BordoNe oldu ki mirvaha wiwaxia da mı sendin? Kendine saldırılmış gibi cevap vermişsin :)
1. Zaten seninle tanışmak istediğimi söylemedim usulen yapılabilir olanı söyledim.
2. Kanıt istediğimi söylüyorum "bana ne yapacağımı söyleme" diyosun gerçekten çok acayipsin :) Ne demem gerekiyo ki?
3. El öpmek bir selamlaşma şeklidir gelenek görenektir. Senin düşüncene göre biz müslüman olmayan insanlarla tanışıp görüşmemeliyiz. Bunun neresi doğru?
4. Diyelim ki bilmeyen bi ben kaldım öğret hadi?
Sevgili ve saygılı mirvaha bana hâlâ daha köşe yazılarını yorumları gösteriyosun bana kanıt göster. Fethullah Gülen için herkes bişeyler yazıyo bilende yazıyo bilmeyende yazıyor. Hepsini toplasak buraya adamı canavar sanırsınız. Senin verdiğin adres blog sitesi 1 saat içinde içinde yazan herşeyin aksini yazan bi siteyi yayına sokabilirim istermisin? Yok olmadı içeriği lisanslı bi site açayım o zaman bana inanıcak mısın?
artik her yerde beni goreceksin...
herkesi ben sanacaksin ...
salakca aciklamalarda bulunarak acikta olani dile getirerek kendini yorma
onemli olan kimin elini optugun papanin elini anca katolikler oper
senin icin hersey kose yazisina donustu bu yuzden hangi kanit istiyorsun benden hmm mesela gokten kapi acilsin mi ordan mi soylesinler zaten apacik olan ama o oyle olsa bile sen bunu da izah etmeye kalkisacaksin o kafanla !
aksini yazacakmis :a01: cok komiksin
neyin akisini yazacan papanin elini opmek cenabi papa demenin ne kadar guzel oldugunu mu ?
:a01:bunu sadece sen degil butun katolik dunyasi yaziyor
dunyada her zaman kutublar olmustur , imanin ziddi kufurdur
ama kafir olanlar kufrun yanlis oldugunu anlayabilse kafir olmazlardi
deilme ?
bu yuzden boyle super akilli biriyle , bos bos tartismaya halim yok
sana cevab verme hakkini murmuduge birakiyorum :a12: