🌙 Mevlid Kandili Bu güne özel içerikler →

selamun aleyküm cemaat

1.349 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

mrb adım Mücahit 23 yaşındayım muhasebe okuyorum ve çalışmaktayım
muhasebenin yanı sıra pc teknik sorun ve çözümler, web tasarım, programcılık vb işlerle de uğraşmaktayım. Bir zamanlar online oyunlara bağımlıydım ama boş vakit kaybı olduğunu şimdi anlıyorum şimdi en fazla travian oynuyorum oda bağımlılık yaratmıyo bi kaç saatte bir 1dk bakmam yetiyor
sitelerde gezinirken Allahın izniyle bu siteyi buldum ve hoşumada gitti belki az da olsa bir yararım olur diye düşündüm. Elimden geleni yapmaya karar verdim hoşuma gider sitelerde uğraşmak son 2 gündür bu sitede hoşça vakit geçiriyorum bence siteye sohbet kanalı eklemek iyi olur diye düşünüyorum hepimiz güzel güzel muhabbet etmek güzel olurdu inşallah zamanla buda olur inşallah sizinle tanışmak güzeldi umarım iyi dostlar ediniriz bu siteyi kurandan veya kuranlardan Allah RAzı olsun diyorum k.i.b.
Zeki.42

Zeki.42

Kıdemli Üye · 447 mesaj

torressa, post: 1118059, member: 94889mrb adım Mücahit 23 yaşındayım muhasebe okuyorum ve çalışmaktayım
muhasebenin yanı sıra pc teknik sorun ve çözümler, web tasarım, programcılık vb işlerle de uğraşmaktayım. Bir zamanlar online oyunlara bağımlıydım ama boş vakit kaybı olduğunu şimdi anlıyorum şimdi en fazla travian oynuyorum oda bağımlılık yaratmıyo bi kaç saatte bir 1dk bakmam yetiyor
sitelerde gezinirken Allahın izniyle bu siteyi buldum ve hoşumada gitti belki az da olsa bir yararım olur diye düşündüm. Elimden geleni yapmaya karar verdim hoşuma gider sitelerde uğraşmak son 2 gündür bu sitede hoşça vakit geçiriyorum bence siteye sohbet kanalı eklemek iyi olur diye düşünüyorum hepimiz güzel güzel muhabbet etmek güzel olurdu inşallah zamanla buda olur inşallah sizinle tanışmak güzeldi umarım iyi dostlar ediniriz bu siteyi kurandan veya kuranlardan Allah RAzı olsun diyorum k.i.b.

Ve aleyküm selam bende sen gibiydim kardeşim. Darkorbit oynuyordum Oyunu bırakalıda 1 ay oluyor emin ol oyun insanı gaflete sürükleyip dünya hırsına sürüklüyor. Önce kendine söz ver oynamıcam diye düün söle düşün oyundan banlandın yada dünyada hiçbir oyun çalısmıyor gibi sonra o oyunu bırak umarım bunu yaparsın kardeşim. Sitedeki paylaşımlarının farkındayım Bilgisayar konusunda Allah razı lsun aramıza tekrarda nhoşgeldin sağlıcak ile.
_şimal_

_şimal_

Mübarek Üye · 3.231 mesaj

s.a aramıza hosgeldınız kardeşim..
ben de bılgısayar programcılıgı bıtırıdm
şimdi iş arıyorum meslektasız gıbı:)
hayırlı paylasımlar..
TRHACKER

TRHACKER

Mübarek Üye · 2.454 mesaj

vealeykümselam hoşgeldin kardeş aramıza
üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah
ŞEB-İ ARUS

ŞEB-İ ARUS

Mübarek Üye · 1.904 mesaj

aleyküm selam mücahid kardeşim..ömrünüz ilim dogrultusunda gecer inşa-ALLAH...her saniyemiz ALLAH c.c rızasında olur inşa-ALLAH..

sohbet kanalının olmaması en faydalısıdır..fikri bozuk insanlar ne yazık ki internet ortamında bolca bulunmakta..hayır işlensin derken şerre sebebiyet vermesi acısında sohbet kanalına lüzüm yoktur kanaatindeyim...

üyeliginiz hayırlı ve daim olsun..
hak rızasında buluşmak duası ile...

selamun aleyküm...
Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma.
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda.Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her
harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim
ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim
ferahhfeza

ferahhfeza

Mübarek Üye · 10.922 mesaj

hoşgeldiniz üyeliginiz hayırlı olsun ..
kardeşimiz konularınızn devamını ilerleyen günlerde açsanız !!
malum ..
çok hızlı okuyamıyoruz .. ;)
selam ve dua ile
ahde

ahde

Mübarek Üye · 590 mesaj

torressa, post: 1118059, member: 94889mrb adım Mücahit 23 yaşındayım muhasebe okuyorum ve çalışmaktayım

aleyküm selam kardeşim aramıza hoşgeldiniz maalesef benim kardeşimde
oyunlarla meşgul ikv destek belki duymuşsunuzdur o sitede moderatör
ne kadar konuşsakta bırakmıyor sadece o değil tabi bir sürü üyeleri var
tamamen boş muabbetler habuki orada harcayacağı zamanı allah için
harcasa belki öğreneceği bir ilim kurtuluşuna vesile olacak
rabbim gençlerimize yardım etsin
hidayet nasip etsin kısa zamanda uyanmayı nasip etsin
selametle

Ey beni herkes unuttuğunda anan Rabbim! Yüzümü, elimi, gözümü, bakışımı, dokunuşumu veren Rabbim! Beni Seni unutanlar arasından çıkar al! Beni bensiz bıraksan da, Sensiz bırakma!
N’olur Rabbim! Şu biricik ânımı ebedin rüzgârlarına kat ve beni Sana daim yakın eyle! Yalnız Seninle kalmakla kalabalıklaştır beni! Bir secdede biriktir varlığımı! Beni Sana açılan ellerimde çoğalt! Beni Sana karşı fakir olmakla zenginleştir! Kendimi Sende unutayım ve öylece kapansın gözlerim ve öylece çözülsün ellerim. Dilim öylece sussun ve tenim öylece çamura katışsın ve bu mürekkep lekeleri kısacık vuslatımın hatırası olsun. Unutulmasın sözlerim; unutkanlar unutulacaklarını hatırlasınlar diye…
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

sağolun kardeşlerim sizleri çok sevdim
VaVeyla

VaVeyla

Mübarek Üye · 11.102 mesaj

aleyküm selam
hoşgeldin aramıza mücahit kardeşim
üyeliğin hayırlı ve daim olur inşallah...
PeNYe.Zz

PeNYe.Zz

Kıdemli Üye · 353 mesaj

aleykümselam hoşgeldin aramıza eminim çok faydası olacaktır bu sitenin size..
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
torressa

torressa

Mübarek Üye · 923 mesaj

hiç şüpheniz olmasın bu konuda bir çok dal mevcut bu sitede bana göre bilgilerimide paylaşmak bana bi huzur veriyo rahatlatıyo biraz birilerine az da olsa faydam olur diye
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.