Selamunaleykum
1.527 görüntülenme · 6 yanıt
aleyküm selam kardeşim.hoşgeldiniz
bide o sabah ezanını dinledikten sonra güzzel bi abdest alıp huzura dursan O EN GÜZEL SEVGİLİYE secde etsen var yaa işte ozaman o tadı o huzuru hiçbişeye değişmiyeceğine eminim....selametle hayırlı geceler dua ile....
bide o sabah ezanını dinledikten sonra güzzel bi abdest alıp huzura dursan O EN GÜZEL SEVGİLİYE secde etsen var yaa işte ozaman o tadı o huzuru hiçbişeye değişmiyeceğine eminim....selametle hayırlı geceler dua ile....
Selamun Aleyküm,
Sitemizdeki kardeşlerle tanışmanızı, hoşunuza giden konulara mesajlarınızı iletmenizi, aklınıza takılan konuları sorup araştırmanızı ve daha birçok aktivitelere katılmanızı arzu ederiz..
Gayet sıcak, sevecen ve seviyeli bu forum sitesinden kolay kolay ayrılamayacaksınız...
Allah'a emanet olun...
Sitemizdeki kardeşlerle tanışmanızı, hoşunuza giden konulara mesajlarınızı iletmenizi, aklınıza takılan konuları sorup araştırmanızı ve daha birçok aktivitelere katılmanızı arzu ederiz..
Gayet sıcak, sevecen ve seviyeli bu forum sitesinden kolay kolay ayrılamayacaksınız...
Allah'a emanet olun...
ve aleyküm selam kardeşim
hoş geldin aramıza
hoş geldin aramıza
.....
Bir gemi arıyorum pusulası İmandan.
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Alıp götürsün beni bu hüzünlü limandan..
NFK
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59524-selamunaleykum · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Selamunaleykum Tanışma Köşesi 7 cevap
- Selamunaleykum kardeşlerim Tanışma Köşesi 7 cevap
- Selamunaleykum, Dostlar Dini sohbet 6 cevap
- SELAMUNALEYKUM haramının helalinin şuurunda olanlara Tanışma Köşesi 22 cevap
- selamunaleykum... Tanışma Köşesi 3 cevap
- selamunaleykum ben Leila almanyadan yasıyorum Tanışma Köşesi 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.