nesly1905canım kardeşlerim bu en çok benim için gecerli baskaları için çok üzülüyorum ne büyük hata bende ki derdi nimet sayanlarda var degil mi _?? Allah ım tevbe leri n tevbesi olsun
:) evet kardeşim ...
5.466 görüntülenme · 44 yanıt
nesly1905canım kardeşlerim bu en çok benim için gecerli baskaları için çok üzülüyorum ne büyük hata bende ki derdi nimet sayanlarda var degil mi _?? Allah ım tevbe leri n tevbesi olsun
melek4545, post: 1157765, member: 86712s.a emeğine sağlık kardeşim allah razı olsun
emsal-i nur, post: 1126172, member: 59734aslında ne kadar gereksiz şeyleri kafaya takıyoruz diye düşündüm bian..Allah razı olsun paylaşım için..
seyma!, post: 1167316, member: 99365allah razi olsun kardesim buda bana iyi bir ders oldu..
bazen ne kadar bencil oluyoruz.. Dünyaliklara kendimizi kaptirip hic degmeyen seyler icin kendimizi üzüyoruz..
rabbim yardimcimiz olsun bizi dogru yoldan ayrimasin ınsa-allah
selam ve dua ıle..
LAVİNYA, post: 1167327, member: 95935Üzülürsen, Hakiki Manada Kul, Efendimiz'e ümmet Olamadiğin için üzül
Üzülürsen, Efendimiz'in şefaatine Nayil Olamama Korkusuyla üzül.
hala Moralin Mi Bozuk?
ne Düşünüyorsun, Dünyalik işler Mi?silkinelim, Kendimize Gelelim........! (EL İNTİFADA )
KENDİMİZE GELMENİN VE ARTIK KAYBEDECEK ZAMANIMIZIN OLMADIĞINI ANLAMAMIZ İÇİN GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...
CihuacoatlO zaman hiç bir şeyi kafaya takmayalım. Testereyle kesilmedik mantığınımı kabul edicez ?
Bu yazı baya polyannacı olmuş. Yinede siz bilirsiniz.
GÖREN GÖZLERahbir anlayabilsem!!! dogru söze ne hacet varki ! RABBIM anlamayı tatbik etmeyi anlatmayı nasip etsin
ayşe.a, post: 1187719, member: 59734gerçekten okumaya ve düşünmeye değer bir paylaşım Rabbim razı olsun...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59541-moraliniz-neden-bozuluyor · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.