Artık Kanserim..

6.195 görüntülenme · 62 yanıt

Paylaş:
onemsiz

onemsiz

Yeni Üye · 3 mesaj

Selamun Aleyküm, kardeşlerim, abilerim, ablalarım.

Bugün boynuma yapılan biyopsi sonucu patolojiden aldığım sonucu doktoruma götürdüm ve kanser olduğum teşhisi kondu. 7 ağustosta radyoteraphiye başlayacağım.

19 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bu forumu uzun süredir girer okur ve takip ederim ancak yazmak böyle bir zamana nasipmiş.

Hiç moralimi bozmuyorum nedenmi ? çünkü biliyorum ki Derdi veren MEVLAM dermanıda verir, çünkü biliyorum ki ALLAH (c.c.) hiçbir kuluna kaldıramıyacağı yük yüklemez, çünkü biliyorum ki MEVLAM MUCİBdir dualarımı kabul eyler beni sağlığıma kavuşturur ve aslında sadece onun isminin bi tecellisi olan beni güçlü kılar sabır verir.

Arkadaşlar diğer kanser hastalarınada ALLAH(c.c.)den şifalar diliyorum ve içten dualarınızı bekliyorum.

Selametle..
ysnkrglle

ysnkrglle

Üye · 22 mesaj

Kardeşim Allah acil şifalar versin. Bir an önce Allah'ın izni ve yardımıyla atlatırsın inşallah
Selamunaleyküm
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

aleyküme selam kardeşim,
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah.
çok sevdiğim arkadaşıma 2 yıl önce kanser teşhisi konmuştu.
yanlış hatırlamıyorsam erkan topuzdan duymuştu .3 öğün brokoli yedi 4 ay boyunca.doktorları şaşırmıştı.şimdi çok şükür iyi.hala yemeğe devam ediyor.
tabi siz mutlaka doktorunuza danışın kardeşim.
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.
mir_erhan

mir_erhan 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 6.148 mesaj

selamün aleyküm kardeşim...
öncelik ŞAFİ ismi hürmetine Rabbimiz şifa versin. dualarımız herzaman seninle olacaktır.
kesinlikle kardeşim moral bozmak yok moral için manevi güç lazım oda Allah yolunda Hak Habibi PEYGAMBERİMİZ ALeyhi selatü veslamın yolunda gitmekten geçiyor.
ben çok iyi tanıdığım iki arkadaşım vardı sizin kadardı
aynı teşhis konuldu ailesi heryere götürdü sonuçlar aynı ama
inan kardeşimizin inancı yüksekti buda moraline akediyordu
herkes kötü haber bekliyordu ki ben biliyordum umut allah şifa allah
ikinci yıla girerken çok iyi herşey bitti
şimdi tedavi sürecide olacak moralde olacak kardeşim dualarımızda olacak
Allahın izniyle ben inanıyorum senin de o güzel haberini en kısa zamanda bizimle paylaşacağını biliyoruz.
RAbbimizi şifanı katından göndersin inşallah
selam ve dua ile
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

selamun aleykum .. kardeşim .. çok geçmiş olsun .. rabbim acil şifalar versin inşaALLAH ...

Vaktiniz varsa bu videoyu izlemenizi isterim...

selam ve dua ile... rabbmize emanet olunuz ..

melesef videoyu ekleyemedim kısmet degilmiş..
gülsengül

gülsengül

Mübarek Üye · 5.816 mesaj

Ve aleykümselam kardeşim
Rabbim acil şifalar versin inşaALLAH..çok geçmiş olsun..
Maşalllah kardeşim sen zaten Rabbimize tam bir teslimiyet içindesin
Allahım dualarınızı kabul eder ve şifasınıda nasip eder inşaaLLAH sana ve tüm hasta kardeşlerimize, seninde dediğin gibi derdi veren Mevlam dermanınıda verir..
Hastalıklar aslında bizim günahlarımızın affı için Rabbimizin bize verdiği bir fırsattır..
Kardeşim Rabbim ya Şafi ismiyle sana tüm kardeşlerimize şifa nasip eylesin..Amin..
Allaha emanet ol
selam ve dua ile..
kardelele

kardelele

Mübarek Üye · 15.425 mesaj

"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
rabbimden sizin için acil şifalar diliyorum yürekten inanarak.umarım her şey allahın izniyle yolunda gider.hep dualarımda olacaksınız allahın izniyle .hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.dualarımdasınız.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.
goksem

goksem

Kıdemli Üye · 238 mesaj

Yüce Rabbim acil şifalar versin inşaAllah.. çok geçmiş olsun.. En kısa zamanda atlatmanızı dilerim.. Size birde ısırgan otu tavsiye edeceğim. vücuttaki tümörün gelişimini engellermiş.. Bende yarın ameliyat olacağım Allah'ın izniyle daha belli değil kanser olup olmadığı ameliyattan sonra belli olacak... Rabbim hepimize tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah... Allah'a emanetsiniz..
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

