Uzun ömürlü pil

1.113 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
BaFrALı AhMeT

BaFrALı AhMeT

Kıdemli Üye · 136 mesaj

Panasonic, Evolta isimli piliyle 'en uzun ömürlü pil' ünvanını ele geçirdi.

Panasonic, halk arasında kalem pil olarak bilinen AA alkalin pillere eklediği Evolta adlı yeni pili ile en uzun ömürlü pil rekorunu ele geçirdi. Panasonic, en uzun süreli dayanana AA alkali pil kategorisinde Guiness Rekorlar Kitabına giren Evolta adındaki yeni pilini tanıttı.

Panasonic, yeni pilin ömrünün, pazarda bulunan uzun ömürlü olarak bilinen pillerden yüzde 20 daha fazla olduğunu iddia ediyor. Nisan ayında Japonya'da satışına başlanacak olan Evolta pillerin, diğer pazarlara ise yıl sonuna doğru girmesi planlanıyor.
YMMM

YMMM

Üye · 33 mesaj

Umarım en kısa zamanda türkiye ye gelir bu zamanda artık nadir kullanılıyor ama genelde zaten oyuncaklarda saat lerde falan kullanılıyor artık usb çıkışlı şarj aletleri kullanılması yaygınlaştı zaten
TakeOne

TakeOne

Mübarek Üye · 6.069 mesaj

Panasonic kesilikle kaliteli bir pil. Şarjlı pili var bende 7 yıldır kullanıyorum.

Kodak kullanmamanızı öneririm.

torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

ben panasonic i kalitesiz diye bilirdim pek yaygınlaşamamış çünkü genelde 25 krş lik pilleri olur ya halk arasında ondan bana kalitesiz gibi geliyor ama senin almış olduğun şarjlı pil kaliteli olsa gerek 7 yıldır kullandığına göre tebrik ederim
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.