Moraliniz neden bozuluyor????

5.466 görüntülenme · 44 yanıt

Paylaş:
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

nesly1905canım kardeşlerim bu en çok benim için gecerli baskaları için çok üzülüyorum ne büyük hata bende ki derdi nimet sayanlarda var degil mi _?? Allah ım tevbe leri n tevbesi olsun

:) evet kardeşim ...
melek4545

melek4545

Mübarek Üye · 3.460 mesaj

s.a emeğine sağlık kardeşim allah razı olsun
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

melek4545, post: 1157765, member: 86712s.a emeğine sağlık kardeşim allah razı olsun

ve aleykümselam kardeşim ..:)
10un 100ünden

10un 100ünden

Aktif Üye · 51 mesaj

emsal-i nur, post: 1126172, member: 59734aslında ne kadar gereksiz şeyleri kafaya takıyoruz diye düşündüm bian..Allah razı olsun paylaşım için..

Katılıyorum.Dünya işlerine kendmizi fazla kaptırıyoruz:A

Paylaşımın için Allah razı olsun...
Seyma!

Seyma!

Kıdemli Üye · 138 mesaj

Allah Razi olsun kardesim buda bana iyi bir ders oldu..
Bazen ne kadar bencil oluyoruz.. Dünyaliklara kendimizi kaptirip hic degmeyen seyler icin kendimizi üzüyoruz..
Rabbim Yardimcimiz Olsun Bizi Dogru Yoldan Ayrimasin Insa-ALLAH

Selam Ve Dua Ile..
LAVİNYA

LAVİNYA

Aktif Üye · 91 mesaj

Üzülürsen, Hakiki Manada Kul, Efendimiz'e ümmet Olamadiğin için üzül
Üzülürsen, Efendimiz'in şefaatine Nayil Olamama Korkusuyla üzül.
hala Moralin Mi Bozuk?
ne Düşünüyorsun, Dünyalik işler Mi?silkinelim, Kendimize Gelelim........! (EL İNTİFADA )
KENDİMİZE GELMENİN VE ARTIK KAYBEDECEK ZAMANIMIZIN OLMADIĞINI ANLAMAMIZ İÇİN GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

seyma!, post: 1167316, member: 99365allah razi olsun kardesim buda bana iyi bir ders oldu..
bazen ne kadar bencil oluyoruz.. Dünyaliklara kendimizi kaptirip hic degmeyen seyler icin kendimizi üzüyoruz..
rabbim yardimcimiz olsun bizi dogru yoldan ayrimasin ınsa-allah

selam ve dua ıle..

:) ibret alabilene ne mutlu kardeşim :) amin inşaallah...
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

dünya için üzüldüğüm bir anda okudum---silkinmem lazım :(
ÂNI YAŞA...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

LAVİNYA, post: 1167327, member: 95935Üzülürsen, Hakiki Manada Kul, Efendimiz'e ümmet Olamadiğin için üzül
Üzülürsen, Efendimiz'in şefaatine Nayil Olamama Korkusuyla üzül.
hala Moralin Mi Bozuk?
ne Düşünüyorsun, Dünyalik işler Mi?silkinelim, Kendimize Gelelim........! (EL İNTİFADA )
KENDİMİZE GELMENİN VE ARTIK KAYBEDECEK ZAMANIMIZIN OLMADIĞINI ANLAMAMIZ İÇİN GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI..KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN...

:) amin kardeşim inşaallah cümlemizden...
Cihuacoatl

Cihuacoatl

Yeni Üye · 2 mesaj

O zaman hiç bir şeyi kafaya takmayalım. Testereyle kesilmedik mantığınımı kabul edicez ?
Bu yazı baya polyannacı olmuş. Yinede siz bilirsiniz.
MekYes

MekYes

Aktif Üye · 81 mesaj

CihuacoatlO zaman hiç bir şeyi kafaya takmayalım. Testereyle kesilmedik mantığınımı kabul edicez ?
Bu yazı baya polyannacı olmuş. Yinede siz bilirsiniz.

hmm oda degilde kardes arkadasin anlatmak istedigi hayatta okadar bos seylere üzülüyor kafamizi takiyoruzki, halbuki hersey bos üzülmeye dert etmeye gerek yok eger birseyleri dert edeceksek arkadasin saydigi seyleri dert etmek lazim onlar hakkinda düsünmek ve hayatimiza ceki düzen vermek lazim.

ben böyle anladim allah razi olsun....
GÖREN GÖZLER

GÖREN GÖZLER

Aktif Üye · 64 mesaj

ahbir anlayabilsem!!! dogru söze ne hacet varki ! RABBIM anlamayı tatbik etmeyi anlatmayı nasip etsin
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

GÖREN GÖZLERahbir anlayabilsem!!! dogru söze ne hacet varki ! RABBIM anlamayı tatbik etmeyi anlatmayı nasip etsin

amin kardeşim :)
ayşe.a

ayşe.a

Mübarek Üye · 3.140 mesaj

gerçekten okumaya ve düşünmeye değer bir paylaşım Rabbim razı olsun...
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

ayşe.a, post: 1187719, member: 59734gerçekten okumaya ve düşünmeye değer bir paylaşım Rabbim razı olsun...

sağol kardeşim Rabbim idrak edenlerden eylesin..
_AYDIN_

_AYDIN_

Mübarek Üye · 1.485 mesaj

RABBİM razı olsun kardeşim.
çok harika bi paylaşım olmuş.
eline koluna emeğine sağlık gerçektende fani şeyler için üzülmeye değmez.
selam ve dua ile.
RABBİME EMANET OL.
maide38

maide38

Üye · 20 mesaj

Harika bir yazıydı gerçekden bende başka arkadaşlarımla mail yolu ile paylaşacağım bunu , insanlar kendi üzüldükleri kahroldukları şeylere bşr daha dönüp bakarlar umarım...
emeğine sağlık
LAVİNYA

LAVİNYA

Aktif Üye · 91 mesaj

madem bu bu yazı çok polyannacı sen realist ol ve düşün o zaman..sen sana verilen nimetleri az mı buluosun...şükretmek için sebebinin olmadığını mı düşünüosun..yazının amacı şükretmeyi unutmamaktır...bizde bunu anladık.. sen anladın biz bilemedikk...
Cihat-82

Cihat-82

Kıdemli Üye · 232 mesaj

Es selamun aleyküm. Bir an için düşündüm de, günlük hayatımızda gerekli gereksiz birçok şeye üzülüyoruz. Bu yazıyı okuyunca, bazı şeyler için gerçekten de boşuna üzüldüğümü anlamış oldum.

Fakat bazı şeyleri istesek de unutamıyoruz. Mesela ben yakın bir zamanda annemi kaybettim. Bunun acısı ve üzüntüsü hala içimdedir. Ne kadar teselli edilirsem edileyim, böyle bir olayı unutmak, unutmaktan ziyade alışmak gerçekten de zor oluyor ki ben hala alışabilmiş değilim.

Bu faydalı yazı için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
gelartık

gelartık

Yeni Üye · 5 mesaj

S.A aklımı başıma getirdin allah razı olsun ne kadr boş şeyler için kendimi bedbaht ettiğimi şimdi anladım dünya boşş muşş hele yaşanan şyler için kahrolmak felaketmişş de haberim yok
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.