her hafta bir kelimeyi tevhid .70.000 adet..
593.739 görüntülenme · 9.803 yanıt
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak iştermisiniz.. .
O zaman buyurun DOSTLAR..
31. ____70 000_____14.12.2011
okunan...64.465
bir kelimeyi tevhid hatmi 70.000 adettir...
ALLAH kabul etsin inşallah.
buyurun 2011 yılındaki 31. ci kelimeyi tevhid hatmimize dostlar.
okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.
İsim listesi yapmıyorum isteyen istediği kadar okuyup ilave edebilir..
ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun
okunan...64.465
okumak isteyen arkadaşlar okudukları sayıyı kendileri ilave ederlerse sevinirim.
Her hafta ölmüşlerimizin ruhlarına bir kelimeyi tevhid hatmi yollamak iştermisiniz.. .
okunan...68.465
okunan...68.465
Allah'ın izni olmaksızın hiçbir nefis için ölmek yoktur.
O, süresi belirtilmiş bir yazıdır. Kim dünyanın yararını (sevabını) isterse ona ondan veririz, kim ahiret sevabını isterse ona da ondan veririz.
Biz şükredenleri pek yakında ödüllendireceğiz.
(Al-i İmran Suresi, 145)
O, süresi belirtilmiş bir yazıdır. Kim dünyanın yararını (sevabını) isterse ona ondan veririz, kim ahiret sevabını isterse ona da ondan veririz.
Biz şükredenleri pek yakında ödüllendireceğiz.
(Al-i İmran Suresi, 145)
Şeytanı dost edinenler kimlerdir?
Şeytanın en önemli özelliği, insanları Allah'ın yolundan döndürmek için uğraşmaya yemin etmişolmasıdır. Dolayısıyla inkar eden, insanları Allah'ın yolundan alıkoymaya çalışan, Allah'a ve dine karşı olan, insanlara Allah'ı, ahireti ve dini unutturan her kişi şeytanın destekçisi ve dostudur. Ancak bu insanlar yaptıklarından dolayı dünyada ve ahirette hüsranla karşılaşacaklardır. Allah, şeytanın insanları saptırma çabasını ve onu dost edinenlerin uğrayacakları sonu şöyle haber vermiştir:
Allah, onu lanetlemiştir. O da (şöyle) dedi: "Andolsun, kullarından 'miktarları tesbit edilmişbir grubu' (kendime uşak) edineceğim. Onları -ne olursa olsun- şaşırtıp-saptıracağım, en olmadık kuruntulara düşüreceğim ve onlara kesin olarak davarların kulaklarını kesmelerini emredeceğim ve Allah'ın yarattıklarını değiştirmelerini emredeceğim." Kim Allah'ı bırakıp da şeytanı dost (veli) edinirse, kuşkusuz o, apaçık bir hüsrana uğramıştır.
(Nisa Suresi, 118-119)
Şeytanın en önemli özelliği, insanları Allah'ın yolundan döndürmek için uğraşmaya yemin etmişolmasıdır. Dolayısıyla inkar eden, insanları Allah'ın yolundan alıkoymaya çalışan, Allah'a ve dine karşı olan, insanlara Allah'ı, ahireti ve dini unutturan her kişi şeytanın destekçisi ve dostudur. Ancak bu insanlar yaptıklarından dolayı dünyada ve ahirette hüsranla karşılaşacaklardır. Allah, şeytanın insanları saptırma çabasını ve onu dost edinenlerin uğrayacakları sonu şöyle haber vermiştir:
Allah, onu lanetlemiştir. O da (şöyle) dedi: "Andolsun, kullarından 'miktarları tesbit edilmişbir grubu' (kendime uşak) edineceğim. Onları -ne olursa olsun- şaşırtıp-saptıracağım, en olmadık kuruntulara düşüreceğim ve onlara kesin olarak davarların kulaklarını kesmelerini emredeceğim ve Allah'ın yarattıklarını değiştirmelerini emredeceğim." Kim Allah'ı bırakıp da şeytanı dost (veli) edinirse, kuşkusuz o, apaçık bir hüsrana uğramıştır.
(Nisa Suresi, 118-119)
okunan...70.000
okunan...70.000
1. ____70 000_____02.01.2012
okunan...15.000
Buyurun 2012 yılındaki 1. ci Kelimeyi tevhid hatmimize Dostlar.
ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun..
1. ____70 000_____02.01.2012
okunan...15.000
Buyurun 2012 yılındaki 1. ci Kelimeyi tevhid hatmimize Dostlar.
ALLAH a emanet kalın şimdiden ALLAH razı olsun..
''LA İLAHE İLLALLAH"
"Bir kere huşû içinde okunduğunda, defterden 4000 büyük günahı sildirir. Okuyan kişiyi 4000 derece yükseltir. (Terazinin bir tarafına Kelime-i Tevhid konulup diğer tarafına Yaratılmış herşey konulduğunda dahi Kelime-i Tevhid ağır gelecek ve onu tartamayacaktır.)
Bu hayır kervanında sende varsan... ve Arkadaşlarınıda bu kervana katmak istersen..
günde en az 100 tane Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah diyebilirim dersen...
O halde hep birlikte buyurun : Bismillahirrahmanirrahim....
"Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah"
"Allah'tan başka ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür"
MEVLAM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN.. Amin...
"Bir kere huşû içinde okunduğunda, defterden 4000 büyük günahı sildirir. Okuyan kişiyi 4000 derece yükseltir. (Terazinin bir tarafına Kelime-i Tevhid konulup diğer tarafına Yaratılmış herşey konulduğunda dahi Kelime-i Tevhid ağır gelecek ve onu tartamayacaktır.)
Bu hayır kervanında sende varsan... ve Arkadaşlarınıda bu kervana katmak istersen..
günde en az 100 tane Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah diyebilirim dersen...
O halde hep birlikte buyurun : Bismillahirrahmanirrahim....
"Lâilâhe illallah Muhammedun Rasûlüllah"
"Allah'tan başka ilâh yoktur Muhammed Onun Rasûlüdür"
MEVLAM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN.. Amin...
kan_davasıallah razı olsun kardeş.
Günün güzel ve bereketli olsun inşaallah..
dualarımdasın ,
selametle kal.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Eyüp sultan hazretlerine gidersen dualarını beklerim inşallah.
kardelele, post: 1410792, member: 98622dualarımdasın ,
selametle kal.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Eyüp sultan hazretlerine gidersen dualarını beklerim inşallah.
Nasip bayağı zamandır gitmiyorum KARDEŞ.
Gidersem ederim inşaALLAH..
Mümkün olduğu kadar bu forum harici yazmıyorum artık..
bana yapmadıklarını bırakmadılar az çok biliyorsun..
Bizim sevdamız sadece ALLAH a dır KARDEŞ..
Allaha emanetsin..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59895-her-hafta-bir-kelimeyi-tevhid-70-000-adet · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.