evli bir erkek gayri mesru bir ilişki yaşıyor ama gerçek eşi bilmiyor.olayı bılen erkegin ailesi ..ve ogullarına gayri meşru ilişki yasadıkları kızdan ayrılması için büyü yaptırmayı dusunuyorlar..ayrıca şuan ki eşine baglanması için de buyu dusunuyorlar....ne yapmak gerekır bu durumda ?
acil cevap lütfen
1.297 görüntülenme · 11 yanıt
ARKADASLAR size birisi namına bir soru sormak ve acele cevap almak zorundayım..aksi taktirde büyük bir yanlış yapılacak olabılır...
evli bir erkek gayri mesru bir ilişki yaşıyor ama gerçek eşi bilmiyor.olayı bılen erkegin ailesi ..ve ogullarına gayri meşru ilişki yasadıkları kızdan ayrılması için büyü yaptırmayı dusunuyorlar..ayrıca şuan ki eşine baglanması için de buyu dusunuyorlar....ne yapmak gerekır bu durumda ?
kaniirfan, post: 1118552, member: 98622ARKADASLAR size birisi namına bir soru sormak ve acele cevap almak zorundayım..aksi taktirde büyük bir yanlış yapılacak olabılır...
Büyü yapanda yaptıranda kafir olur Allah a karşı gelmiş olur Büyük günahlandardır. Büyü yapmayınız.
eşini değilde ilişki yaşadığı kızı seviyorsa anlatsın herşeyi eşine ayrılsın
yada tamamen eşine dönsün
neden ikili anlamadım
birinden vazgeçmesi gerek
büyüyle ilgili tarafınıda arkadaşlar açıklamış zaten bende katılıyorum
ama arkadaşın bir an önce karar vermeli
dediğin gibi aileside büyü yoluna başvurursa durumlar karışır
kendi yaptığı yanlışı kendi düzeltsin derim ben
yada tamamen eşine dönsün
neden ikili anlamadım
birinden vazgeçmesi gerek
büyüyle ilgili tarafınıda arkadaşlar açıklamış zaten bende katılıyorum
ama arkadaşın bir an önce karar vermeli
dediğin gibi aileside büyü yoluna başvurursa durumlar karışır
kendi yaptığı yanlışı kendi düzeltsin derim ben
tavsiye etmem. ALLAHIN cok gücüne gideceginden eminim.
Düşünsene Yaradana duayla basvurmuyorlarda bu yollara gidiyorlar. Ben dua yerine bunu yapanın ALLAH ıda o büyü yaptıgı seydir. ALLAH tan yardımda beklemesinler bence.
Düşünsene Yaradana duayla basvurmuyorlarda bu yollara gidiyorlar. Ben dua yerine bunu yapanın ALLAH ıda o büyü yaptıgı seydir. ALLAH tan yardımda beklemesinler bence.
abicim bence arkadasınız zor bır durumda oncelıkle aılesı sadece dua edıp beklemelı arkadasınız kesınlıkle tovbe etmelı bu arada ıkı bayanın gunahı var ustunde :S cok zor bır durum ama arkadasınız durumundan memnun ıse yapıcak bırsey yok sadece esınden ayrılmalı...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/59176-acil-cevap-lutfen · 20.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- acil soru acil cevap??? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- acil acil acil yardımmmm Allah rızası için herkes baksın İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- acil cevap lütfen Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 5 cevap
- Acil cevap lütfen rüyada ölen yakinini görmek Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- acil,lütfen arkadaşlar soruma cevap arıyorum! Dini sohbet 9 cevap
- Dini Nikah İle İlgili Çok Önemli Bir Sorum Olcak Acil Cevap Bekliyorum ! ! ! Dini sohbet 10 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.