme · 9.803 yanıt
serap8191kardeşlerim ben çok fazla okuyamıyorum.herkesten parça parça konu almak istediğim için ne olur haklarınızı helal edin .ALLAHA emanet olun
HüzünlüHayırlı sabahlar, gününüz aydın olsun, günleriniz sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, afiyet içinde, mutlu, huzurlu, bereketli geçsin, işleriniz rast gitsin, kolay gelsin. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yaptığınız ibadetler ve dualar kabul olsun, Rabbim tüm kötülüklerden, şerden, beladan korusun inşallah.
kardeleleHer hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak ister misiniz.. .
O zaman buyurun DOSTLAR..
30. ____70 000____27.10.2012
okunan.........15.500
Bir kelimeyi tevhid hatmi 70.000 adettir...
ALLAH kabul etsin inşallah.
Buyurun 2012 yılındaki 30.cu Kelimeyi tevhid hatmimize Dostlar.
okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.
İsim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir..
ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun....................... Salavatı Şerif........127.100
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59895-her-hafta-bir-kelimeyi-tevhid-70-000-adet · 29.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.