7. ____70 000_____(01.eylül. 2009)
okunan....61.000
kalan.......9.000
ALLAH kabul etsin insallah
hadi bismillah ya ALLAH
592.425 görüntülenme · 9.803 yanıt
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
KırıkTesti, post: 1154089, member: 97643Kördüğümcüm, aynı msjı 3 defa yazdığını gördüm. O tepkileri verenler hep bayan arkadaşlardı, ama Yağmurbey erkek. O yüzden durgunluğunu tepkisizlik isteksizlik diye algılamamak lazım. Böyle bi durumdan dolayı alınganlık yapacak birinede benzemiyo bence. Karışmak istemedim ama üzüldüğünü düşündüğüm için bunu yazmaya karar verdim.allah razı olsun düşündüğün gibi bravo..
500 Tevhidde ben alayım inşallah
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
KÖRDÜĞÜM, post: 1154046, member: 60407YAĞMURBEY KARDEŞİM DİĞER KONUYA YAZMIŞ OLDUĞUNUZ İLETİ İÇİN SÖYLÜYORUM.
böyle kırılmlar yakışmıyor değil mi...kırmakta yakışmıyor kırdıysam yalnış anladıysam özür dilerim.ama size konuyu teklif ettiğimde hiç duygu ve düşüncelerinizi belirtmediniz sanki birazcık soğuk gibiydiniz.başka arkadaşlara eklif ettiğimde oleyy orada yapılan dualarla buraa yapılan dualar bir mi olur.ya dahil edelim tabi hatta başka hatimlerde yapalım dediiler.çok sevimişler ve belli etmişlerdi.bu durgunluğu ben sezdim burcu kardeşimizde o yuzden yeni bi hatim başlatalım mı dedik.
hadi barışalım.tüm sıkıntılarının hayırlı bi şekilde gitmesi için 1 ayetel kürsi gönderiyorum.hayırlı cumar hakkını helal et
YAGMURBEY
Yeni Üye · 0 mesaj
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59895-her-hafta-bir-kelimeyi-tevhid-70-000-adet · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.