Aleyküm selam k ardeşim allah şifalar eylesin kanseri hayatında bir engel olarak görmüyorsun bu senin için avantaj geçmiş olsun kardeşim
ufuk1335

ufuk1335

Kıdemli Üye · 168 mesaj

Kardesım cok cok gecmıs olsun allaha emanet ol
nursel22

nursel22

Üye · 43 mesaj

Aleyküm selam geçmiş olsun kardeşim
ALLAH yardımcın olsun Rabbim ŞAFİ ismiyle şifalık versin inşallah
berat05

berat05 🛡

Yönetici · ✦ Mübarek Üye · 7.771 mesaj

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

onemsiz, post: 1124346, member: 101064Selamun Aleyküm, kardeşlerim, abilerim, ablalarım.

Bugün boynuma yapılan biyopsi sonucu patolojiden aldığım sonucu doktoruma götürdüm ve kanser olduğum teşhisi kondu. 7 ağustosta radyoteraphiye başlayacağım.

19 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bu forumu uzun süredir girer okur ve takip ederim ancak yazmak böyle bir zamana nasipmiş.

Hiç moralimi bozmuyorum nedenmi ? çünkü biliyorum ki Derdi veren MEVLAM dermanıda verir, çünkü biliyorum ki ALLAH (c.c.) hiçbir kuluna kaldıramıyacağı yük yüklemez, çünkü biliyorum ki MEVLAM MUCİBdir dualarımı kabul eyler beni sağlığıma kavuşturur ve aslında sadece onun isminin bi tecellisi olan beni güçlü kılar sabır verir.

Rabbim O güzel İsimlerinin hürmetine tez zamanda şifa nasip eylesin..
Allah c.c. çok büyüktür değerli kardeşim..Sİzde bu moral yüksekliği,Allah c.c. inancınız,Maneviyatınızın yüksek oluşu moralinizi çok güzel etkileyecektir. Herşey O' nda başlar ve O'nda biter.

Rabbim Duaları kabul olunanlar hürmetine size ve bütün hastalarımıza şifalar nasip eylesin.Sabır ve HAMD bu noktada çok önemli.Sizin yazdıklarınız benim gözlerimi doldurdu.Maaşallah Subhanallah Barekallah bu teslimiyetinize ve Allah'a c.c a inancınıza bağlılığınıza

Bizler sizin yanınızdayız,Dualarımız sizinle..

Allah'a c.c. emanet olunuz
Lâ ilahe İllallah Muhammedun Resullullah
ya mucib

ya mucib

Mübarek Üye · 1.037 mesaj

aleyküm sselam kardeşim
ALLAH acil şifalar versin inşaALLAH
ALLAH sabrınızı artırsın inşaALLAH...
mavi_yigit

mavi_yigit

Üye · 29 mesaj

esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatühü...
sevgili kardesim dualarım siz ve sizin gibi hasta kardeslerimizle rabbime deva vermesi icin cok cok dua ediyorum insallah kabul görür. Rabbim sen bizim müslüman kardeşlerimize zorda kalan dostlarımıza hasta kardeslerimize hayırlı bir ömür saglık ve sıhhat versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...
Guo1903

Guo1903

Mübarek Üye · 2.657 mesaj

Çok geçmiş olsun kardeşim.. Allah tez zamanda şifa versin inşallah..
İnşallah sabredenlerden olursun..
Selam ve dua ile..
şekerleme

şekerleme

Kıdemli Üye · 490 mesaj

rabbim acil şifalar versin inş
suskuun025

suskuun025

Kıdemli Üye · 310 mesaj

Allah c.c. sevdigi kulluarı tarafından unutmamak istermiş ve kendini bir sekilde hatırlatırmış şimdi sana bir hastalık vermiş ve YA ŞAFİ ismiyle hatırlanmak istiyor gel beraber hatırlıyalım dualarımdasın kardesim rabbime emanet ol kib
onemsiz

onemsiz

Yeni Üye · 3 mesaj

ALLAH (c.c.) cümlenizden razı olsun. Dualarınız, dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle olsun.
selametle.
ismaile

ismaile

Mübarek Üye · 1.872 mesaj

Rabbim acil şifalaer versin inşALLAH kardeşim Rabbime emanetsin moralini hiç bozma
cakdoc

cakdoc

Mübarek Üye · 1.507 mesaj

rabbim acil sifalar versin guzel kardesim, dualarimdasin...sifa duasi ve ya safii okudum senin icin...devam edicem aklima geldikce insallah...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.